CowNight

Kom precis hem från jobbet. Är rikgit trött så funderar på att slänga mig framför tv:n och slappa. MEn först en liten uppdatering av gårdagens utgång till Cowboynight på Haddocks. Började med ett fett förkrök hos Majsan. var riktigt kul. sedan gick vi till haddocks, där det var as lång kö. But lucky me hittade jag Janna i kön så jag lyckades smita före halva kön. Det var massa folk så det var inte precis mycke plats över på dansgolvet precis, men de var ju de som gjorde hela grejen..  Måste tacka alla tjejer som var med för en fantastiskt lyckad kväll! Imorgon är det skola och jag pallar inte.. behöver en liten paus så nu ska ja upp och slänga mig på soffan.

Love

St-sund...

Här kommer en liten uppdatering för dagen, men de kommer fler ikväll. Snart ska jag till Stenungsund med mor och far för en liten tripp. vet igentligen inte varför jag följer med men antagligen är det för vi hade tänkt att äta thailunch. Det bästa jag vet hehe. Så innan pappa blir galen ska jag upp och sätta på mig som clothes och platta håret.

Love


Vendredi

Gääsp en dag med ca 2 timmars sömn.. Var på Modesty hela natten lång igår och det var riktig ball där. Det började med en lite shoppingtur på göteborgs gator och där hittade jag nya high-heels från Zara, Jeans från Acne och en sidentunika från Gina. blev nöjd med mina inköp. Letade efter odd molly blusen men hittade inte den någonstans, skulle köpt den när jag hade chansen. Aja inte mycket att göra åt. Jag har ett sjukt bra tips om man är osäker på ett plagg. KÖP det och fundera på det hemma i några dar, du kan ju faktist alltid lämna tillbaka det. Så gör jag alltid, tycker det är säkrast så :)



Efter  stadsbesöket åkte jag Sebastian och Filip hem till Sofia och lagade mat och gjorde iordning oss. Hade planer på att gå till Sticky först men vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle hinna dit. När vi äntligen kom iväg hade klockan redan slagit 11 och var inte där försen vid ca halv 12. När vi kom fran var det grymt mycke folk i kö men en liten smitare som jag är lyckades jag gå före alla och ställa mig först och kom in bara efter ett par minuter. Idag blir det bara chill eftersom att det finns en morgondag imorgn också, vilket betyder Haddan.

 
           

Love


Matte B

Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska bli halv 8. Eftersom att det är matteprov inom kort så behövs det pluggas lite gran. Går nämnligen och räknar med min morbor hehe. Annars så har dagen varit bra, inte så händelserik dock.
Detta blir ett lite tråkigt inlägg men jag ska käka nu och sedan plugga så kommer det mer spännande imorgon och förhoppningsvis bilder. Jag vet jag har sagt det flertalgånger men nu ska jag fösöka att antränga mig med min dåliga kamera, gillar den inte alls.. aja ha de gut.


Love


Tisdag

På torsdag är det Vittra vasastan VS Göteborgs Högre Samskolan´s kick off på modesty. Ska bli nice. Jag vet, torsdag men man får bara inte missa det. Var på samskolans kick off på No1 förra året och det var riktigt kul. Ska hem till Sofia innan med Sebastian och Filip. Har inte träffat min Fialottatok på ett tag. Eftersom att det är utgång på torsdag blir det väl antagligen lugnt på fredag men på lördag är det party igen. Cowboy-tema på Haddocks haha. Funderar dock på vilken outfit man ska sätta på sig haha. Men ett gött gäng blir vi i allafall bestående av Sanja, Lotten, Marie, Josephine, Hanna, Malin, Sofia, Caroline och Sebastian, jag tror säkert de blir massa fler. hoppas nu bara att ingen bangar..



Idag har tiden gått sjukt fort! Dagen började med svenska och kort därrefter företagsekonomi där läraren inte var på plats, vilket betydde att vi slutade. Jag själv som skulle jobba åkte in till torget och träffade Lotten. Jag behövde lunch inför jobbet så vi gick till kvarterskrogen. En dagens som bestod av fisk. Sugen på lunch någon dag så rekomenderar jag det stället. Sen åkte jag till jobbet och jobbade, ganska kul idag ändå. tiden gick ovanligt fort så det var helt okej. Nästa vecka är det matteprov så ikväll ska jag plugga matte och kolla lite tv.


Love


Acne problem...

Vacker dag idag, eller hur :) Idag har jag varit på Torp i Uddevalla med familjen stolt. Mycke trevlig liten utflyckt hitta lite saker som jag blev lite småkär i. Men väl inne på Pondus hittade jag massa fina byxor, har typ 1 par. Filippa K har gjort ett par jätte snygga ridbrallor som satt som ett smäck, men jag köpte ett par "riktiga" ridbyxor i torsdags så ja får väl använda dom haha. Är väldigt sugen på ett par Acne jeans, hittade skit snygga dessutom men fanns inte i min storlek så får väl kolla på NK. Gå in på deras hemsida och kolla dom har skjukt snygga kläder. Jag gillar modellerna Hep och Hex. Hitta också en jätte söt odd molly blus.. ska nog slå till på den när jag åker in till stan på tors. Behöver verkligen nya kläder!
 
Förutom min lilla dagsutflyckt har jag på med min favorit rätt i ugnen. Svamp, palsternacka, lök, morot, majskolv , salt och olivolja. Jag lagade detta till Amanda när jag bodde hos henne under tiden hennes föräldrar var bortresta, tro mig det blev en riktig succé! Hade även tänkt att ta en promenad med Sebastian sedan, med stavar hehe. Har aldrig provat så får se om det är kul.


Love


Lördag..

Okej.. jag vet att det var ett jävla tagsen nu men man märker av skolan så mycke mer än förut. Har suttit och läst bloggar en del och orka med folk som hänger ut varandra på något så oskönt sett att ta upp deras privatliv, va fan liksom! Enligt mig är det såå no style! aja lite agritioner har jag väl fått av mig nu. Helgen skulle börja med en oplanerad kväll hos Sanja med mat och vin men de sket sig, alla vaaar såå trötta! noot inte jag och sebbe iallafall så vi lagade lite mat och hyrde en film. Det blev inte mindre än bläckfisk med wok och en fet godispåse och te. så istället för att sitta på mitt arsle och inte göra något borde jag ut och röra på mig. Dessutom är det fint väder, kanske ska ta fram stavarna för stavgång?

På tosdag är det fredag! Hehe nej inte precis men då är det Samskolans kick off. ska bli kul. Var inne på sofis snapshots. Gud va jag älskar den tjejen! She´s got style baby! checka bara in alla .. aa kolla själv. Nu ska jag ta tag i mitt liv och kanske städa mitt rum eller gå ut och plocka svamp möhö!

Love


Gäääsp

Varför ska det regna när man inte vill de? bara för att det är höst behöver det inte regna liksom. När jag tänker mig höst tänker inte jag mig regn och rusk (eller lite rusk) men framför allt lite mörkt och mysigt. Regn förstör verkligen mycket.
Aja då åker Hunter stövlarna på idag då, fast bara för att det regnar betyder inte det att jag sätter på mig dem. Har pluffsat runt i dom i skinande sol. Förra året hade jag dom på Deep haha. Kära Stövlar ni funkar i alla väder!



Love

Today..

Alla har vi någon som vi är lite avundsjuka på.. iallafall när man kollar in alla kändisar som inte behöver punga ut ett enda öre för dom nya Dior pumpsen eller en Hermés birkin, även om de har hur mycke pengar som helst.. fast de har nog ett jobbigt liv ibland de också.. aja keep on dreaming säger jag haha..

Har varit inne lite på min favorit
Sofi Fahrmans blogg och kollat lite (är alltid först när tidningen kommit ut) Gillar även Style by kling och Engla´s showroom besök gärna deras bloggar, verkligen jätte kul att läsa plus att du får insperation! På Sofis blogg hittade denna bilden, och kolla bara in outfiten


Även om man inte går runt i skinnbyxor varje dag kanske men helheten gillar jag iaf
Ljusblåskjorta funkar dessutom till nästan allt!

Idag har det vart mycke hit och dit, jobb och skola på samma gång det är ju tur att det inte är så mycket plugg än sålänge iallafall. Jag höll nästan på att missa jobbet idag när det är VM i dragkamp precis utanför skolan.. ja ni läste rätt Dragkamp (enligt mig är det inte ens någon sport) bara ett rep som man vill få över en viss gräns. Massa människor från alla världens hörn, vilket då gör att bussarna inte går när dom ska. Vilken tur då att Amanda och hennes mamma kör förbi och plockar upp mig och Anna haha. så de löste sig tillslut, men det kunde ju dock ha gått illa. Satt och tänkte på att jag har varit väldig dålig att lägga upp bilder men sanningen är den att min kamera är så dålig och systemkameran måste man ju ha någon annan som tar med så jag är lite kluven hur jag ska göra. Men jag kommer nog på något:)
Sitter även och tänker på mina kära vänner i US and A. Hoppas att ni har det bra. Snacka om att få typ kulturchock! även om USA kanske ändå är någorlunda likt Sverige förutom att dom äter hamburgare varje dag så är det nog svårt att föreställa sig en sådan situation dom lever i nu..

Imorgon ska Josephine, Hanna, Caroline, Malin och Sebastian ska ut och roa oss på Rio Rio där Sjölins har sin avsparksfest. Funderar vad man ska ha på sig men det löser sig. Ska försöka få en bild då iallafall hehe..
Även om idol är uttjötat så kan ja inte missa de så nu ska jag upp och kolla! Bye Bye


Love


SAMSKOLAN 2C GOES ST TROPÉZ

Jaja nu var helgerna fullspäckade igen!.. Fredag blir de Sjölins kickoff på Rio Rio och lördag blir de SAMSKOLAN 2C GOES ST TROPÉZ.. Kan ju inte vänta tills helgen kommer! och nu har vi dessutom styrt upp en lagfest för Volleyboll lag! den kommer att äga rum hos Amanda och kommer bli mycke trevlig men det innebär dock att jag kommer att missa Julias middag.. men de tar jag igen nästa lördag då det är Middag hos Caroline.. wiie kul att man har lite att se fram emot ett tag framöver.

Var på torget med Sanja på håltimman idag tog en sväng in på Gina tricot och fyndade en riktigt snygg nyinkommen svart klänning (bild kommer) kul! :) aja nu måste jag fortsätta med pluggandet, har ju prov imorgon i administration somsagt! segt. Kommer nog med någon mumsig uppdatering tilll kvällen men ska dock inte missa första avsnitten av Idol och heroes, plus att nya gossip girl avsnitten har kommit ut nu missa inte de(fast på datorn då)!



xoxo gossip girl

Soligt September

Äntligen lite sol och vämre även om vi vänt blad till septemer idag. Har även fått tag i solens strålar nu på eftermiddagen, men om de har gjort någon verkan får man ju se! satt just och funderade på vad man ska satsa på för skor nu i höst..
förutom den eftertraktade mc-kängan (äger ju redan ett par primeboots) så är det nu stövlar som alltid funkar. En elegant stövel med högt skaft, hur snyggt som helst tycker jag iaf. Men se upp för denna modellen den är så fruktansvärt ful!!

 Satsa istället på något i ridstövelmodell
  Eller dessa med fransarna på om du vill vara extra trendig, sjukt snygga tycker jag iallafall!!!



Men är det fest så är de ju high heels som gäller, jag vet att Zara har mycke snyggt så kolla in där om du letar efter ett par. Annars kan du ju surfa hem ett par dessa från Steve Madden ..



Nu ska jag gå och ta på mig kläder och ge mig upp på hästryggen.. See you
Love

God morgon!

Med äggmacka  youghurt och en kopp te sitter jag framför datorn och äter frukost.. jätte mysigt. jag brukar alltid börja dagen med lite extra, man blir mycke piggare under dagen då! ska snart gå till skolan..Tänker vad man ska sätta på sig denna dagen, de verkar ju trots allt bli lite sommarvärme även om det är 1 september idag. 
Aja får fundera på den saken. Ha de så bra så länge!


Love

RSS 2.0