090521

Det första jag tänkte på idag när jag vaknade var att kalendern redan visar 21 Maj (snart 22) var det inte precis Mars eller April? Jag känner att jag inte riktigt hinner med tiden.. Men iallafall så har dagen varit ganska lugn efter jobb och några hårda veckor bestående av plugg, plugg och åter plugg (dock är det inte slut ännu). Efter att jag hade sagt adjö till S besökte jag min kära mormor och snacka lite allmänt om livet med henne ute i solen. Sedan fortsatte jag mot Cafeét där Caroline jobbade och snacka med henne om gårdagens bal på såsen. Men just nu sitter jag hemma hos Amanda med ett gött gäng och softar lite. De gjorde tacopaj och jag grillade. Dock slutade det inte så bra för gasolen tog slut så jag fick lägga in det i ugnen så det skulle bli färdigt tillsammans med pajen. Känner också att min sömn inte har varit den bästa sedan Fanny och Olgas studentskiva i tisdags (gryym som faan)

Imorgon bär det av mot Göteborg för en kik på diverse saker! Tillsammans med CL och förhoppningsvis några fler k-vikare :) Hoppas på att hitta något trevligt att kunna hänga in i garderoben :) Sedan blir det en lugn fredag tillsammans med S för att tagga till tills Lördag då det blir Party i Nordvik (yeey)

Love V


Torsdag

Hej allesammans :) Tänkte slänga upp ett litet inlägg (efter en bloggtorka på ca 50 år) Fick förfrågan på vad jag tycker om tubtopp och färgade jeans! Jag tycker att det är rå hett med bara axlar och ett par fina färgade jeans nu till våren/sommaren kan ju inte bli bättre! :) Imorgon är det fredag, veckan har precis som alla andra bara rusat iväg och jag undrar hur detta ska sluta? Men eftersom att det nu är torsdag så betyder det helg och även en mängd olika aktiviteter:) Imorgon ska jag på middag till Oliva Dosé och efter det blir det Park Lane så förhoppningsvis blir det en grym fredag! Taggaad som faaan !

Dock är Lördag fortfarande oklar för min del! Tyska prov på måndag så det blir plugg på söndag vilket också innebär en hyfsat lugn lördag (kanske eurovision) Har inte bestämt.. Känner dock suget efter räkor och ett kallt glas Omaka springs. Om ni har tur så kanske ni får fler kommande uppdateringar

Love V

RSS 2.0