Sista dagen på detta år!

Hej alla nyårs nissar! Ikväll hoppas jag att du har laddat upp med skoompa! iallafall jag. Just nu är jag frisör åt mamma och Britta. Lockar, plattar och tuperar! De kommer nog att vara snyggast ikväll hehe. Annars har jag itne gjort så mycket.. Har lämnat lite olika klänningar till Amanda som hon ville låna inför kvällen. Ikväll bär det av mot Caroline Larsson som ska ha nyårsmiddag! Ska bli väldigt kul, i´m soo excited! Funderar på hur jag själv ser ut när jag ändå är igång? Men det blir nog lite klassikt-enkelt. Men jag tror att det kommer att bli snyggt ! Aja kommer lite mer sedan puss på er!




Kalas

Då var gästerna hemma och antagligen mätta och belåtna! :) Fick många fina presenter och allt var väldigt trevligt :) Tack alla för alla för allt fint! Här kommer lite bilder. Gräddtårtan har jag gjort helt och hållet själv (stolt)

 
 
   

Klänning från Zara örhängen och diadem från Gina Tricot, Klocka från Guess, Armband från Tiffany & co och Hermés. Skor från Belle.


B-day!

Hejsan! sitter framför datorn och borde fixa lite för kvällen. Är lite trött eftersom att jag blev uppvaktad redan klockan 7 för mamma och pappa skulle iväg och jobba. Men Caroline och Patrik kommer sedan och äter frukost med mig :) Känns inte så speciellt att vara 17 istället för 16? Kanske känns det så när man blir 18? Jag känner att tiden bara rinner iväg och det kändes ju inte som att det var längesedan man var förväntans full över moppen som stod och väntade i garaget.. Nu är det bilen, undrar dock hur det ska gå? har bara kört med automat ännu. Lite synd men Caroline ska köpa en bil med manuell nu så då kan jag få prova på hennes.. Undra hur många kärringstopp jag kommer kunna räkna på fingrarna? Om det ens kommer att gå återstår ju att se.. Aja jag ska inte predika nu för jag ska gå och duka lite. Släkten kommer och då ska det var fint! Uppdaterar lite mer under dagens gång! Grattis till ensamma mig!




Ett antal årsedan!


Stiligt


♥Asos



 


Ett öra för musik!

Satt och letade efter lite nya goa filmer på internet, men jag hittade inget jag sökte (på den fronten) men jag hittade den grymmaste party samlingen istället! Så sjuukt bra musik med massa sköna remixer på ett gäng goa låtar! Nyckeln till en lyckad party kväll är ju helt klart rätt musik! Kan ju inte precis tycka att Planktons musik var mycket att hurra för. Den enda gången det var en bra låt var när No stress kom, och ingen mindre en jag själv såg till att den spelades heller! Var faktiskt väldigt besviken när jag gick där ifrån.. Aja inte mer depp.. Sitter och räknar ner min sista timma som 16 åring i mitt liv. Tragiskt typ, snart är mitt liv över! Tänk att man ska få åldersnojja vid en ålder av 16? Scary :S

 

Sköna överdels-bonader!

♥Topshop

29:de

He, håller på och attesterar fakturor nu så egentligen har jag inte tid med sådant här! Men en lite update.. Har bokat solning ikväll för att bättra på den likbleka huden inför New Year. Annars var det tungt att gå upp imorse! klockan 06:30 väckte pappa mig. Jag och Sebastian kollade på Twilight (som jag laddat ner) och vill inte skryta om att det inte var den bästa kvallen precis! Men Edward cullen var grymt snygg!! Brände även ut Arkiv X som jag aldrig hann kolla klart på innan sängen började locka! Aja återkommer senare! Pusss

Rachel Leigh



Kan inte släppa Rachel Leigh´s söta armband. Hade velat ha ett svart! De har även kommit med en ny rosett men jag gillar den gamla bättre! 599 kr/st. Du kan hitta dem bla på Raglady eller Kyssjohanna

Shoes are a girls best friend



Vi kan inte annat än älska !

Topshop!

Hudson

Någon dag ska jag ta och köpa mig ett par Hudson! Så otroligt sköna!


Shopping, middag, film

Har varit på stan med Sebastian och Sofia. Vi kollade runt lite på rean, men jag hittade inget som föll mig i smaken.Däremot hittade Sebastian en massa, så det var ju kul :) Har även pratat live med Gabriella idag på skype! Det var så skönt att få höra hennes röst, vilket jag inte har gjort på ett halvår. Det var nästan lite rörande att prata med henne. Efter att jag kom hem från Göteborg så skulle vi äta middag hos mormor och morfar med mina kusiner. Sedan kom Sebastian och vi gick till Ica och inhandlade lite godis och gick hem till mig och kollade på TopGun med Daniel. Ingen speciell kväll precis men ändå rätt soft. Ska snart gå och lägga mig och sova, sova riktigt lääänge och vakna riktigt sent typ runt 1 eller något! Lycka Till Victoria!



Tee med Top Gun tryck från Topshop!


Hett

Detta kan ju vara någon av den snyggaste strand-outfit som jag har sett!
Gå in på Sofis snapshots och kolla!



Rea Rea Rea

Blir det snö här idag eller? Ser nästan ut så på himelen. Hoppas att det kanske kommer lite, så att jag får snö på födelsedagen min och försstås nyår :) Idag mina kära vänner börjar rean och jag blev så besviken på mig själv när jag hittar 50 procent rea på många av mina favvo-butiker.. Tex Grace.. Aja man får väl hoppas på att man har tur om man åker in någon dag.. Känns lite segt, men det är väl bra då kan man ju spara pengarna istället hehe (: Har hittat ytterligare godsaker på Net-A-Porter och gillar dem starkt vad tycker ni?



De kommer från Antik Batik, Just Cavalli och Leaves of grass. Som ni märkt har jga lagt lagt upp flertal Leaves of grass plagg här.. Gillar designern.


Juldagen

Ska iväg till Plankton nu och här kommer lite update för dagen! Har varit ute på promenad som jag sa till er och det var riktigt härligt! Skinande sol och helt vindstilla, vilket gjorde att det var ganska behagligt ute. Slapp ju frysa som vanligt då! :) Har varit hos mormor och morfar och ätit den traditionella lutfisken och det var riktigt smarrigt! Fastnade även framför tv:n då det visades polarexpressen, ganska mysig film ändå.. Imorgon blir det kalkon hemma hos mig och då kommer hela tjocka släkten haha. Idag har kameran varit med också så här få ni lite smakprov från dagen! Puss på er!

 


NK Rea

God Morgon! Ska bara skriva ltie gran för jag ska snart ta mig en dusch och sedan ska vi ut på promenad med la famille. Funderar hur jag ska göra med all rea som kommer nu, om man ska åka in till stan eller vad man ska göra. Kanske ska vänta tills NK rean drar igång den 6 januari eftersom att jag har det svart kort så kan jag komma in lite tidigare så då kanske det är värt att vänta? Vet inte riktigt?  Men jag tror jag ska gör det. Sugen på ett par ljusa Acne jeans. Men det har ju trots allt varit mycket julklapps handlande så man behöver komma tillbaka lite på fötter igen hehe. Aja men ni får ha en bra juldag så kommer det lite mer kul senare.. Pussis


01:30

Hej alla nissar! Sitter nu klockan halv 2 på juldagens morgon och väntar på att jag ska ta steget till att gå och lägga mig. Julafton har annars varit en toppendag! Känns ju ock lite tråkigt att titta på granen och se att där är tomt.. Men jag ska inte klaga för jag är jätte nöjd med allt fint som jag har fått! Tack Alla! Har även varit i kyrkan på midnattsmässa, är inte precis stammis (även om jag bor granne med kyrkan) men ett sådant här tillfälle tycker jag inte att man ska missa. Tände även ett ljus för de som inte har någon att fira julafton med. Imorgon ska vi äta lutfisk hos mormor och morfar och senare på kvällen lutar det åt plankton. Har dock ingen biljett ännu, men om jag är snäll kanske jag får köpa majsans. Annars så ska vi hem till Lotten igen i hennes dockhus och kröka som fan och fira att det är juldagen! Men hoppas att alla har haft det riktigt bra! Puss på er!

0 dagar, 0 timmar, 0 minuter, 0 sekunder!

Japp då var nedräkningen klar och Julaftonsmorgonen ligger över oss. Tycker detta är så mysigt! Jag tror inte ja är ensam om det heller. Jag vaknade runt 9 och gick upp och tog fram våra fina julporslin och dukade fram! Mamma och pappa blev lite överraskade när dom såg det. Ska snart kolla på julkalendern och kanske ta en liten julaftonspromenad, varför inte? Aja nu kurrar det i magen och julskinkan väntar! GOD JUL på er! <3

Sebastian gästar

GOD JÄVLA JUL!

//Sebastian


Dan före dopparedan!

Hallå! Har inte uppdaterat i idag för att mitt internet krånglar.. Nu är jag hemma hos Sebastian på en mini-julafton. Här är massa folk och det är trevligt.. Vi ska h aen liten julklappsutdelning efter maten, ska bli spännande och se hur det slutar:) Och ikväll är det uppsesittarkväll med massa tv på schemat.. Jag har även bakat idag. Rocky Road med maassa choklad och göttit. Det blev även en mjukpepparkaka som jag hade hittat ett recept i Allt om mat. Mamma är hemma nu och gör äggost och skinka, mums! Jag ska ta med mig mina bakverk till Farmor och Farfar imorgon. Tror nog att de kommer att uppskattas av tjocka släkten. Och som alla vet är det julafton imorgon och jag är supertaggad! Hoppas på massa julklappar hihi..  Gosig jul!

Acne



Åh jag vet att jag redan lagt upp Acne pistols stövlarna, men så otroligt snygga! Hade verkligen velat ha dem men priset ligger på 3500kr . Kan ju hoppas på en extra slant i kassan när jag fyller år. Annars går det ju alltid att drömma..
 

Ford



Hoppas att solen snart kommer fram så man kan få börja fundera över glajjorna som ska på! Här är en råå hett alternativ från Tom Ford!

1 dag, 16 timmar, 47 minuter, 55 sekunder

God morgon! Det är tidigt på morgonen och jag väntar på mina ägg, som snart är klara! Är jätte hungrig så det ska bli riktigt gött med frukost! Känner att någon timmes mer sömn hade inte varit fel just nu, ögonen vill liksom inte riktigt samarbeta. Igår var jag nere på skärhamns torg och jag har spanat in lite fina kläder jag hade tänkt att slå till på men jag vet inte riktigt när jag ska få tid för det.. imorgon kanske.. Aja får se hur det blir med den saken! Puss på er!

Love

2 dagar, 1 timme, 30 minuter, 10 sekunder

Det är sen söndagskväll och jag borde känna känsla av att inte känna någon tidsuppfattning alls men saken är den att jag ska jobba i morgon så jag kommer inte få ta del av den känslan försen imorgon kväll! Men det gör inte så mycket för jag trivs på jobbet och jag har precis gjort min lunch som jag hade tänkt att ta med mig i morgon. Tomatsoppa med ägg och knäckebröd, mums:) Ja vet jag är onormal men sån är jag haha! brukar inte ta med mig lunch men pappa åker till kontoret i stan så då får jag klara mig på egen hand. Jag borde egentligen ligga i min säng med sömnbristen jag lider av just nu! blev inte så mycket sömn i natt och vaknade 09:30. Ska ju upp 7 imorgon... Så jag kan nog inte göra något annat än att säga God Natt till er sötisar!


Love

Gissa kändisen!

Kolla in denna coola hemsidan där man kan morpha sina ansikten med kändisar och kompisar, tjejer och killar! Hur kul som helst! I dessa bilderna finns det en del av mig!








Haha hade sjukt roligt klockan 3 i natt! Jag tror att ni förstår vilka kändisarna är men:

1 Ashley olsen
2, Sienna Miller
3, Liv Tyler
4, Victoria Beckham
5, Gemma Ward
6, Eva Mendez
7, Adriana Lima
8, Queen Elizabeth (jag om 60 år kanske)


Moncler

Jag behöver en ny jacka!






 och gissa vem som är en lycklig ägare till denna snygging från Moncler efter julafton?

Lördag!

Då var det lördag och tiden bara rinner iväg! Så fort att man inte ens hinner blogga lite i någon enstaka minut! Men det är det värt när man har alla julklappar klappat och klart! Ikväll lutar det åt black & white tema på plankton. Får se så att det löser sig med några uppstådda problem! Men hoppas att det blir en lyckad kväll! Ska hem till lottens lilla dockhus innan och ... ja jag tror att ni förstår! Idag är det ganska slappt, har varit på gymmet med Sebastian och tränat och promenrat lite. Igår var det Julmiddag med tjejerna i klassen och vi hade jätte trevligt! Sanja hade fixat och donat med massa mysiga ljus och fin dukning! Vi välkomnades med lite glögg och alla hade tagit med sig lite mat till julbordet, jag bidrog med prinskorvar och en julig sallad! Men annars bestod det av sill, köttbullar, lax, potatisgratäng, ägghalvor, ris á la malta, äggost och mycke mycke mer! Det var jätte mysigt och avslutningvis med ensam hemma! en mysig julefilm kände vi att vi ville ha med på menyn! Hade inte med mig min kamera men kanske lyckas få tag i någon annans bilder lite senare..

Love


Torsdag!

hejsan! sitter i sofias säng och väntar på att klockan ska ticka. Sofia gick precis för hon skulle fira lite med sin klass att lovet äntligen har kommit! Vill också gratta dig sofia (ännu en gång) för att du är så duktig! Jag tror att alla är nyfikna varför hon ska grattas, inte för att hon fyller år för det har hon redan gjort. Det är nämligen så att min kompis har fått stependium av samskolan för att hon har presterat så bra! Inte alla som blir 5500 kr rikare på en dag bara sådär! Som vi vet så måste vi jobba ganska länge för att få ihop så mycket pengar! Har varit på stan idag också och hittat lite julklappar. Har bara två kvar:) men det ska nog lösa sig! Blir nog en riktig trevlig jul iår tror jag allt! :) Ska snart till ett hotell (vet inte vilket ännu) för party på högsta nivå! Kommer nog att bli en kväll sent att glömma! Pusss


Tipp Tapp!

Japp nu var klockan 11 och mitt jullov har redan börjat! Är sjukanmäld och chillar som fan! Hade ändå bara en lektion så varför gå på den när man kan vara hemma? Ska snart åka in med Caroline till Göteborg och hoppas att jag kan få köpt mig några julklappar! Har som sagt inte köpt en enda. Men idag blir det inget kollande till mig utan bara till nära och kära! Tror att det är säkrast så. Håller på och taggar inför kvällen också. Ska bli så sjukt kul! Har dock inte bestämt mig vad jag ska ha på mig ännu, får se vad som faller mig in. Aja hoppas på lite mer update senare under dagen om tiden räcker till! Puss på er!

Love

ÄNTLIGEN!

Då var onsdagen avklarad, vilket betyder ingen mer stress över matte och blodprov! Och som jag sa så har jag lite problem med blodprov.. Känslan man får av när någon sitter innan och känner på ens ådror i armvecket för att göra dom tydligare och synliga.. Jag ryser så fort jag tänker på det. De i rummet brevid måste ha trott att någon hade dött eller något för mina trårar måste ha hörts över hela vårdcentralen, okej jag kanske är lite mesig men jag klarar verkligen inte av det.. Men äntligen är det över, känner att när jag böjer armen så svider det till. Detta ledde ju också till att sminket inte satt riktigt där det skulle under dagen hehe. Imorgon ska jag till stan och julhandla lite innan vi ska till Berså. Och antagligen blir det också så att vi ska vara i ett hotellrum som Malins pappa äger för förkrök eller chez. Men vi får se hur kvällen slutar :) Känner att det är på tiden nu, har inte haft tid eller ork med skola och allt för att roa sig. Men nu jäklar! Mohahaha!




Gjort Blodprov och matteprov :S jobbat, klätt granen
Planer Packa lite och förbereda för morgondagen
Äter  Hamburgare
Dricker  Kanelte
Lyssnar Tv:n
Ser på . Dödsdomen
Bästa Att denna dagen är över!!!!
Sämsta Sticken svider..
Väder  Regnigt och ruggigt
Outfit  Stickad tröja från Ralph Lauren, Jeans från Acne, Hunter stövlar.

17 December

God morgon!

Nu sitter jag och är nervös! Och inte för att matteprovet är klockan 10, eller aa jo men inte riktigt därför. Jag ska till vårdentralen och ta blodprov! Jag hatar verkligen nålar!! Jag kommer att stor lipa i stolen hos läkaren sedan... Men usch jag får stå ut. Och efter är det matteprov och sedan är det jobb. Kul va:) Aja har morgondagen att se fram emot iallafall! Jag måste säga, även om jag är en tönt så tycker jag att julkalendern börjar bli spännande! Den har ju inte någon julstämning precis men det blir bättre och bättre. Denna dagen kommer jag nog heller inte att kunna kolla på Gossip girl.. Mamma ska fixa gran som vi ska klä när jag kommer hem:) Idag vill jag passa på att säga att STUK i göteborg har 30% för alla shopping eller julklapps sugna!



Frääsigt!

Här är en super cool fest-outfit från Topshop! Vad tycker ni?


Matteplugg

Sitter här med mitt kanel-te och funderar på hur jag ska lägga upp resten av dagen men känner att: Varför då?.. Ska snart rida och sedan blir det matte! Prov på onsdag plus att jag ska läsa upp mitt tal imorgon som jag hade i torsdags. Blev dock lycklig lottad till att få läsa upp det i morgon istället. Men efter onsdag så är allt slut så då ska jag bara götta mig i resten av ÅRET. :) Ska bli så skönt eller vad säger ni!?

Gjort Varit i skolan. Pluggat matte
Planer Rida och plugga ännu mera matte
Äter  Vet inte riktigt vad det blir än
Dricker  Kanelte
Lyssnar Mamma Mia skivan (Sååå bra)
Ser på - Dataskärmen
Bästa ?
Sämsta Försov mig i morse
Väder  Rått typ..
Outfit  Stor kofta som är min mosters gamla. Leggins från H&M, Uggs, jacka boomerang


Soligt



Till våren ska jag nog satsa på ett par Rayban RB3044

8 dagar, 15 timmar, 23 minuter, 15 sekunder,,

Denna måndagen har börjat bra iallafall! Glömde spara min alarm tid på 06:30 så haf vaknade av att pappa väkte mig i lagom tid till att bussen skulle gå. Men det skadar aldrig med sovmorgon:) Har tagit det lungt och sitter i min morgonrock nu och ska snart upp och klä på mig. Idag blir det matteplugg och ridning. Sista gången nu inför julen så antagligen blir det lite julfika på det hela också. Mysigt.. Aja nu får jag dra mig en liten stund..

Love

Önsketänkande under granen!




1, Höga stövlar Acne pistols
2, Hoody Juicy couture
3, Acne jeans
4, Mini plattång från HH simonsen
5, Hanky Panky
6, Parfym från Clean
7, Lack byxor från  Les chiffoniers
8, Pyjamas set från Juicy Couture
9, Kamera från Sony cybershot
10, Bayswater i svart lack! Mulberry

9 dagar, 11 timmar, 27 minuter 11 sekunder...

Snart ska jag gå upp och ta på mig för julbord. Orkar inte och har matteprov som måste pluggas på men man får offra sig ibland. Sofia åkte ganska nyss så nu är jag ensam. Kollade på Mamma Mia igår och jag älskar den! Har även laddat ner skivan så jag sitter här och sjunger med!  Känner lite att jag inte har så mycket att skriva just nu förutom att jag längtar tills julafton och att det bara är en vecka kvar i skolan på 2008! det är ganska craazy om man tänker efter eftersom att det kändes som att vi precis började skolan. Men alla vet vi att tiden bara rinner iväg och måste tas vara på, vilket jag ska göra nu! Skriver mer i ikväll puss på er!


 


I Love


Circus



1, Leaves of grass
2, Gina Tricot
3, See by Chloé



Håll händerna varma med dessa glamourösa hanskarna från Gina Tricot

Sankta Lucia!

Hellu allesammans! jag har varit lite dålig på att uppdatera här på några dagar men det blir bättre:) Som jag skrev igår så håller jag på med någon lite önskelista som snart kommer upp.. inget speciellt men ändå. Julen börjar närma sig och jag kan inte riktigt känna att jag är helt lugn inför det eftersom att jag inte köpt en ända julklapp. Men på Torsdag är det samskolans och sjölins avslutningfest på Berså så jag tror att jag bangar avslutningen på fredag och stannar i stan och tar mig en julklappsrunda med Sofia på fredag istället hehe.! Tror att jag behöver det. Så det betyder att mitt lov börjar redan på Torsdag. Sedan vill jag också säga att vi i klassen planerat en lite julmiddag på fredag och lördag blir det black&White på plankton så det blir mycket galejande den kommande vecka! Pussis på er!

Gjort Kollat på Lucia kandidaterna, slingat håret
Planer gå till Amanda
Äter  något mamma gjorde?
Dricker  Julmust:)
Lyssnar Britneys nya skiva
Ser på - Dataskärmen
Bästa ?
Sämsta ångest..
Väder  kallt! Mina öron haar blirvit förfrusna idag typ..
Outfit  Stor kofta som är min mosters gamla. Leggins från H&M, hunterstövlar, hårband från H&M. Svart päls från Saga.

Fredag

Sitter och håller på med ett kollage med en liten önskelista.. får se hur det går. Känner mig lite otekniskt för jag vet inte riktigt hur jag ska få till den.   Jag har min kära Sofia hemma hos mig just nu och vi har göttat oss framför tv:n med räkor, vin godis och Idol! Så himla gött, bara chill.. Imorgon blir det nog lite mer fart när ett litet göttit tjej-gäng ska hem till Lotten på galej! Får se hur det blir. Jag känner mig väldigt slut efter denna dag så det dröjer nog inte långt innan jag och Sofia drar oss till sängen för vi båda är trötta. Men jag ska försöka få läst några sidor i min bok först! Puss och godnatt på er!

Stil




 

Whyred, Acne, FilippaK, Whyred, Acne, Filippa K

Gina Tricot




Vågat!







Varför inte överrska lite extra?

La Perla





Hemligt!

  
    

Julklappstips? Fina undisar från :
1 Elle Macpherson intimates boudoir
2 La Perla
3 Gina Tricot

Torsdag

*Hej! har inte lagt upp något nytt inlägg sen igår men saken är den att min dator krånglade i morse så det gick inte. Nu sitter jag på jobbet igen och väntar på att pappa ska hämta mig. Så jag passar på nu när jag har lite dö tid:) Imorgon kommer Sofia ut och vi ska ha lite mysigt. Det är lusserock på haddan så vi kanske tar oss dit. Ikväll ska jag inte göra någonting! bara slappa. Är så himla trött nu. Vill inget annat än att ha jullov! skönt med helg imorgon iallafall! Nästa torsdag vill jag påminna att det är samskolans avslutnings fest som vi inte får missa! Ja vet skola efter men det är det värt! speciellt när det är jullov på fredagen!

Gjort Skola, jobbat
Planer slappa
Äter  vet inte vad det blir ännu
Dricker  inget
Lyssnar på Nrj
Ser på - Dataskärmen
Bästa vet inte:(
Sämsta trött och sliten
Väder  kallt puuh
Outfit  tröja och halsband från Nolita, kjol Acne, strumpbyxor och hårband från h&m och svarta Primebots. pärlörhängen från glitter.


Pussisss

Juicy Couture





13 dagar, 16 timmar, 54 minuter, 35 sekunder..

Godmorgon sunshines! Onsdag och ännu en ny dag.. Idag ska vi bowla med klassen i sundahallen. Undrar starkt vem som tar hem sämst poäng? Kan ju inte bli annan än jag, men jag ska ta reda på det:) ska snart äta frulle och kolla julkalendern.. tycker att den börjar allt bli lite spännande haha! näe men det är ju trots allt en tradition.. Pussis!

Snyggt..



Snyggt från Zimmermann och Chloé. Snyggt på sommaren med en fin bikini under!

Tisdag

Hej! lite bloggtorka idag men det tar jag igen nu! Jag har inte varit hemma idag för jag har varit och bakat pepparkakor och pepparkakshus hos mormor och morfar med mina kusiner.. Vi har lyssnat på julmusik och haft riktig julstämning hela dagen. Idag var jag bara i skolan på förmiddagen på en föreläsning och de kommande kurserna i trean. Sen åkte jag till torget och sedan till mormor. Idag vill jag också passa på att säga att nya gossip girl har kommit ut och jag har det nerladdat men jag ska kolla på det senare när jag har pluggat färdigt! längtar! :)

Svar..

Fick en liten fråga om jag hade någon mer bok att tipsa om men som jag sa är jag ingen bokslukare precis men jag tycker att Magdalena Grafs (det ska bli ett sant nöje att döda dig) är bra också.. 


    

Ljuva..



Ljuva ting från Leaves of Grass och Paul & Joe sister

Måndag

Phuu måndagsmorgon.. Känns bra med en hel vecka framför sig! Har sovmorgon idag och jag sak försöka gå upp  och lägga mig lite i sängen en stund innan jag beger mig till skolan för ännu en skoldag.. Ska nog läsa lite i min bok som jag läser.. (Ta livet av mig mamma) Läs den! Den är jätte bra och man kommer in i den direkt! Och nu ska ni vet att jag har läst max 5 böcker i mitt liv typ och jag rekomenderar den starkt! Pussis

Söndag

Söndagen börjar sakta men säkert att gå mot sitt slut. Blir nog inte gymet för mig idag. Har annat att tänka på som matte. Jag vill bara berätta för er att idag så har jag varit hos mormor på pälsjakt och ni anar inte vad jag har hittat! Min mammas systers gamla Nordica boots med hår på och en svart och vit päls ! Älskar båda och kommer att använda dem mycket! Jag om någon kommer ju inte att frysa i vinter iallafall! Hittade också ett vintage skärp som var i brunt läder och en Chael Look-a-like.. Jag älskar kläder och mormors garderob!!!! Föresten så kollade jag på Britney for the record igår och jäklar vad lik hon är Malin Kylstad, heelt craazy exakt samma ögon!

 

Sass and Bide


Älskar denna klänningen fårn Sass and Bide..
I mysiga juletider får man tänka på sommaren lite iallfall..

2...

Japp då var det söndag och imorgn väntar ännu en ny vecka.. Örsch! Men idag har jag hela min dag planerad och den har börjat med att göra klart ett arbete i engelskan. Jag ska ta en promenix till mormor och morfar och sedan ska jag gå till gymmet och sedan ska jag gå till Heidi och räkna matte.. Det känns typ gött att ha dagen planerad och följa planeringen haha. Pussis


Choose...









 Bilderna har jag tjuvat från Gabriella men vill visa upp hur häftigt det är! Awsoome!! Hade gärna haft en Juicy Barbie på min hylla!

Tänd ett ljus...

Har letat efter julklappar till mina nära, men på något konstigt vänster hittar jag bara till mig själv, hur kommer det sig? Har köpt ganska mycket idag men dock inte till någon annan utan till mig själv. Okej kanske inte så kul att veta vad man få i julklapp men nu är det riktigt kul med julafton vill jag säga er och kan inte vänta! Vad det är får ni väl veta på julafton :) Som ni förstå så det jag handlar nu slår jag in i julklapp haha. Känns om att jag inte kommer att kunna hålla mig dock.. Får se hur det går.. Det har iallafall varit en bra dag.



Hanna var kvällens sessa och det firade hon med tiara från Rung..

På mig har jag guldiga ringar från UVX och linne från Burberry och jeans från Acne och svarta PrimeBoots..
Caroline hade också ett jätte fint paljettlinne.. Men vet tyvärr inte vad det kom ifrån..


Lördag

Hallou! Vaknade nyss och ska snart äta frukost. Men först ska jag summera kvällen lite från igår. Jag kom hem och la mig i ett varmt skönt bad, eftersom jag ändå skulle åka buss in senare. Men då säger Carro att dom kör in så då blev det en väldig fart att föna håret och ta på sig. Vi var inne i stan klockan 7 typ så jag hann precis gå till H&M för att fixa det sista till Hanna. Plus att jag köpte lite julklappar till mig själv :) Jag gick sedan och fikade på Condecco med nya Vogue. Jag väntade in rätt time för att bege mig mot Hard Rock för att möta mina kära flickor.. På hard Rock var det Ski Tema och jätte bra musik! Det var verkligen trevligt där. Glömde min kamera i bilen dock så jag fick inga bilder men Hanna hade med sig sin så jag kanske kan sno en av henne sedan.

Nu ska jag åka med mamsen och papsen till stan och julshoppa lite.. Sedan ska jag till Aurora som fyller 18 idag. Temat är "ursäkta jag kom fel" och ni ska veta att jag och Sebastian kommer att vara bäst enligt mig.. Ni kommer att få se bilder sedan och det kommer inte att vara lungt.. Ha det bra!



Älskar allt med GG insperation och denna är från Miu Miu och står på min önskelista!

Fredag

Har företagsekonomi nu men fick en lite rast, så jag passar på att skriva lite eftersom att jag inte gjorde det i morse. Känns gött med fredag och ikväll bär det av mot Göteborg för att fira inte mindre än Hanna Nyblom! Ska bli spännande att se hur denna kväll kommer att sluta. Men efter skolan hade jag tänkt att gå med Anna lite på torget för att kolla runt. Orkar inte åka in till stan så tidigt, även om jag hade behövt kolla och få lite insperation till årets julklappar etc. Får väl se kanske hittar något vackert i stenungsund. Ska byta ett linne också som är lite för stort... Hoppas att det finns kvar bara.. Igår bakade vi pepparkakor som jag skrev, och en lite bild kanske kommer upp senare på dem. När dom var klara så rörde jag ihop lite glasyr för att göra dom extra fina! Tyckte som såg så tråkiga annars. Aja lite mer update kommer senare:) Tjing Tjong!

Love

Se fram...



För till våren hade denna fina trench från Burberry inte varit fel..

Torsdag

Hejsan! Kom hem från jobbet idag lite tidiagre:) Ganska skönt. Jag och Caroline ska baka pepparkakor senare men först ska jag laga lite mat och idag har jag tänkt att göra en lite annorlunda biff från Allt om mat. Fick idén från skolan då vi brukar få det som ett vegetariskt alternativ och jag tycker dom är jäätte smarriga. Så idag då ska jag göra mina egna:) "Kikärtsbiff med curry och tsatsiki" kanske inte låter så gott men tro mig detta är inte att leka med;)




Gjort: Jobbat
Humör: Ganska hyfsat
Planer: Baka pepparkakor:)
Ser på: Julkalendern
Lyssnar på: Julmusik
Läser: inget
Dricker:  Juice
Äter: Hmm!!
Bästa: 19 dagar, 5 timmar, 54, minuter, 2 sekunder..
Sämsta: ?
Väder: Snöblandat regn typ
Outfit: Kofta Ralph Lauren, Klänning och strumpbyxor från H&M, Bruna Prime Boots, Klocka från Guess

Idag har jag testat en liten annan vinkel så det blir bättre bild. Jag har sagt det förut och säger det igen.. Hatar min kamera!


Grattis Hanna!!!

Jaha torsdag då. Det betyder inte mindre än att det är fredag imorgon, guud va skönt. Men jag ska säga att det var verkligen skönt att ha en day off som igår. Känner mig faktiskt ganska frisk.
Kollar just nu lite på vakna och väntar in fukosten lagom till julkalendern och lite tända ljus. Mysigt JA!! Sedan vill  jag passa på att Gratta min snygging HANNA NYBLOM som idag fyller 17 ! Grattis baby!! Hoppas på att firandet av din dag inte kommer att bli lung.. iallafall om jag känner dig rätt! Party Party!



.

Har inte orkat så mycket mer äna att kolla på Gossip girl och räkna matte. Men sådan är vi alla ibland. Som tur finns det inget mer avsnitt att kolla på så då kan all tid gå till plugg. Är det inte tragiskt.. Men det måste göra och känner så här. Är trött på väldigt mycket just nu...

.

 Känner också att det finns vissa saker i livet som borde ha ändrats på medan de hade varit möjligt men va fan nu är det to late guys. Nåågot som jag tror kommer att känna av resten av mitt liv.. Allt är dock inte mitt fel men ändå :/ Dessutom kan jag ställa mig frågan... Varför är alltid jag den som är ensam... Sometimes life Suck så fucking hard!

Sorry för ...

Sorry för bad update idag. Men förklaringen är att mitt internet har strulat under dagen. Men nu äntligen funkar det igen. Vi hade redovisning av vårat företags projekt och det gick bra. Vi var klara klockan 11 då vi också fick sluta. Så när gick av bussen såg jag att mormor och morfar var hemma hos mina små kusiner och passade dem och jag gick in för att hälsa på. Sedan tog jag med dem hem för en mysig december fika med lussebullar och pepparkakor. Dock var man ju aningen slut efter att ha haft de dära busarna här hemma.

Imorgon ska jag vara hemma från skolan och bara slappa, har tagit med mig massa böcker så jag inte missar något. Känner mig verkligen sjuk. Min näsa rinner i ett kör, och huvudet känns som en ballong. Ungefär som den där reklamen som gick för ett tag sedan med tecknad kvinna som har ett stort huvud. Haha lite kul ändå.. Men annars så har jag inte gjort så mycket än att slappa och gjort typ 1 matte-tal. Lite gossip blev det Gossip Girl förstås. Nu ska jag snart äta och sedan ska jag kolla ännu mera Gossip. Förresten så tänkt jag förklara lite varför jag skriver lite konstigt ibland och det är mit tangentbord som är helt cp. Men jag är inte alltid heller så bra att läsa igenom mina inlägg innan jag lägger upp
dom..


Gjort: Slappat
Humör: Hungrig och sur på tangentbordet
Planer: Dega
Ser på: Tv
Lyssnar på: ...
Läser: inget
Dricker:  Chailatte
Äter: Kyckling
Bästa: 21 dagar, 25 minuter, 23 minuter, 16 sekunder
Sämsta: lackar på datorn
Väder: Mörkt och grått
Outfit: Skjorta från Ralph Lauren, Jeans från Nolita, Stövlar från Ecco, Armband från Topshop pch Klocka från Longines


Smells...



Som ni vet så tycker jag om Juicy Couture väldigt mycket och här är några skönheter som funkar året om!
Tycker dom är gorgeous!

Svar...

Igår fick jag en fråga om vad jag använder för smink, så jag tänkte svara på den frågan.
Jag använder gärna lite bättre smink eftersom att det är bättre för huden. Har inte skärskilt mycket problem med acne eller så men är ändå noga med sminket och framför alltt att tvätta bort det på kvällen.

1, Som bas använder jag en foundation från Chanel. Teint innocence, teint compact créme universel 60 Hâle
Den kan jag verkligen rekomendera. Är super nöjd!

2, Jag använder mig av ett antal olika puder, Chanels Irréelle soleil 23 sahara och Guerlain terracotta No2 och klassikern Isadoras stora Bronzing powder 91 dark tan. Ibland så använder jag också ett löspuder från MAC NC55. Använder ju inte alla på samma gång men jag brukar variera mig lite.. Hoppas att du blir nöjd med svaret...



 L♥ve

Måndag

Kom precis hem från skolan. Så skönt! Kom också i lagom tid till lussebullarna som skulle kringlas:) Så nu har jag bakat och lyssnar på Julmusik. Fick tillbaka tyska provet och det gick mycket bra. Så det var jätte kul. Hade även redovisning idag av Grekland. Det var ju då anledningen till att jag inte stannade hemma. Men jag hoppar därför ridningen idag, och om det inte blir bättre stannar jag nog hemma på Onsdag för i morgon ska vi ha redovisning av våra företag och det går INTE att missa. Nu ska jag öva för att sedan kunna kolla på mer GOSSIP!!!




Håller på att kolla alla olika julkalendrar på google. Hade tänkt att ladda hem någon. Har redan Mysteriet på Greveholm som jag aldrig tröttnar på. Men jag hade tänkt kanske Pelle svanslös eller nått.. Har ni något bra förslag? Årets kalender verkar lite sådär omysig på något sätt.. ?! Ni som har sett den idag.. Vad tycker ni?

Gjort: Varit i skolan och bakat:)
Humör: seg
Planer: Plugga och kolla på Gossip girl
Ser på: Gossip Girl
Lyssnar på: Julmusik
Läser: inget
Dricker:  ?
Äter: Thai
Bästa: 1 december, ny månad 22 Dagar, 6 timmar, 45 minuter, 6 sek
Sämsta: Sjuk
Väder: Mörkt och grått
Outfit: Kofta från odd molly, ljusblå skjortbody från Dundup, Jeans från Acne
, knästrumpor ? bruna Prime Boots



Love

1:a December

Min näsa rinner och jag kan knappt prata, men vi ska ha redovisning så kan tyvärr inte vara hemma idag. Även om jag hade behövt. Har tagit två styckna panodil för att försöka må lite bättre i huvudet. Vaknade klockan 03:25 då jag trodde klockan var 06:25 men min klocka på mobilen hade dampat sig. Idag är det 1:a december. Japp och nu sitter jag och taggar inför julkalendern, tror inte jag är ensam. Måste också skriva ut mitt och Sanjas Geografi arbete bara..



Love

RSS 2.0