Söndag

Åh har laddat ner massa Gossip Girl. Jag älskar det verkligen.. måste bara få säga det möhö! Snart ska jag äta och nu har jag pluggat, men bara ytterst lite. Malin och jag var ute på promenix förut innan hon skulle på julbord till sin faster. Hon bor faktist här i skärhamn så det passade sig riktigt bra..



Love

1:a advent

Kul att få en sådan kommentar Gabriella!! :) är mycket tacksam! Du ska veta att jag är dig trogen också! Idag är det söndag och inte vilken söndag som helst, utan 1:a advent. Ganska mysigt och i natt så firade vi med Glögg och Skumtomtar. Igår blev det tyvärr ingen update men jag kör på idag istället. Det blev helt enkelt ingen tid för datorn igår. När jag vaknade var åt jag frukost och sedan gick jag till gymmet med Sebbe. Där tog jag tillfället i akt att basta efteråt. Hade också med mig lite håringpackning för att ta hand om håret mitt. Som ni vet är det ju väldigt bra att basta med håringpackning för det öppnar hårstået. Men man ska inte glömma att skölja med balsam efteråt för att stänga det igen. Efteråt gick jag vidare till Sanja för att öva på våra kommande redovisningar i veckan. Kändes skönt att få det gjort.

Sedan kom jag hem och gjorde iordning mig för kvällen. Daniel, Hanna, Josepfine, Sofia, Julia och Malin kom ut för att tillbringa kvällen hemma hos Sebastian. Vi lagade Thaiwok och drack lite gott. Väldigt trevligt. Vi spelade monopol som var ett tag sedan om jag får säga det själv. Men det var väldigt kul förutom att jag och Daniel (team) hade norrmalmstorg men inte centrum för vi lyckades alltid att komma på rutan emellan, på BETALA LYXSKATT 2000. Vi hade planer på att köra det fruktade "Anden i glaset" men med Malin som har en mormor som är medium sa starkt nej. Vi blev GANSKA rädda ska ni veta, helt ensamna hemma i Sebastians gamla skolsal phuuu! och när vi väl skulle börja så sattes sterion på och började knastra. Alla skrek och blev jätte rädda. Usch det var läskigt ska vi veta.


Lite sköna bilder från gårdagen...








Gjort: inget speciellt ännu..
Humör: Bra
Planer: Äta frukost och plugga
Ser på: tallen:P
Lyssnar på: Seal
Läser: inget
Dricker:  te
Äter: Frukost (snart)
Bästa: 23 dagar, 11 timmar, 58 minuter, 15 sekunder kvar!
Sämsta: ?
Väder: Lite strålar från solen visar sig allt
Outfit: Pyjamas från Ofille

Föresten för er shopping sugna så är det DUBBLA poäng på NK idag..


Snabbis..

Gjort: Varit i skolan, Jobbat,Tränat (20 min), ätit
Humör: Bra
Planer: Kolla Idol och kanske gå till Joel
Ser på: Sebastian bredvid mig
Lyssnar på: Tv:n
Läser: ?
Dricker:  inget, suktar efter en kopp te
Äter: Godis, köpte även den nya maraboun med laktrits för att se om den är god..
Bästa: FREDAG! :)
Sämsta: Stressad till jag vet inte vad
Väder: Regnigt
Outfit: Skjorta från Ralph Lauren, chinos från Whyred, Converse, klocka fårn Longines, rosettörhängen från Gina Tricot.


Fredag

Sitter på jobbet och väntar på att pappa ska hämta upp mig. Han har varit på sitt kontor i stan så jag blir lite sen hem idag. Ganska gött ändå att jobba såhär på fredagar när man ändå inte har några större planer inför kvällen. Dock har Joel tänkt att ha lite folk hemma hos sig idag men får se hur kvällen blir. Hade tänkt att träna nu efter jobbet men vaknade idag med halsont, så jag tror att det är bäst att avstå. Ikväll ska jag äta räkor, känner allt hur hungern börjar smyga sig fram. Men när pappa kommer ska vi ta en sväng till ica för lite inhandling av det traditionella fredags-godiset. Fick en förfrågan av vad det är jag har nedräkning till, Och självklart är det Julafton :) kommer att ha de nu ända fram till den 24, låter det inte bra? Sitter nu och blickar ut över hamnen. Det är väldigt mörkt men under lamporna kan man skymta regndropparna. Tråkigt att det skulle börja regna.

Vi hade tyska prov idag som jag skrev igår. Till min lättnad gick det förvånadsvärt mycket fort, ungefär en kvart/tjugo minuter bara. Vilket var super bra för då hann jag med en tidigare buss till jobbet. Dessutom var det jätte enkelt:) Men kanske inte heller va så konstigt med tanke på att det är det första tyska provet i år hehe. Vi hade eko-råd idag också. Det är ett program möte med oss som går ekonomi, som då sedan har två representanter som går vidare till eleverådet där bla jag är med. Jag frågade förra gången om det möjligtvis kunde gå att läsa som en utvalskurs matte D. Jag är inget fan av matte men det ger ju jätte bra förutsättningar för vidare studier plus att man får merit-poäng. Funderar starkt på att läsa det, och jag tror att det är bra.

25, dagar, 14 timmar, 57 minuter, 12 sekunder..

Hej! sitter och finputsar det sista på min Book Report och det verkar bli bra. Hinner inte skriva så mycket än att jag snart ska ge mig iväg till bussen. Har sovit lite extra idag och känner mig lite mer utvilad än vanligt. Efter skolan ska jag jobba och sedan hade jag tänkt att gå och träna lite på gymmet med Sebastian (om han vill följa med) ska fråga han lite senare. Ikväl ser planerna lugna ut men imorgon kommer mina kullavikare ut! :D Längtar.. Men det kommer att bli mycket plugg denna helgen också, som jag sa tre inlämningar och 3 redovisningar :S Pusss


Choo



Är det någon mer än jag som älskar färgen? Inte säsong än men till våren är det ju helt underbara!
Dessa kommer från Jimmy Choo men kan lova att det kommer att finnas liknande på olika sko affärer...


Jobb...

Nu sitter man hemma på torsdags eftermiddag. Japp hemma idag för en gångs skull, brukar alltid jobba vid denna tiden men inte idag. Imorgon är det tyska prov och det ska pluggas på. Men ska faktist jobba i morgon eftermiddag. Tycker verkligen att det är kul! Jag brukade alltid fråga Julia Fridell (jobbar som en galning) hur hon kan jobba så mycket, även jag också jobbar  men jag ligger inte på hennes nivå iallafall. Jag och alla andra som frågar får alltid svaret, För att jag tycker att det är så himla kul. Haha nog tänkte jag men nu förstår jag faktist! Man måste göra sådant man tycker är kul, då blir allt mycke roligare. Jag läser ju inriktning ekonomi och när man får lite utav det praktiska också och inte bara det uppskrivet i en bok, så förstår man mycket bättre. Okej nu har jag predikat lite men vill bara säga att det verkligen spelar roll vad man jobbar med, och att man trivs med det.

Funderar på nyår. Vad ska man hitta på för något i år då? Känner för en trevlig middag med nära och kära! cocktail såt högst på önskelistan. Älskar när man får klä sig till cocktail-tema.. Känns väldigt Victoria över det hela.. Får nog börja tänka över saken och ta tag i det.


Gjort: Varit i skolan
Humör: Stressad
Planer: Plugga in tyska
Ser på: grannens tall! :P
Lyssnar på: Min nya spelningslista på itunes
Läser:  ELLE
Dricker:  inget, suktar efter en kopp te
Äter: Mat senare
Bästa: Fredag i morgon!!!!!
Sämsta: Fick rört till mitt tal idag på svenskan men hoppas att alla bitar kommer att falla på plats
Väder: Blåsigt
Outfit: Stickad tröja och ljusblå skjorta från Ralph Lauren, Byxor från Filippa K, skärp från Mulberry, Knästrumpor från  Lindex, Stövlar från Replay, Armband från H&M och Topshop. Tiffanys & co. Örhängen från swarovski.

 

26 dagar, 17 timmar, 24 min, 10 sek...

Ville inte vakna! jävla ringsignal.. Det bästa är att franska lektionen väntar med Katarina som ÄLSKAR att ge en stora och goa läxor med massa olika moment. Yes! Sist men inte minst, man vet att det är det man vaknar upp till även på fredags morgonen. Imorgon ska jag till "läkaren" första lektionen, gött! längtar redan. Gött med sovmorgonen säger jag bara.. Inte för att jag är den som brukar göra så precis. Har inte gjort det någon gång under tvåan så jag tror att det är på tiden, behöver verkligen sooova, sova gott!


Söt plånbok i julklapp eller kanske ett julklappstips? Denna kommer från topshop, finns även i fler färger.

L♥ve

Mums

  

Nytt ögongodis från Louboutin!

Onsdag

Pratar med Gabriella nu på msn, verkligen trevligt :) Hon är just nu i NYC och har sett Beyonce. Idag har vi simmat på gympan och inte på det vanliga settet, utan med kläderna på haha. Det är verkligen jobbigare än vad man tror. Vi vattentrampade också och under tiden så hade vi tjejer i klassen ett mycket trevligt samtals ämne; julmiddag när vi slutar skolan. Kommer nog att bli riktigt mysigt tror jag. I år känner jag extra mycket för julstämning, kan ju inte bli mysigare än en RIKTIG jul eller vad säger ni?. Har idag också även haft Word-prov, var inte så svårt.. Man jobbar ju med det dagligen så det kändes ganska lungt..

Gjort: Simmat
Humör: Bra
Planer: Plugga, ännu en gång
Ser på: skärmen
Lyssnar på: 
Läser:  Sofis mode
Dricker:  Blåbärs te
Äter: Kalv?
Bästa: Snart fredag, veckan går ju sjukt fort..
Sämsta: massa plugg
Väder: Konstigt, igår var det minusgrade och idag +7 HALLÅ?
Outfit: Blus från Whyred, Jeans från DSQUARED, Skor från Uggs, Rött hårband H&M klocka och armband från Guess och Tiffanys & co BikBok


27 dagar, 17 timmar,0 min, 30 sek kvar...

Detta är lite personligt idag och det är till Gabriella. Jag drömde att du kom hem inatt, att du bara efter ett halvår skulle komma hem gjorde mig väldigt överrraskad ( i drömmen). Det var en härlig dröm och jag önskade att den hade varit sann! Jag saknar dig Gabriella! Och Lina tro inte att jag har glömt dig!! Ni finns i tankarna varje dag.. Pussar från mig!



Denna hade jag gärna vaknat till. Min kära vän Caroline Larsson har den och jag är AVUNDJUK. Förretsen, vem tror ni bodde i den på morgonen efter hennes middag?



High Couture


Tisdag

Kom precis hem från jobbet, har varit kul idag men har däremot sittsår i rumpan haha. Gjorde ca 100 faktura-registreringar. Ojj hörde precis glassbilen :P Sugen man är på glass i detta kalla sverige.. Not! Hinner inte blogga så mycket nu för nu ska jag göra engelska, franska, svenska, tyska, word. önska mig lycka till tack :)



Gjort
: jobbat
Humör: bored
Planer: Plugga
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Seal
Läser:  allt som har med skola och göra typ :/
Dricker:  Blåbärs te
Äter: Lax
Bästa: jobbat och tjänat lite pengar :)
Sämsta: Har ont i magen för morgondagen
Väder: kallt
Outfit: Halsduk från Mulberry, kofta från Acne, gubbyxor från Filippa K, Linne oddmolly, svarta Prime Boots, Stora Ringar vet inte vad jag köpt , klocka och armband från Guess och Tiffanys & co


28 dagar, 17 timmar. 26 minuter, 5 sek

Då var det tisdag, men ändå lika mycket kvar att göra på pluggfronten. Hur kommer det sig då? Jo för vi får så mycket som vi inte kommer att hinna med. Tack alla lärare, TACK! Nästa vecka är det 3 inlämningar och 3 redovisningar, tack ännu en gång. Kan ju knappt sova för att det är så mycket just nu! Behöver tänka på något annat känner jag, typ Jul eller så ! Längtar såå till Julen. Alla mysiga ljus och julmusik. Jag och mormor ska baka någon dag också (om jag hinner) med mina små kusiner :)

 

Love

Då var vi här igen..



Undra hur många utav kändisarna som kommer att ha paljetter på Hervé Légers sätt på nyår, jag hade ju INTE tackat nej iallafall.

Somrigt i jul?

Måste passa på att säga att det är rea på Nelly. Finns ändå ganska mycket kvar, men hade jätte gärna velat ha det rosa Juicy Couture setet men det är tyvärr slut. Gå gärna in och kolla!


Denna härliga tröjan kommer från Stella Mccartney och ger väldiga sommar känslor eller vad säger ni?

Måndag

Jaha då var man hemma igen från en skoldag som inte tog skärskilt lång tid att klara av. Kollade klart det sista på Anne Franks dagbok på tyskan. Man fick verkligen hålla tillbaka tårarna. Det är ju verkligen fruktansvärt hur man kan göra så mot människor! Och på geografin fick jag gjort en massor, håller på med en uppsats om Grekland är i princip klar, känns jätte skönt. På onsdag har vi prov i word, inte så svårt men man måste ändå plugga och man örschar inte det! Aja ska upp till mina kära vänner i stallet snart.


Gjort: Varit i skolan
Humör: Bra
Planer: Rida, plugga
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Human The killers
Läser:  Tyska
Dricker:  Grönt te
Äter: Äpple
Bästa: Har inte frysit i skolan haha!
Sämsta: Att tiden bara rinne iväg, hinner inte med allt känns det som.
Väder: Minusgrader och snö :)
Outfit: Halsduk från Mulberry, Kabelstickad tröja från Ralph Lauren, vit klänning från H&M, strumpbyxor från H&M, Skor från UGGs. Armband Tiffanys & Co och Guess klocka.



Love


Snökaos

Jaha ja, då var det måndag igen. Jätte kul eller hur! Man får väl trösta sig med att veckan lär gå ganska fort ändå, precis som alla andra veckor. Fick skrivit klart min book report igår. Satt i princip från att jag vaknade till att jag gick och la mig framför datorn och skrev. Där snackar vi diciplin. Inte alls likt mig. Men kanske är för att jag ska jobba imorgon och måste få den gjord. På fredag har vi tyska prov, och innan dess en massa läxor. Fattar inte hur jag ska palla allt. Men idag behöver jag heller inte stressa så mycket :) Får åka med Patrik till skolan så jag slipper ta bussen :) Det är snö kaos uppe i stockholm nu och jag tycker att det låter mysigt, kanske jobbigt också men hade jätte gärna velat ha lite snö kaos här också! Eller vad säger ni? Blir lite stämning över det hela då..




L♥ve

Update



Älsklingsmat: Allt som har med thaimat att göra
Rädd för: mardrömmar
Egenskap: Snäll
Framtidplaner: Bli rik, höhö
Favorit färg: Vit, rosa, svart
Älskar att: Umgås med mina vänner, shoppa och resa
Hatar att: Frysa
Saknar: Någon att krama om ♥
Gillar att: Vara glad :)
Det första på morgonen: Går på toaletten
Det sista på dagen: Borstar tänderna
Daglig rutin: Frukost, kan inte vara utan att äta frukost
Favorit drink: Har ingen speciell, gillar vin
Husdjur: Min vovve
Vill helst slippa: SKITSNACK
Vidrigaste: Fördomsfulla människor, falska människor
Finaste: Varma människor!
Behöver just nu: En ny digital kamera haha!
Dansar till: House

Paljetter


Den här västen funkar ju väldigt bra till fest, över något vitt eller så. Tycker nog att den lilla sidenkragen kunde skippats. Men paljetterna piffar verkligen upp, det är ju en sak som är säker..



Eller varför inte ha en kjol istället?¨
allt från Topshop.

Söndag :/

Hallå, vaknade precis och ska nu försöka göra min Book report som jag ska skicka in till min engelska fröken på onsdag.. Orkar inte men måste göras och jag kommer inte på vad jag ska börja.

 Igår var vi hos Sebastian och lagade mat och drack lite vin. Satt även och lyssna på bra musik och prata. Jag Sebastian Amanda, Marie, Veronica och Daniel. Hade jätte trevligt. Även om kvällen inte slutade lika bra för alla så var det väldigt mysigt.. Kommer mer update senare under dagen för nu måste jag börja på book report.. Pussis


L♥ve


Sitter och ...

Sitter och lyssnar på Benny Benassi på högsta volym hemma hos Sebastian. Jag har hjälp han att städa lite och nu hade vi tänkt att gå till gymmet. Skulle egentligen åkt med mamma och pappa in till stan och träffa Sofia men jag glömde min mobil hemma och så tänkte vi ha lite folk hemma hos Sebastian så vi behöver nog lite tid hemma istället, var ju ändå i stan igår.. Aja nu drar vi! Pussis

ƒ(X) där x=5

Idag har varit en konstig dag! Men jag har hunnit med en massa. Det började med franska och sedan ekonomi prov, det gick bra och hoppas på ett bra resultat. sedan var det bara tyska och då kollade vi på Anne Franks dagbok, jag får ont i hela kroppen när man förstår att allt sådant verkligen har hänt i verkligheten..

Efter filmen tog jag mitt pick och pack och drog in till götet ännu en gång, börjar bli lite av en vana nu på fredagarna hehe. Där inne träffade jag Sofia och vi kollade runt lite. Fick köpt både paljett linnet och klänningen jag visade för er :) men klänningen var en present av mamma tidigare under dagen när hon var i stenungsund och lunchade med en kompis. Min storlek är ju slut över allt i gbg och självklart har finns den i stenungsund haha. Lämnade också tillbaka mina byxor från Cheap monday med nitar. Anledningen till detta var att när jag skulle prova dom så ramlade två nitar av, dåligt! Dessutom var jag fullkomligt kär i dem så jag blev mycket ledsen men expediten rådde mig till att inte ta ett nytt par för sannolikheten att samma sak skulle inträffa var mycket stor. Var inne på Raglady med Fia och provade den rosa hoodyn från Juicy, Något som kommer att stå på min önskelista iallafall. Annars köpte jag örhängen. Från Topshop och Gina Tricot (som vanligt). De från Topshop är väldigt tunga men blev kär i dem. Får väl ta det lungt när man har på sig dem så man inte sluter av sig öronsnibbarna hehe.

 



Var inte inne skärskillt länge men pappa åkte lite tidigare från jobbet hem så jag åkte med han hem för att fira morfar hos mina kusiner.  Bytte om till lite mer anständigt, och på mig fick jag då min Rare blus och ett par höga kostymbyxor från Filippa K.



Mycket trevligt, och som ja skrev i morse: räkor och vin. Så gott, och även mycket sommarkänslor över det. Mitt upp i tårtan (marsipan som jag inte tycker om) ringer Sebastian för att be mig komma hem. Så jag gick hem och vi tittade lite på tv. En stund senare drog vi till Ida som har lite folk hemma hos sig. Och sist men inte minst så gick jag och Sebastian hem och gjorde min matteläxa, ja menar! hur skön är inte den då? Klockan 1 på fredagsnatt? Haha fett skönt att ha gjort den iallafall haha. Tack Sebastian för att du hjälpte mig ditt lilla Mattegeni :P



Gjort: Varit i skolan, varit i stan, vart på kalas, gråtit, vart med Sebastian, Vart hos Ida. MATTE
Humör: down..
Planer: SOVA
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Laurent Wolf no stress (club mix)
Läser:  Matte
Dricker:  Jul te! (:
Äter: Räkor
Bästa: Hittat min vita tunika från Rabens Saloner
Sämsta: Att jag hittade den hos någon jag tycker om väldigt mycket :/
Väder: Minusgrader och lite frost
Outfit: Svart tunika från Gina Tricot Jeans från MET injeans, bruna PrimeBoots och i öronen stora silver ringar som jag inte kommer ihåg vart jag köpt. Armband från skärhamns parfymeri och Tiffanys & Co och Guess klocka.


L♥ve



Fredag..

Fredag igen.. Jag älskar Fredagar :) Anledningen av att det inte blev någon update igår var på grund av att jag idag, ska ha prov.. Jag behövde komma ifrån datorn eftersom att man VÄLDIGT lätt fastnar där så jag tänkte att det är lika bra att inte ens gå dit. Vilket också var väldigt bra för då fick jag massa tid till pluggandet. Pluggade hela dagen, från att jag kom hem till att jag gick och la mig. Så nu hoppas jag hatt jag kommer att ha nytta av det. Efter skolan hade jag tänkt att åka in till stan för att träffa Sofia, och möjligtvis ta en fika och gå på stan. Sen på kvällen ska vi fira morfar med lite räkor och vin. Får se vad som händer efteråt men har ett antal förslag. Pussis


LOVE

Föreläsning..

Torsdagsmorgon och idag ska vi vara i skolan ända tills 4 för att vi ska ha en föreläsning, Sanja kommer inte ens att komma till skolan för hon har ingen tyska och jag vet inte vad. Detta kommer att bli en konstig dag för igentligen slutar vi klockan 1 men då måste vi sitta kvar tills klockan 4 liksom och imorgon har vi prov. Självklart är närvaron obligatorisk , men vem har brytt sig om det då? Aja vet inte riktigt hur jag ska göra men antar att jag kommer att stanna kvar.. Får se hur jag gör hoppas att jag bara inte blir ensam om det...


Här har vi yttligare ett riktigt bra tips till vad man ska ha på sig på lördags kväll. Denna, svarta byxor , snygga high-heels och en snygg kuvert väska till, kan det bli bättre? Nej skulle inte tro det.. Jo faktist för det kostar endast 299 kr på Lindex, gissa vem som med stormsteg ska dit!!
 

LOVE

Mocka, det nya skinnet

Denna snyggingen i mocka hade inte vart fel, men hade gärna sett den i svart för det känns mer användbart. Detta är nog något jag ska satsa på i vår..




Är du fortfarande kär i skinnet så kan du ju alltid prova någon av dessa. Tycker alla är lika fina! Alla är från Topshop.

LOVE


Dagens kap!



Underbar klänning från Lindex för endast 399 kr. Detta är absolut ett alternativ för mig på nyår. Kan inte vänta...




Här är också nyheter från Topshop!  Ännu ett alternativ för nyår (silverskon) Ankelbootsen ser bättre ut i verkligheten än vad den gör på bilden. Men jag tror även att den gör sig bäst på en liten fot, eftersom att det lätt kan se avlångt ut på en stor. Men Stöveln är ju helt underbar! Vad tycker ni?



Gjort: Fått informaion om olika yrken i skolan :)
Humör: Mycket bra
Planer: Plugga kolla på oskyldigt dömd
Ser på: skärmen
Lyssnar på: omgivningen
Läser:  Företags ekonomi
Dricker:  Hallon te
Äter: Pizza, halva kebab och andra halvan capriccosa med kebab sås mums!
Bästa: Chill dag i skolan
Sämsta: ?
Väder: kallt
Outfit: Vit tunika från Gina Tricot och strumpbyxor från H&M. Lila halsduk från H&M och svarta Prime Boots.

Sanja gästar ♥

Hejhejhej :)

Nu har vi admistration så jag tänkte gästblogga lite här eftersom Vick har så många besökare :)
Måste bara säga att hon är världens snällaste människa lilla Vick, hon vet typ inte hur man ska vara taskig mot folk!

Ja, juletider närmar sig och vi planerar utgång och julmiddagar, skall bli mycket spännande.
Det ligger lite kärleken i luften.. Skall inte nämna några namn.
Men måste bara säga åter igen att Vickan är världens bästa, bara så du vet Filip ;)

Besök mig om ni känner för det, men är inte alls en lika trogen bloggare...
Pusspusspusspusspuss

S



Stängde av klockan..

Råkade stänga av klockan så jag vaknade en aning senare och flög upp ur sängen. Inte rikgtigt likt mig haha. Men idag är det yrkesdagen i skolan och det betyder att det kommer olika personer med olika yrken, och jag har valt civilekonom och banktjänsteman. Jag vet i princip hur en civilekonom jobbar eftersom att det är på det settet jag jobbar men kan alltid vara bra att få olika bilder och banktjänsteman kändes spännande. Gött med det för då slipper vi engelskan. Engelska och franska är det värsta lektiornerna just nu, och blir alltid lika trött när böckerna ska fram. Skönt att i trean så kommer då inte det finnas med på schemat! :)

Love

Honey Honey

 Sitter och funderar över vad det är som bekymrar mig? Ni vet en sådan där klump i magen som man kan ha, som är ett tecken på att det är något speciellt, som till exempel när man har glömt något eller känner att det är något man ska göra fast inte kommer på vad. Så känner jag nu och jag kan verkligen inte komma på vad det kan vara! Kan ju vara mitt kommande ekonomiprov som jag har på fredag, men jag känner mig ganska lugn inför det så förstår inte riktigt vad det kan vara? Kan ju också vara någon läxa eller liknande som jag har glömt..


Vi hade sista genomgången idag inför provet och allt känns bra. Fick också gjort en massa på mitt svenska tal som vi ska ha uppläsning av innan jul. Jobbar med massa stilfigurer etc och jag tycker att det är väldigt kul. Men kommer ändå tillbringa resten av kvällen framför ekonomiboken, kanske en liten promenad, får tänka på saken. Snart ska jag iallafall äta (thai) och det är en bra gräns att ha, att efter maten ingen dator. Även om jag kanske en pytteliten stund innan jag gå och lägger mig kollar facebook.

Gjort: Varit i skolan och vårdcentralen
Humör: Mycket bra
Planer: Plugga
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Mamma Mia låtarna (the movie)
Läser:  Företags ekonomi
Dricker:  Chai Latte
Äter: Thaimat
Bästa: Kanske saker och ting börjar lösa sig
Sämsta: inget :)
Väder: kallt
Outfit: Byxor från Filippa K och stickad tröja från H&M. Knästrumper med rosetter (Carolines, vet inte var de kommer ifrån) Stövlar från Fonnesberg Örhängen från Gina Tricot och Armband från H&M och Tiffanys & Co.


.

Hatar regn! Kul att det första man ser när man kommer upp är att det blåser och regnar! och tröttare blir man av det. Längtar tills jullovet och jag vet att det kommer inte att ta så lång tid innan vi är där. Jag får väl enkelt hålla ut! Känner att det hade varit skönt att varit lite närmare på vägen iallafall. Såg reklam på tv:n om julkalendern. Ingen kommer ju att slå Jean och Staffan på Greveholm, men något skapligt få det väl iallafall vara. Känns som att de inte lägger så mycket energi längre på årens julkalendrar. Iallafall inte om man jämnför med de som var när man var liten. Men kanske finns det en liten förklaring? Man är ju trots allt äldre....



Love

Purple party



Dessa läckerbitarna hade jag gärna stoppat mina fötter i på nyår! Dessa finns på asos för 721 kr!


Måndag..

Hej försöker plugga men kommer aldrig till ro känns det som, kommer alltid på något att göra istället. Känner ni igen er? Men efter ridningen blir det ingen dator haha. Då ska jag plugga, plugga stenhårt! idag på matten började jag Sanja och Lotten prata om juldagen och kommande julbord. Det är ju sådan man bör tänka på nu. Men vi hade tänkt att kanske hyra rum på stenungsbaden den 25. Hoppas att det blir som vi hade tänkt då, för om det blir det så kommer det nog att bli kul! Verkar som att det är många som har planer för att göra samma sak. Idag hade vi oförberett prov i engelska, eller a vi visste ju att vi skulle ha det men vi kunde inte plugga inför det. Det var så himla svårt, och till råga på det så är tiden knapp. När jag gör prov behöver jag massa tid för jag är alltid lika segt och ett så stort prov som det var idag är det ju bara stress som gäller. Och i slutändan leder det till en massa slarvfel. A jag var inte ensam om att tycka detta heller, i princip gissade jag typ på alla uppgifter som man skulle kryssa i. Aja får la hoppas på att gud är med mig. Annars har dagen gått ganska fort känns det som. Det var ju inte länge sedan jag i morse satt och åt frukost liksom.. På lördag blir det nog någon slags middag hos Sebbe, hoppas på lite lungt och skönt nu haha. Men kanske tar mig ut till Kullavik på fredagen. 

Gjort: Varit i skolan
Humör: dåligt
Planer: rida
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Lauren Wolf
Läser:  Företags ekonomi
Dricker:  vatten
Äter: köttfärsås och spagetti
Bästa: ?
Sämsta: Haft oförberett engelska prov
Väder: kallt
Outfit: Linne från American eagle, tunika från Nolita, Jeans från Cheap och Uggs. Klocka Guess


Obama: We want change!

Det börjar sippra upp lite bilder från fredagen också och jag tänkte ge er några här :)
Måste verkligen säga att det är så boring med måndagar, även om det går ganska fort så är det verkligen en pina. Var på Bond! James Bond igår och tycker den var hyfsad men det har inte sått så bra kritik av andra. Men jag kan hålla med om att den var lite konstig för den slutade ganska snabbt,, Var inte alls beredd på att dn skulle sluta när den väl gjorde det.. Aja ska kolla vakna nu och sedan äta frukost.. Pusssis








LOVE

Wash my World!

Hej alla goingar! Hinner tyvärr inte blogga så mycket idag för jag måste plugga och antagligen blir det bio sedan så jag måste komma igång! Men en lite update får ni iallafall om gårdagens kväll! Och jag vill säga att det var himlans skoj faktist haha det blir många glada skratt igår! Och det var mycket roliga utklädnader haha! Här får ni några goa bilder också! Puss




Love

Sofia goes plåtniklas!

Sitter här och väntar på Julia som kommer när som helst. Vi ska börja tagga inför kvällens maskerad. Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig haha, men det står mellan två olika. Ni kommer antagligen se på bilder senare. Har varit och handlat precis och köpte MASSA godis som jag ska smuggla med mig sedan. Busigt, men det kommer att bjudas på princesstårta och kräsen som jag är tycker ja inte om marsipan. Så därför tar jag med mig lite godis som jag kan tugga på..



Gjort: Hjälpt Sofia med huset.
Humör: Partysugen :)
Planer: Börja göra iordning mig inför kvällen
Ser på: skärmen
Lyssnar på: musik
Läser:  bloggar
Dricker:  vatten
Äter: Kyckling
Bästa: ?
Sämsta: vakna tidigt
Väder: Blåsigt
Outfit: Skjortbody från Dundup och svarta mjukisbyxor från Juicy couture och kofta från Zara skor från Uggs.


*

Hej alla morgonpigga som jag :) Har precis satt på tv:n för att kolla om det går något bra. Har också Batman begins på förslag eftersom att jag tror att min syster kollade på den i går kväll. Vet inte om den är bra men jag tror att jag har hört att den ska vara det. Igår var vi ju iaf på USA tema hos Malin Hammarstrand. Det var jätte kul och alla var sjukt roliga. Inte minst en kompis till Malin som var Obama, det var helt crazy haha. Och en sak till... NI SKULLE SETT HENNES HUS! det var det fräckaste jag någonsin sett typ. Asså helglasade väggar och upplysta berg och hi-tech innuti, helt sinnes. Hon ska vara glas för att få bo där haha! Toaletten hade tv i badkaret och helglasade väggar ut om havet. A ja tror ni fattar!!! Tack Malin iallafall för en Störtskön kväll!! Jag var även på stan igår och köpte byxor, igen (suck) Vet dock inte om jag ska ha dem en, som jag skrev; det krävs att tänka på. Även om dte är sjukt snygga. Men jag provade även en Riktig bakelse från Acne och var tvungen att ta ett kort, den var så himla fin! kolla bara in den.. Dock kosteade lite för mycket, 4500 men väldigt fin var den iallafall. Mer update senare under dagen :)



LOVE

Okej, nu igen

Ja och jag funderar fortfarande! men vad är det jag har sagt, Ta hem och känn! För idag har jag köpt dessa snyggingarna från Weekday !
Hade velat ha dom jag lade upp med massa skinndetaljer på men dom verkar inte finnas och de som är slitna Limited Edition finns bara i Sthlm, men jag har ju redan mina MET injeans som jag är super nöjd med så jag ska inte klaga.. Vad tycker ni? Var där i typ 1,5 h och bestämde mig då för dessa...



Love

Nyår..

  

Japp det börjar ju faktiskt närma sig och jag har börjat fundera över vad man ska ha på sig? Hittade dessa tre från Nelly och känner att något i dessa stilarna skulle jag vilja fira mitt nyår i. Den första som är Hervé Léger inspererad är fräck men jag tror att det är sådant bomullstyg som verkar lite läskigt? Men paljettklänningen är en favorit också. Älskar svarta paljetter. De kommer från Rare fashion 599, MODSTRÖM 1399 och Ida Sjöstedt 1499. Hur vill du fira ditt Nyår?

Love

Couture..

Hej kom hem från jobbet ganska nyss. Idag var det inte så mycket att göra, eller jo men jag jobbade snabbt så jag fick mycket tid över. Ganska skönt. Ska snart ner och räkna matte hos Heidi och Björn. Behöver verkligen det nu, fattar inte så mycket.. Har pratat med några idag om en person. Orkar inte blir bara deppigare och deppigare för ju mer jag tänker.. :/ Tröttsamt. Ska hem till Sebastian och hämta lite kläder som jag ska låna av honom i morgon tills Malins middag, tror att det kommer att bli grymt haha! Aja nu ska jag ge mig av och käka Thaimat, (är det bästa som finns!!!!)

 

Sitter på kontoret :)


Gjort: Varit i skolan, jobbat
Humör: lite nere :/
Planer: Gå ner och räkna matte med min moster
Ser på: skärmen
Lyssnar på: No stress
Läser:  Matte
Dricker:  Bubblor
Äter: Thaimat (mums)
Bästa: Fredag i morgon
Sämsta: Tänker lite för mycket.. på
Väder: Kallt
Outfit: Blus från Whyred byxor MET injeans rosettörhängen från Gina Tricot  och svarta Primeboots, klocka från Guess. Armband från Tiffanys & co, Gemini


Lite svartvitt idag :)






Sitter just nu och värmer mig i mitt Juciy set. Det är det bästa jag har, såå mysigt. Men är lite sugen på ett rosa.
Vilken färg tycker ni? Just nu har jag ett svart.
De är ganska lika varandra men jag tror att jag gillar den ljusa lite bättre. Vad tycker ni?

 

Denna snygga kappan är så fin, finns på Nelly och är nu på rea. Finns bara i Medium kvar. Men hjälp vad fin den är!




Love

GRATTIS SOFIA! <3

Usch mina ögonlock vill inte vara uppe. När jag skulle gå ner för trappan orkade jag typ inte gå så jag höll typ på att ramla ner för trappan, läskigt. Idag ska vi ha himla verb förhör och jag pallar inte franska, det är det värsta i världshistorien. Kan ingenting! Kan tre gånger så mycket i tyska än franska och ändå har jag läst franska sedan 6. Får skylla på Jean Mourice haha (min lärare 7-9) Aja hoppas iallafall att jag klarar det någorlunda.

Idag är det en speciell dag! Inte vilken dag som helst utan SOFIAS dag :) Grattis på 17 års dagen vännen! Kommer att ringa senare men ville bara hälsa lite här.
PUSS&KRAM ÄLSKLING <3




LOVE


Límperatif, Imparfait.....

Sitter med franska verb.. Kan man ha tråkigare? Tror även att jag börjar bli sjuk. Har frusit i hela dagen, även om jag har haft på mig massor av kläder..  Vill inte ligga hemma och missa massa i skolan bara. Ska snart äta och plugga MASSOR, utan att ta pauser för att kunna sätta sig framför datorn. Onsdagar är så tråkiga och långa. Man slutar 4 och är inte hemma försen klockan 5 på grund av bussen. Ne nu längtar man tills jullovet eftersom att det inte är försen då man riktigt kan andas ut. Idag presenterade jag, Sanja och Lotten ekonomi för alla 9:or som kom och det var riktigt kul faktiskt, så kul att vi ska göra det imorgon igen.. :)





Gjort: Varit i skolan och åkt skridskor
Humör: Trött
Planer: Knöka in en massa franska verb i huvudet
Ser på: Bolibompa:)
Lyssnar på: Tv:n
Läser:  verb
Dricker:  ...
Äter: Kött
Bästa: åkt skridskor
Sämsta: Känner mig sjuk
Väder: Ruggigt
Outfit: Skjorta från La Martina byxor DSQUARED örhängen från Swarowski och klocka från Guess. Armband från Tiffanys & co




Love

Örsch...

Administartion.. Så tråkigt men det måste göras, håller på med word. Man tror att: visst det där kan jag men när man väl ska göra alla momenten så är det inte så enkelt. Vill bara hem just nu! Men det återstår en timma på lektionen, orkar inte. Trött är jag också efter vistelsen i ishallen. Alla blev helt döda efteråt. Inte för att det var speciellt jobbigt men det blir väl så av att vara i en annorlunda miljö.

Love

I´ll be ready...

Onsdag? ja men det var ju precis måndag? HAllå veckan går ju bara såå fort. Hinner ju itne ens blinka. Snart är onsdagen över och då är det ju fredag. Kan ni tänka er? Snart är det jul! Bara för några månader sedan låg vi på stranden och solade, nu är det minusgrader ute typ. Jag tror aldirg tiden har gått så fort som den har gjort nu? Eller vad säger ni mina USA chicks? Ni om några måste ju hålla med mig? Ska kolla lite på Vakna med the voice snart, ja ja vet lite nördigt men det är alltid lika mysigt att äta frukost framför tv:n! Känner att det börjar kurra i magen nu. Förresten så har jag nog kirrat min outfit på fredag också nu. Wheehoo. Kan ju säga så mycke som att det känns väldigt amerikansk tv-serie över det, och nej jag ska inte vara Baywatch brud (även om jag hade det i tankarna) och älskar serien. Har ingen röd baddräkt heller. Men som sagt! Info och bilder kommer ju till helgen. :)



Love

Ännu en dag..

Hej alla! Kom precis hem från jobbet, därför lite sen update. Ska snart äta och plugga. Har väldigt mycket nu framöver så det gäller verkligen att planera sin tid! Idag har det inte hänt så mycket kul annat äv skola och jobb, om man nu ser det som kul hehe. Imorgon ska jag och Sanja vara elevvärdar för alla 9:or. Ska bli kul! Imrogn ska vi bara hämta och lämna dem, så att de kommer rätt. På torsdag ska vi vara representanter från ekonomiprogrammet och svara på frågor. Vi har fått äckliga tee:s som vi ska ha på oss, men vem vet vem som har haft på sig den innan? Ne tror inte jag tänker ha på mig den iallafall! Något annat som också är lite kul är att vi imorgon ska till ishallen på gympan. Vi ska åka skridskor och spela hockey, de är ju inte precis varje dag man gör det. Så snart måste jag ge mig ut i garaget och leta efter skridskor och en hjälm. Föresten har jag kommit på något bra till lördag men jag säger inte något försen då! :) Enligt mig tycker jag att det är en ball idé. Aja lite update om dagen som varit!



Gjort: Varit i skolan, jobbat
Humör: Bra :)
Planer: Plugga, ge mig ut i garaget
Ser på: Datorskärmen
Lyssnar på: NRJ
Läser:  Engelska
Dricker:  vatten
Äter: Kött
Bästa: Att det var kul på jobbet
Sämsta: Tiden går lite för fort för pluggandet
Väder: Regnigt och trist
Outfit: Grön klänning från Whyred, Strumpbyxor från H&M, Svarta PrimeBoots Rosettdiadem från Gina Tricot, Klocka Guess, Armband Tiffany & Co Bik Bok Örhängen från Swarowski


Trötter...

Åh vad jag var trött imorse! Jag trodde att klockan var typ 3 på natten och var jätte glad över att tro att jag skulle få kunna somna om men icke. Nu sitter jag framför datorn som en zombie och väntar på min frukost. Aja kommer mer uppdate senare under dagen :) Puss på er!

Love

Tjolahopp!

Hej sitter och slappar framför datorn när jag igentligen borde plugga. Får ta och göra det efter stallet. Sitter med te och funderar över helgen. På fredag ska jag till Malin på USA tema, vet bara inte vad jag ska ha på mig och på lördag är det ju maskerad. Vad ska jag ha? Kan ni snälla hjälpa och skirva lite förslag hade uppskattat det jätte mycket! På fredag hade jag och Hanna ett förslag på Cheerleader, men jag vet inte riktigt. Någon som jag tror kommer att bara ball är nog Sebbe, iallafall enligt dom förslagen han hade haha! En blottare var ett av dem eller en kineskisk komunist eller hitler. Aja det kommer nog att bli vackra syner iallafall. Här kommer också en upptade för dagen





Gjort: Varit i skolan
Humör: Helt okej, men är lite trött (måndag)
Planer: Åka till stallet och sedan plugga, laga mat
Ser på: Datorskärmen
Lyssnar på: NRJ webradio
Läser:  Franska
Dricker:  Grönt te
Äter: inget men ska laga till något smarrigt då mamma jobbar
Bästa: Måndag, den tråkiga dagen snart över :)
Sämsta: Börjar bli mer och mer stressad över plugg
Väder:  Grått, regnigt och trist
Outfit: Randig tröja från H&M trend, byxor från Filippa K, sjal från H&M, skor converse armband från Tiffany & co, gemini och Bianco. Superstora diamantörhängen från UVX



LOVE

Vill ha!

Victoria Arena på Kungsgatan har ju tvärr lagt ner som alla vet, och jag tror att det är fler som jag som blivit besvikna. Istället har de ju öppnat Weekday och jag har gått och stört mig över det, och kan inte fatta varför de lade ner?. Men jag var där inne och hittade HUR mycket som helst. Massa coola saker och inte minst billigt! kolla bara in Cheap monday som jag själv verkligen tycker har vuxit rejält i mina ögon! Alla jeans 400 spänn!!  Fast de flätimiterade tightsen kostar 300. Nästa gång när i är i stan kolla in Weekday då som har ett rejält utbud.  Själv är jag sjukt sugen på alla dessa men kan inte bestämma mig.. Vilka tycker ni? Någon eller några kommer det iallafall att bli




.


Love


Gårdagens

Gårdagens partykväll startade hos Josephine med lite mat och god dryck och självklart lite dans. Josephine, Hanna, Caroline och Malin.  Vi skulle bastat men ingen hade lust att göra iordning sig igen sedan efteråt så det fick bli någon annan gång. Hade sett fram emot det annars. Sedan fixade vi lite och var begav oss till Carl. När vi kom fram möttes vi av en stor fest med massa folk och allt var jätte kul. Synd bara att alla gick sedan vid 2 fast det kanske var bra också. När jag och Josephine kom hem gjorde vi iordning hennes bäddsoffa där jag skulle ligga. Vi hade tänkt att kolla på film men ingen dvd var inkopplad så vi låg och snacka lite. Josephine berättade imorse när vi var på väg till affären att hon hade legat och berättat massa och sedan sagt något i stil med: Eller hur? inget svar! Eller hur Victoria? då märkte hon att jag hade somnat och där hade hon berättat en massa saker och själv hade jag somnat, lite komiskt ändå hehe. Aja här kommer lite bilder iallafall.





 

 

På mig hade jag ett leoard linne från Dolce & Gabbana, kjol och örhängen från Gina tricot, skor från Zara och strumpbyxor från
H&M


 




Love

Hej

Igår när jag och Sofia var på stan var jag inne på kålle och ada. Hittade då en söt blus från odd molly!  tyckte verkligen att färgen var fin. Lite annorlunda så! Funderar starkt på att köpa den. Vad tycker ni? Jag var även inne på ABCD och kollade runt. Kolla bara in dessa fräsiga klackarna från Gucci. Kände för att ta ett kort på dem, Topshop har ju haft liknande, Sedan provade jag ett underbart linne från Dolce & Gabbana, ljuvligt om jag får säga det själv. Hade varit underbart på sommaren. Eller hur! Kollade även på jackor. det är så himla kallt och jag vet inte riktigt vad jag vill ha för något men jag provade Whoolrich och Fjällräven, tror dock att en Whoolrich känns lite mer jag. Båda är väldigt fina iallafall. Var även inne på Zara TRF och hittade en svart jacka i lack, jätte fin verkligen men känner att det är inte riktigt att det är det jag behöver just nu. Den kostade bara 549 kr. Hittar alltid fina kläder på TRF. När ni är inne på Zara glöm inte att kolla där då också. Creed för Lottens svarta Fjällis som hon nyss inhandlat.

   


Love

V

Japp då var vi här igen, vaknade lika tidigt idag som igår. Även om jag gick och la mig klockan 03:45. Det är sinnes! Kommer typ att dö i förtid pga sömnbrist eller något. Jag skriver om gårdagen mer när jag kommer hem. Mår hyfsat bra efter ett rejält kalasande. Kommer även bilder då också. Nu sitter jag hemma hos fröken D framför datorn och själv ligger hon och sover. Alltid lika jobbigt att väcka andra som är trötta. Stackars den som ska bo med mig resten av sitt liv. Snart ska jag och Josephine ta en sväng till affären och köpa yoghurt eftersom att den tog slut förut. Ska se om jag kan så sett Stjärnor på is i repriset. Tycker alltid det är lika mysigt att kolla på det och lite chips och godis framför tv:n på en Lördagskväll med nära och kära. Alltid en lösning och man inte har några större planer.

Idag ska jag:

Skriva svenska uppsats
Ta bussen in till Mamma och Pappa som väntar i stan
Svara på brev jag fått av Gabriella här om dagen <3
Lägga mig tidigt för att återfå lite sömn.

LOVE


Dagens

Snart ska vi ge oss ut på stan snart och här har jag en tröja från Junk Food och jeans från Acne.


LOVE

Kär!



Va inte detta söta guldplaterade halsbandet från Disney couture sött? Berlocken ska hänga i nacken.
Kolla in på Kyssjohanna!

God lördagsmorgon

Vad är det för fel på mig? Kan inte sova längre än till 9. Alla andra kan typ sova till 12-1 men inte jag :( Aja igår somnade jag tillsammans med Sofia i hennes säng framför The Hills (så bra va de) klockan 10 typ, var sjukt trött. Men sedan när man skulle gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket, ja då blir man pigg och somnar inte försen 2.

Vill passa på att tipsa om ett godistips. Busig som jag är brukar jag alltid smuggla ner lite naturgodis i godispåsen :) Vilket då består av cashewnötter doppade i yoghurt, kokostoppar och torkade aprikoser. Och igår såg jag att det fanns müslitoppar som jag inte hade provat förut. Det var det godaste jag någonsin ätit typ! Förutom vanlig choklad så som resten av min godispåse består av. Eller a lite surt också:) Men det var sjukt gott iallafall, ni måste prova! Smakade som godis man gör hemma, som blir riktigt riktigt gott! Så nästa gång ni köper en godis påse smuggla då ner lite müslitoppar också hehe.

Sofia ligger i sin säng och har fortfarande inte vaknat, jag får ligga här och kolla in i väggen typ. Sedan ska vi iallafall gå ner på stan. Vi har en massa ärenden att göra. Sedan lite senare ska jag vidare in till Kullavik. Ska bli kul och hoppas på ett rejält party, då det var ett tagsen för min del nu. Nästa vecka på fredag är det middag hos fröken Hammarstrand med USA tema, kan det bli ballare? undra hur man ska se ut då? krävs att tänka på. På lördagen är det maskerad hos Sofia, kommer komma sjukt många dit, så det kommer att bli super. Längtar redan tills nästa helg.


Gjort: Vaknat
Humör: Trött
Planer: Gå ner på stan och sedan åka vidare till Kullavik
Ser på: Datorskärmen
Lyssnar på: Sofias andningstag
Läser:  ?
Dricker:  Skulle behövt vatten
Äter: Frukost snart
Bästa: Har inte hänt så mycket än men det är ju trots allt LÖRDAG
Sämsta: En dag närmare måndag
Väder:  Ser inte ut för rullgardinerna
Outfit: Nattlinne från Calvin Klein

 


 

Bilder från frankrike. Är de inte underbara?
LOVE

Regnig fredag

HALLÅ folket. Sitter hemm hos Sofia efter en dag på staden. Ska ner och äta varmrökt lax och efteråt väntar en stor godispåse framför idol. Idag har det vart så tråkigt väder att man vill spy typ! Tycker verkligen att det är mysigt på hösten, men när det regnar förstör det allt. Fast i och för sig så är det mysigt ibland också. Träffade Hanna, Caroline, Josephine, Malin på Espresso house på NK för en fika. Vi pratade mycket och det var riktigt trevligt. Imorgon bär det av mot kullavik för en hejdundrande kalas. Ska bli kul :) Pratade med pappa förut och fick lite dåliga nyheter. Hade gjort lite fel när jag skulle bokföra en faktura, dock är problemet åtgärdat men ändå liksom, kunde verkligen ha slutat illa. Aja shame on me! Får vara lite mer uppmärksam nästa gång.

Gjort: Varit på stan, fikat
Humör: Sådär
Planer: Chilla framför tv:n resten av kvällen!
Ser på: Sofias rum
Lyssnar på: I´ll be right here waiting for you med Bryan Adams
Läser:  inget
Dricker:  Vitt vin :)
Äter: Varmrökt lax
Bästa: Mina UGGs och Converse
Sämsta: Slarvat på jobbet
Väder:  Kallt, Mörkt  och REGNIGT
Outfit: Rosa topp från Filippa K. Kjol från Acne,Latex leggins från Ida Sjöstedt och på fötterna har jag Prime Boots, Klocka och armband Guess, Tiffany&co och Gemini. BikBok Rosett örhängen från Gina Tricot

Sämsta bilden ever! Pratade samtidigt med Mamma i telefonen ..


 



Sofias nya kit, från id minerals

LOVE

Obama eller Mccain?

Jag tänkte att jag har ju faktist inte något inlägg om Usa, Obama eller Mccain? Själv tycker jag att det är bra att Obama vann . Läste på Linas blogg och i hennes stat hatar man typ svarta folk (hemskt) Har man mer kompetens beroende vilken hudfärg man har? Obama är ju vänster i Usa men dét är typ som höger i Sverige. Republikarnerna är typ som extrem-höger i sverige. Men jag hoppas det blir ändring där nere iallafall!  Nu ska ja kolla på Vakna med teh Voice! Puss

Love

Life is a party!

Tror inte att det bara är jag som fått I´ts your party katalogen från H&M idag. Hittade mycket som jag gillade, men här är några favoriter. Vissa av modellerna finns även i andra färger. Kolla gärna in på hemsidan. Köpte även nya Fredag idag, ska läsa den och det sista på tyska glosorna innan jag går och lägger mig










Vad tycker ni? Dock hade jag bytit ut skärpet på kjolen mot ett brunt flätat.

Love


Lika som bär?!

 

Någon mer än jag som tycker att supermodellen Caroline Winberg är sjukt lik Pippi Långstrump på denna bilden?

Love


Get some new style...

Ska snart äta grillad kyckling, är så hungrig. Nu sitter jag och pratar med Sofia i telefonen och planerar hennes maskerad nästa lördag. :) Även om det har varit lite halloween-maskerade här och var så är det ju faktist inte det varje dag. Ska nog ta en sväng till gymmet med Sebastian sedan också. Är väldigt bra humör idag. Fick tillbaka Geografiprovet som vi gjorde för några veckor sedan och även ett Svenska prov, fick MVG på båda och är jätte stolt över mig själv. Tycker att jag borde få vara det också hehe. Alltid kul när det blir över förväntan! Imorgon är det fredag och äntligen helg, ska till Stan imorgn efter skolan och ha en aldeles egen kväll med henne och mig. Så mysigt!


Gjort: Jobbat
Humör: Toppen
Planer: Äta och träna
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: Abba
Läser:  Tyska glosor
Dricker:  Blubbligt
Äter: Grillad kyckling
Bästa: Stolt över mina resultat på mina senaste prov
Sämsta: Inget alls faktist
Väder:  Kallt, Mörkt
Outfit: Kofta från Odd molly. Linne från American Vintage, Svarta jeans från Acne, knästrumpor med rosetter från Lindex, klocka från Guess armband från Tiffany & co och oxxo, stövlar från Hunter, Halsduk från H&M.





Jag skriver ju alltid hur mycket jag gillar Sofi Fahrman och nu tänkte jag visa er lite varför jag gör det! Kolla bara in dessa outfitsen som är tagna från hennes blogg




Kolla in de lårhöga stövlarna, Chanelväskan, Baddräkten från Gucci och ja, jag hade DÖDAT  för att få hennes garderob vill jag säga!! Alltid snygg, vad hon en tar på sig!! Kommentera gärna vad ni tycker :) 

Love


God morgon!

Japp då var helgen planerad. Fredag blir det myskväll hemma hos min Fialotta och på Lördag blir det stor krök i kullavik. Kan inte vänta är såå taggad. Förskrök hemma hos Josephine med vänner och allt känns riktigt bra. Hoppas att detta kommer bli en lyckad helg. På söndag ska jag antagligen kolla på Quantum of solace, om det nu stavas så. Klockan är nu halv 7 och snart är mitt ägg klar! Äter det varje morgon, älskar ägg på mackan! Jaja nu ska jag ner och se till att det inte blir grönt bara. Föresten ska jag jobba idag så kommer komma hem sent idag, lite segt men efter dessa tider så känns det gött med jobb :)



Love

Onsdag 5 November

Japp kom ganska nyss hem från den långa skoldagen. Har lite plugg och sådär, men annars så kommer det bra på tv ikväll. Fast det gör det alltid på onsdagar typ men det jag ska kolla på är make me a supermodel och oskyldigt dömd. Fick lite kommentarer att lägga in mer outfits och det tyckte jag var jätte kul! Mer inlägg om tips. Ska försöka bli bättre på det men om det inte kommer upp bild så kommer jag varje dag skriva det iallafall, men ska verkligen försöka ta mer bilder. Ska se också om jag hinner en sväng till mormor angående en päls :) Tycker verkligen att det passar detta kalla och ruskiga nu. Man fryser ju verkligen ihjäl på morgonen i väntan på bussen. Nåväl, man får ju ta på sig mera kläder då vilket jag måste göra i framtiden haha.

Gjort: Inte så mycket annat än varit i skolan
Humör: Bra
Planer: Åka till mormor :)
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: Mannfred mann, I came for you
Läser:  Snart mer svenska
Dricker:  inget
Äter: Biff
Bästa: Allmänt kul dag
Sämsta: Vet inte om jag hinner med allt jag har planer på
Väder:  Kallt, Mörkt
Outfit: Slitna Jeans från Met injeans (Raglady), Rosa stickad tröja (H&M), Prime Boots, Skärp från Louis Vuitton, Klocka och armband Guess, Tiffany&co och Gemini. Pärlörhängen från Glitter







Här en snygg väska från Karen Millen som är mycket lik Guccis vinter kollektion med nitar och fransar i alla dess former. Jag såg denna i en butik i Hamburg, var nära att slå till men var lite osäker. Har inte kollat på NK men är möjligt att den finns där för den som är intresserat. Tycker den är grymt fin iallafall, priset ligger på ca 2800 kr



Love

2,5 h kvar!

Halou! Datorkunskapen börjar snart och jag passar på att skriva lite. Har precis haft gympa (basket) och nu återstår det bara 2,5 h Administration kvar, phuu! Igår kom Sofia hem och jag ska ta och ringa henne idag och se hur hon har haft det. Har verkligen saknat henne. Under helgen ska vi planera hennes kalas wheehaa. Riktigt taggad inför nästa helg då Malin Hammarstand också ska ha partaj. Undrar fortfarande vad som händer nu till helgen? Får väl själv kommer med några sniskiga förslag. Ska kolla facan innan Hasse kommer och styr upp lektionen.
puss på er


Love

Desperate to look Desperate

Har varit hos Sebastian och mormor och morfar. Kollade på Sebbes saker han köpt i Kina ,mycket fina saker må jag säga. Hos mormor och morfar kan man alltid hitta fina saker och denna gången fick jag med mig hem 3 par mössor. och snart ska jag dit och kolla pälsar. Behöver ngot varmt och ska se om några av mormors alla kan falla mig i smaken, men det återstår att se :) Och ni som är djurälskare (vilket jag också är) men det dödas inte mindre djur för att ni inte använder pälsar och dessutom är det väldigt praktiskt. När folk kommer med päls jackor är det precis samma sak som en fjunig liten päls på vilken luva som helst , sådeså! Nu ska jag kolla Desperate Puss

Gjort: Varit i skolan
Humör: Bra
Planer: Sova snart
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: datorfläkten
Läser:  svenska sidorna 171-178 phuu
Dricker:  Bubbler med lime saft
Äter: Thai
Bästa: Fyndat hos mormor
Sämsta: Har missat halva DH
Väder:  Kallt

Love


Sparkling legs!

Har företags ekonomi men har ett litet break. Tänkte passa på att tipsa om dessa snygga glitter tajtsen som har skapat ny revolution från Bik Bok. Ska införskaffa mig ett par!



 Sofi Fahrman vet precis how to match matcha med ett par Louboutin pjucks till!

Love

Morron!

Klockan är 06:42 och jag sitter och kollar på vakna med the voice och äter frulle. Undrar hur denna dagen som ser utt att bli lite dimmig blir? Man vet ju inte, kanske en bra eller jätte dålig, Det började ju med att min yoghurt inte fanns som mamma sa att hon hade köpt. GRR irreterad? JA.. Aja ska spela in vakna nu iaf, klockan halv 9 kommer Elin Kling :) Puss


Bild från asos, gillar kombinationen

LOVE


Fint under..






Kolla gärna in Agent Provocateurs hemsida om du är nyfiken på något extremt. Detta set som Kate har finns även i vitt och hade inte varit fel i min garderob. De har även dofter, har själv den klassiska rosa flaskan men drar mig inte för denna doften heller.



LOVE

Bags are a girls best friend












Ny väska någon ?

1, Louis Vuitton, Naviligo
2, Mulberry oak Large somerset messenger
3,Mulberry Choclate Barnaby
4, Gucci, abbey messenger

Trend är något man följer, stil är något man har

Sitter framför datorn i min morgonrock utanför kläderna och en kopp te. Svinkallt inne i huset när jag kom hem, men nu känns det lite varmare, kanske för att jag frusen innan jag kom in. Ska snart rida och efter det plugga lite. Nu börjar helvetet bara för att det inte vart mycket innan lovet. Ganska segt. Ska försöka lägga upp med bilder och mode på bloggen, har hört att det är det som är roligast att läsa om av vissa källor. Lite har jag allt bättrat mig på det senaste. Tycker själv att det är roligare med bilder och mode så varför inte göra det som är mest intressant för dig och mig? Satt och funderade på varför jag bloggar. Kom fram till det att det är ett sätt för mig att uttrycka mig och min stil där andra också kan få ta del av det. Alla har vi större intresse för någonting. Mitt är precis vad min blogg handlar om, stil och mode


Gjort: Varit i skolan
Humör: Helt ok
Planer: Rida och plugga
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: There you´ll be med Faith Hill
Läser:  Bloggen
Dricker:  Chai Latte och Te
Äter: ?
Bästa: En dag mindre till fredag
Sämsta: Sebbe trodde klockan var 4 vilket gjorde att vi missade bussen
Väder:  Kallt och dystert

Love


God morgon

Phuu vakna precis och det är kallt i huset. Har tänt lite levande ljus och gör frukost. Kollar även på vakna med The Voice. De snackar om typ Sputník eller nåt hehe. Undrar hur det ska gå idag med tanke på att det är första skoldagen på ett antal dagar och man harinte rikigt vant sig än vid tidiga morgonar. När klockan rinde tänkte jag bara "NEJ" och ville inte gå upp ur sängen, med det tog inte lång tid innan jag insåg att jag var tvungen att gå upp innan jag skulle somna om. Så nu sitter jag här i min mysiga morgon rock framför tv:n och väntar på mitt kokande ägg.  <3


Love


*

Har varit ute och promenerat idag igen i det vackra vädret :) Älskar hösten, tycker verkligen att det är mysigt med luften och alla färgsprakande träd (även om de flesta är utan blad nu) På vardagarna har man inte så mycket tid så man får ju passa på. Igår var det lite halloween firande hos Linnéa. Det blev ganska lungt för min del, vilket jag också tyckte var skönt. Ikväll kommer Sebastian hem från Beijing.. Ska ta mig en tripp om det inte blir för sent sedan :) Nu ska jag och mamma ta oss en liten tripp till hennes kusin och kolla hennes nya hus.. Tycker sådant är väldigt kul :) Have a good day mates.

Gjort: Promenerat
Humör: Slött
Planer: Städa garderoben lite och göra lite fint
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: Ljudet runt omkring
Läser:  Fashionista
Dricker:  Green Tea
Äter: Vanilj yoghurt
Bästa: Att Sebastian kommer hem
Sämsta: fick inte sova så länge
Väder: Vackert



Love

Spaning...


 

Var inne och kollade lite på Asos och hittade dessa skönheterna!  Hade inte vart fel med en i zebra mönstat heller. Var även inne och kollade forever21 och hittade dessa fräsiga tee:sen... Är inte precis t-shirt typen men med rätt kläder till kan de bli coolt..


     


Love



Haalllooweeeeen...









Kom preic hem från en långpromenad med syrran. På vägen gick vi in och sade hej till min kära mormor som var väldigt glad över att vi var där :) Sedan efter ett tag blev det dock ganska kallt så vi skyndade oss hem.


 

Min tjusiga och glada mormor :)



Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra under kvällen? Kanske ska jag in till stan, eller plankton? Eller varför inte till Linneas sjöbod? Har mycket att fundera på? Ja menar orkar man sätta sig på en buss i 2/5 h eftersom att vi är bortbjudna eller till Linnea på Halloween party ELLER till plankton för utgång? Jaja detta krävs att tänka på....


Love

1 November

Vaknade ganska nyss och äter frukost, Youhurt och ägg macka UTAN te för en gångs skull. Är så fint väder och funderar att gå en promenad till gymmet med syrran. Pratade precis med Sebastian på facebook chatten. Kändes skönt, har inte hört av honom på några dagar och jag har skickat lite mail men har inte fått något svar så det kändes toppen, han lever :) Han kommer hem i morgon och Sofia på Tisdag. Idag är det 1 november och snart Julafton :) Undra vad man ska önska sig? Haha en ny kamera möjligtvis, min rent ut sagt suger.

Gjort: Vaknat, ätit frukost
Humör: Toppen
Planer: Dra in till stan senare i kväll eller Plankton
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: Tjafs om en kopmis till Caroline
Läser:  GT
Dricker:  Bubbelvatten med Limesaft
Äter: Frukost
Bästa: Sovit ut och har massa planer för kvällen
Sämsta: Inget än sålänge 
Väder: Vackert :)


HAHA

Okej jag vet jag borde gå och lägga mig men jag kännde bara för ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Fick reda på saker av en nära vän till mig att folk typ sitter och har koll på mig i skolan.. Hur ball är det då? Typ undra vad hon äter idag?..! Okej fine jag gillar sallad! Big Deal? Nee tänkte väl det! Undra vad det är nästa gång? Snart håller väl folk reda på hur många gånger jag går på toaletten dagligen också..  Jag menar hur ska detta sluta?


Dessutom Saknar Jag Dessa Två Mycket! Kom Hem!!!!!
Satt på bussen idag och insåg hur mycket ni saknas här i sverige. Satt och tänkte på era röster och vilka fina studer vi har haft hittils och sjölvklart kommer det a´tt bli fler. Men ni ska veta att jag tänker på er!!!!! <3



RSS 2.0