Höst mode







 
Det senaste från Nolitas vinterkollektion.. hur snyggt som helst kolla bara de svarta lackstövlarna, to die for
Jag tycker också om Indianmodet med fransar och mönstrat.. kolla bara in denna snygga väskan från Guccis vinterkollektion..


 





Eller dessa enkla jeansen från H&M..


Plugg Plugg Plugg

Heej godingar! idag är det söndag (vilodag) haha nooot. igår blev det en riktigt härlig grillkväll me god mat och massa godis (min stora last)  och Jessica Albas nya film "The Eye"  även om rysare oftast är ganska dåliga så var den helt okej.. men antagligen bara för att det är hon som spelar huvudrollen hehe. Idag är de väl plugg som gäller medtanke på att man ska hinna 300 sidor Matte B på 50 min i skolan heelt jävla stört! Deppigt! pluss att vi redan ska ha prov på onsdag i de roligaste ämnet administration, aja vi får hoppas att det går bra. Sist men inte minst lite Geografi läsning som grädde på moset..

Annars då förutom plugg så får man väl hitta på något kul! men frågan är vad.. städa lite kanske innan mamma kommer hem, blir nästan säkrast så haha.. Men en sväng med båten är nog inte fel så de får det nog bli.. Lite fler uppdateringar om veckan och mindre snack om tråkigheter.. Göteborg och shoppa med Sanja någon dag i veckan iaf ska bli kul! har ju fyllt på mitt busskort så kan ju åka hur mycke jag vill :) Det här med bussarna asså jag är fan helt livrädd när jag åker buss utan att stämpla rikgtigt.. en gång åkte jag buss och det kom på en kontrollant och kollade mitt kort inte för att jag fuskat just då, men de är riktigt dryga kontrollanter iaf alla som har kommit fram till mig.. inte nog med hemska kontrollanter de är svin dyrt också. orka lägga flera hundra spänn på att ta sig någon stans.. nä skärpning västtrafik!
Aja men får se vad som ska inhandlas under veckan nu då, En passande Jacka och väska till mina nya skor är iallafall planerat.. är lite sugen på en kaval i lite violett grå nästan från H&M emn får se vad man kan hitta..
Men en belstaff jacka hade ju inte heller vart fel dessa är ju hur snygga som helst!



Belstaff kan du hitta på b.la Fiorucci, Raglady, W19 och deras hemsida.
Men frågan är vad man ska ha i vinter.. kanske något varmare men de får man se då..
Aja nu ska ja ut en sväng med båten (kanske den sista i sommar)

Love

GayFredag

Hej alla partysugna! idag är det lördag och för mig finns de lite olika förslag till kvällen. Men först ska jag jobba. Nu måste jag bara berätta om den sjuka kvällen igår (gaykväll) Det börjar med en trevlig men lite stressad måltid med pappa. Räker Krabba och vin. (yummie) Sedan får jag reda på att Sanja ballar ur för att hon måste jobba. Hur synd som helst då vi har svårt att få ihop dagar som passar oss alla tre. Men men vi ville inte hänga läpp på de så vi fortsatte våran kväll som planerat.. Väl på bussen in till Lotten hittade jag ett glatt partygäng, Ryde,Rickard och co. Mycke trevligt då de berättade om att de skulle in till Razzia (f.d Wisch).

Väl hemma hos Lotten började vi göra iordning oss och hade mycket trevligt sedan hade Lotten ringt Jennie för ytterligare förstärkning. Mycket trevlig tjej (btw). Vi tog röd in vid 10. Och jag fick för mig att vi skulle ha lite extra drag på bussen med min kära ipod och lottens bärbara högtalare! tror ni inte att det blir en riktig succé! Alla goa och glada partykillar ville också vara med på ett litet hörn för att få höra musiken så dom kom så glatt och hälsade för att få vara med på ett litet hörn haha. När vi kom fram till kungsportsplatsen gick vi till Sense, där satt Malin Hanna Josephine och Caroline och hade krökat lite. Vi gick sedan vidare till Razzia men det verkade lite halv ruffigt så vi lunkade vidare.. Vi bestämde oss för att dra till boulevard även om det är ångest över de stället så verkade de skönt folk som skulle dit men då var det tydligen lista, annars va de 22. jag blir riktigt jävla arg på sånt djävelskap med listor! så då gick vi till condecco för där satt Caroline och Patrik  (syrran). Övertalade dem att följa med ut. Kul tyckte jag när jag kom ut och Lotten och Jennie hade försvunnit, och tror ni inte att varken Lotten eller Jennie hade mobiler så då var dom försvunna och vi visste inte vad vi skulle göra så då gick jag, Carro och Patrik in till bryggeriet och chilla. Senare under vägen hem får jag sms av Josephine att det är gaykväll på Parkan. Inte nog me de utan massa manliga strippor också. Fan att vi missade de haha! nästa gång då jäklar.. Där var en liten summering av kvällen får se vad som händer nu till kvällen kanske krök hemma hos Sofia.. Får se vad som händer..

Tyvärr hade varken jag, Lotten eller Jennie någon kamera så fick ingen bild på outfiten men får väl beskriva så gott de går , lite tråkigt jag vet men ska bli bättre tills nästa gång:) 
Underst på min underliga outfit hade jag en stickad klänning från odd molly och över en svart tunika som Lotten hade köpt i turkiet och på fötterna hade jag inte mindre än mina primeboots och en svart Mulberry bayswater och min jacka jag köpte i England  och knallröda läppar. ganska rolig outfit en då men jag fick några komplimanger av Malin iaf haha! kommer nog fler uppdateringar under dagen! Ska gå och ta på mig och bege mig till jobbet! ciao


Love

St.Anton


Fredag

Hej! Jag heter Victoria och har precis gjort mig en blogg.. haha jätte stolt, nä men det var på tiden kände jag. Jag gillar mode, så på min blogg kommer det att dyka upp ett och annat om mode shopping och lite smått och gott om mig. Nu sitter jag här och dricker te och käkar torkade aprikoser.. såå sjuukt gott! Men funderar också starkt på vad jag ska ha på mig ikväll då jag och mina kära vänner Sanja och Lotten planerar utgång. Ska bli riktigt kul, men vi vet inte riktigt vart det bär av ännu vi får se. Först ska vi hem till Lottens hood och fixa och dona. Får se hur det ska gå imorgon ,då jag precis fick veta att jag ska jobba. haha men de löser sig (som alltid). Om ni läsare har frågor eller så kommentera gärna så ska jag försöka svara så gott jag kan! :) Det verkar iallafall som att det bär av mot St. Anton V.7 längtar redan! plus att hela Samskolan ska dit så de kan inte bli bättre! återkommer om de lite senare. Mina kära vänner från Göteborg som är i USA nu jag hoppas verkligen att ni har de bra och ska länka era bloggar från min. Alla måste verkligen läsa dem det är ju helt sjukt hur man vågar lämna älskade sverige i 10 månader och inte veta hur man kommer bo eller något. Men Gabriella, Lina, Karin och Josefine verkar ha de super så jag ska inte säga något hehe. Redan efter några dagars vistelse på Jersey så funderade jag starkt hur jag som knappt klarade 3 veckor på Jersey skulle klarat 10 månader. haha men livet är ju dock lite annorlunda i US and A... Aja nu måste jag få tag i Sanja och se om jag ska äta räkor med pappa (mamma är ute och roar sig) innan bussen går. Men de kommer fler uppdateringar i morgon:)

Love

RSS 2.0