Fredag 31:a

Dagen har jag tillbringat med Hanna och vi hade mycket trevligt, Både Hanna och jag fick shoppat. Just nu kolla jag på Sex and the city filmen. Hur bra som helst. Hon hade på sig sin fina Barbour jacka och den är to die for. (Högst på min önskelista) Medans hon provade annat tog jag tillfället i akt och provade den :)
 
 

Är den inte fin? Hanna var också fin i sin pälsjacka som hon köpte (bakom henne)
Hanna har på sig en hoody från Juicy Couture och jeans från Rare, Jag har på mig svarta byxor från Filippa K kortärmad polo tröja från Massimo Dutti och Prime Boots och halsduk från Mulberry.

Vi tog en fika och det var mycket gott. Var trevligt att vara tillsammans med Hanna idag. Skulle även träffa Julia och Josephine inne i stan men de hann tyvärr gå på spinning pass innan.





På bussen hem träffade jag Oskar Modig och det var mycke trevligt, hade så mycket att prata om. Synd för mig som pungade ut 50 spänn för Elle så kunde ha något att läsa på bussen, men jag kunde ju läsa den när jag kom hem istället. Han skulle till sitt landställe  på lilla Askerön. När jag kom hem gjorde jag mig lite mat och nu sitter jag här framför tv:n och äter godis.. Mums.. hade tänkt att ringa Amanda sedan också och se var hon håller hus, annars får det väl bli skräckfredag framför tv:n. Idag är jag lite extra glad när jag har hittat mitt örhänge med rosett på, har varit borta i en månad och jag hade gett upp hoppet, men plötsligt ligger den i min byxlåda och hel kroppen fylls av värme! Har letat över allt för ett nytt men de har varit slut över allt men äntligen har jag hittat det :)



Love

Nytt i garderoben..

Ja det kan man verkligen säga! nu blir det ingen mer shopping detta året iallafall. Haha nej men nu får jag ta det lite lungt med shoppingen, så blir det bara för att jag inte köpt så mycket nu under hösten. Jaja kul nu iallafall med 5 par nya byxor på mindre en 3 dar... MET injeansen har  jag kollat på ett tag men har alltid varit slut men idag så hade de precis kommit in och det var en annan tjej som provade 26 men behövde 25:orna och de var dom jag hade på mig så det blev en liten fight om dem. Och vem tror ni vann? Mohahaha



Ett par morotsbyxor från Filippa K, Jeans från Filippa K med utsvängda ben,Ballong kjol från Acne jeans,  örhängen och tyll kjol från Gina Tricot. Rosa stickad tröja från H&M. Armband med stenar från Bik Bok. MET inJeans med slitningar från Raglady. Franskt manikyr set från Lancôme.


Love


Dessa blev det...



Japp ett par svarta! har ju ändå för det mesta svart. Tänkte ju att jag har mina bruna Prime Boots och dom kan vara svåra att matcha ibland, Super med ett par svarta.. Är riktigt nöjd. Har nästan bara svarta kläder btw. Tur att du fick mig på andra tankar Gabban :)

Sitter och väntar på att klockan ska bli 12, då kommer fredag den 13 på tv. Har inte sett den, så är lite nyfiken men innan ska jag gröpa ut en pumpa som mamma köpte idag! Jag gillar  traditioner :) Och antagligen blir det göteborg stad och mycket shopping imorgon. Hoppas på Acne kjolen jag har hittat, och några fler (har inte en enda)

Det blev inget Hard Rock för mig men näsan rinner och huvudet dunkar så jag väntar tills helgen, okej man kanske inte ska träna då men jag har för det mesta kört lugnt på gymmet. :)


Måste passa på att tipsa om dessa super produkterna från Lancôme, Perfekt innan utgång eller vardags också för den delen om du vill chocka med en flirtig blick. Den appliceras innan du lägger på den vanliga mascaran för maxad effekt. Köpte den i Hamburg och är supernöjd. Jag har två ögonskuggor från Lancome och färgerna heter 501 silver shines och 704 pink, ger ett jätte fint shimmer. Det är altså inte den svarta som på bilden jag har. Vet också att Loréal har en budget variant som jag har hört ska vara bra! Kolla om du är sugen.




Love


Dagens







Idag har jag på mig Vit tunika från Gina Tricot, kofta från H&M (mama:)  Latex leggins från Ida Sjöstedt och pärlörhängen
Över sedan har jag min pälsjacka från H&M, halsduk och väska från Mulberry och Converse

Nu ska jag ge mig iväg till gymmet och bygga lite muskler :)

Love

Lösningar någon?

Sitter och funderar på kvällen. Sanja ringde förut och undrade om jag skulle in till Hard Rock Cafe idag och jag vet inte rikgit. Mitt huvud känns som att det ska sdprängas och jag vet inte riktigt om jag har skärsklid lust eftersom att jag är föskyld. Men samtidigt, va fan vad ska jag annars göra? sitta och hemma och klandra mif själv ör att jag har tråkigt?. Om jag åker in kan mitt lilla kullaviks gäng kanske ta en sväng på stan i morgon eller så? Paniken börjar smått tränga sig fram efter plantrorka på helg fronten. Man säger ju typ hela tiden styr upp något eller kom på något, kanske på tidne att man tar tag i det själv för att få något gjort? Mer update kommer senare och även en dagens. Han inte lägga upp innan jag åkte iväg till jobbet.


Gjort: Vaknat, ätit frukost
Humör: Bra, men har ångest över kvällen
Planer: Dra in till stan senare i kväll
Ser på: Datorskärmen

Lyssnar på: Telefonen som ringer på ett annat rum
Läser: På alla så post it lappar som hänger runt omkring
Dricker:  inget börjar bli uttorkad

Äter: tuggumi :)
Bästa: Börjar komma på lösningar under veckan
Sämsta: Drömt mardrömmar i natt.
Väder: grått men hyfsat

Love


Make me a supermodel...

Sitter framför tv:n och kollar på Make me a supermodel. Älskar alla sådana program, verkligen underhållande. Väntar på och oskyldigt dömnd efter :) . Har precis ätit spagetti och köttfärssås. Amanda ringde förut och frågade om jag ville gå med henne och Marie på bio (Patrik 1,5)  men jag har jobbat hela dagen och ska även jobba imorgn också så jag tror att jag hoppar det, klockan är ju snart 8. Tror att jag hoppar med tanke på att det antagligen blir Halloween tema på Hardrock cafe imorgon, behöver ju vara lite extra pigg då . Har även lite dialog med Sebastian som tillbringar höstlovet tillsammans med kineserna på andra sidan jorden. Saknar honom, när han kommer hem ska vi ha våra lite av traditionella helgmys. Hoppas att han har det bra och idag skulle han ta en tripp på kinesiska muren, Häftigt asså. Idag har jag läst ganska mycket bloggar. Så fort jag får lite tid över när jag jobbar så kollar jag direkt och idag har jag läst Natacha Peyres blogg. Tycker verkligen hon och Blondinbella är väldigt duktiga tjejer och verkligen roligt att läsa om dem och deras liv. Creed till dem!



Här är lite av vad jag köpte igår. Behöver verkligen lite nya baskläder. Och därför valde jag märken som är väldigt tidlösa men alltid snyggt. Hittade även en fin kjol från acne men den var lite stor men man hade ju kunnat
sy in den. Får se kanske ångrar mig och åker in och köper en iallafall.

 

Rosa och svart bomulls tröja från Filippa K.
Vit blus och grön klänning från Whyred.
Klänningens färg syns inte så bra men den har en väldigt härlig grön färg som jag fastnade för
.



Gjort: Jobbat
Humör: Bra, men ganska trött
Planer: ringa Sofia :)
Ser på: Make me a supermodel

Lyssnar på: Tv:ns ljud
Läser: textremsan på tv:n
Dricker: Bubbligt med lime saft i

Äter: Köttfärssås och spagetti
Bästa: Klar med dagens jobb
Sämsta: Börjar bli förskyld
Väder: ?







Idag har jag på mig vit kråsblus från Rare och svarta chinos från Whyred.
(ljuset gör att blusen ser lite säckig och skrynklig ut)



Love


Warmt och sky högt !

            

Kolla in denna söta kappan från Miu Miu, jag tycker den är helt underbar. Är ute efter något i denna stilen på kappa men lyckas inte hitta något. Hade velat ha den i svart modell. Jag vet att H&M har haft något liknande men har letat som en galning utan succes.  Stövlarna är från Christian Louboutin, detta är en perfekt form på stövlar. Men ett par i mocka hade ju inte heller varit fel. Har kolla runt men de billigare alternativen har alltid något fel på sig. Förstår inte varför allt som är så dyrt är så himla snyggt, visst kan man hitta billigt också men det är väldigt sällan. Om någon sett något liknande? säg gärna till :)

 Love

Bilder från Hamburg





1, Ska ut och äta på fredagen och på mig har jag en tunika och från Gina Tricot, latexleggins från Ida Sjöstedt, Scarf från Hermés, stövlar från Fonnesberg och hjärtörhängen från H&M.
2, Precis kommit fram till hotellet och är väldigt glad över det hehe (minen)
3, Europas största H&M, här kan blir du helt snurrig av alla kläder.
4, Lunch på Karststadt och brevid mig sitter Patrik
5, Caroline, Mamma och jag utanför hotellet.
6, Caroline och Patrik
7, Hamburgs gator
8, En glad Victoria
9, Caroline, Jag och mammsis
10, STARBUCKS !!!!!!
11, Redo för hemfärd, Fuskpälsjackan köpte jag på H&M och är jätte nöjd :)




Var inne på Zara och provade en Kavaj oc skor. Man ser inte kavajen så bra men den var lite circus inspererad och tyckte den var fin. Under har jag en kråsblus från Rare och scarf från Hermés. Örhängerna kommer från Gina Tricot och glasögonen Prada.


Hittade även dessa snyggingarna men de var lite för små och de var slut över allt. Tråkigt för hade verkligen velat haft dem. Såg även ett par liknande på H&M men de fanns bara i stl 37. Hoppas att de kommer till Sverige snart.

Love

Nytt i garderoben

Tjenare gott folk. Inatt sov Amanda hos mig och hon hade MYCKET spännande saker att berätta för mig om, men några detaljer nämner jag inte ;) Jag gjorde en smarrig äggröra till henne och mig, efter insperation av hotellfrukosten som jag ätit under de senaste dagarna. Sedan tog jag en sväng till stenungsund och kollade runt lite. Hittade massa söta saker på Gina Tricot. De hade fått in massa nya fina kjolar (äger inte en enda) och funderar starkt på att införskaffa mig någon av de utvalda. På bussen in träffade jag Sanja som skulle jobba, dessutom var en ca 1 h försenad. Bordar inte gott för henne i chefens ögon hehe. Men vi hade en del att prata om efter helgen som gått och det var trevligt. Efter en stund på Stenungsunds torg hämtade mamma upp mig och JAG körde in till stan med mamma bredvid såklart (: och Fick shoppat en massa. 4 Byxor, klänning, blus och 2 tröjor. Allt från Filippa K och Whyred. Riktigt nöjd med mina köp. Var på kungsmässan och självklart var jag inne på min lieblingsaffär Tara som inte finns inne i stan (DÅLIGT) men hittade inte som föll mig för smaken även om allt är underbart fint. Hoppas att jag får lagt upp lite bilder om jag får tagit tag i mig själv och ta fram kameran :) Var ganska mycket trafik på vägen in och jag självklart var stressad ville ju bara komma fram liksom och inte minst med en sprängande blåsa. När vi väl var framme, parkerade jag bilden mitt på parkeringsplatsen för att sedan sätta mig emellan två bilar, mamma tog över parkeringsbiten. Vilket jag tror var bäst eftersom att annars hade det nog hade slutat illa! haha. Idag har jag även pratat med min kära vän Sofia i telefon. Hon är ju i NYC fast förtillfället i connecticut hos sina släktingar, hon berättade att hon hade tänkt att ta en sväng till en närliggande mall för att shoppa och jag blev ju inte alls avundsjuk. Tur att jag då har skickat med en shoppinglista till henne :)

Gjort: Varit i Göteborg
Humör: Bra men lite trött
Planer: gå och lägga mig
Ser på: Skärmen

Lyssnar på: Desperate Housewhifes på tv:n i bakrunden
Läser: inget, mina ögon pallar inte nu
Dricker: Bubbligt

Äter: Kyckling
Bästa: Shoppat
Sämsta: privat
Väder: kolsvart



Love


NYC goes Peking....

Åt precis en god middag var riktigt hungrig efter träningen och det finns ju inget bättre än god mat efter träning. Red barbacka förut och ramlade inte av (otippat). Trodde att hästen skulle slänga va mig efter det fruktansvärda haglet som höll i sig en bra stund och det lät som att taket i maneschen skulle gå sönder. Nu är Sofia antaligen framme i NYC och Sebastian i Beijing och här sitter jag hemma ensam. Vill tillbaka till Hamburg men shopping i NYC hade ju inte heller varit fel.

Gjort: Packat upp, städat, ridit och vart och tränat core
Humör: Skapligt
Planer: Slappa framför tv:n
Ser på: Skärmen

Lyssnar på: Greece 2000 (D.O.N.S. & DBN Remix)
Läser: Elle LYX
Dricker: Bubbelvatten

Äter: Lax
Bästa: Gjort fint på rummet :)
Sämsta: Vädret
Väder: Knepigt

 Love


Hemma igen..

Japp då var man hemma igen, helgen går alltid så fort fort. Men jag ska inte klaga, har haft det jätte bra! Men mina shopping tankar blev inte rikgit som dem tänkt sig. Jag är besviken på mig själv men jag får ta igen det nu under de kommande veckorna för jag behöver verkligen lite nytt i garderoben. Tänkte lägga upp bilder senare när Patrik kommer med kameran. Tycker inte ens att det är kul att lägga upp med min skit kamera. Usch är så ledsen över det valet. Men nu är det som det är och jag får skaffa mig en annan. Nog pratat om skit kameror, Ska berätta lite hur det var, och om ni vill åka till någon storstad så rekomenderar jag verkligen Hamburg. Mysigt, fint och bra shoppingmöjligheter även om jag hade lite otur denna gången, fast det berodde nog mer på mitt humör hehe. Fredagen började med att vi gick ut på stan efter att vi kom fram till Hamburg efter en timmes resa med bil från Kiel. På kvällen sbadade vi lite i poolen. Sedan gick vi och åt på Block House, hur gött som helst om ni vet vad det är, förstår vad jag menar:) Sedan Lördag samma visa igen hehe och åt på något gott ställe och Söndagen, då simmade och bastade lite gran och sedan åkte vi stadtrundtfahrt. Var riktigt trevligt faktist. På vägen innan färjan stannade vi till på ett spritställe och jag köpte en cider och en Vodka 100 men insåg sedan att det inte hade spelat någon större roll för priserna var detsamma på färjan.  Så jag köpte några små miniaturer av Vodka Pear och Kurant (favoriterna) där också för att kompletera så nu har jag ett stort föråd hehe :)

Love

Ont i fötterna

Nu sitter jag på hotellrummet efter en lång dag på stan. Resan gick bra men det blåste ganska rejält. Har inte så mycket tid för jag tänkte ta en sväng ner till poolen innan vi ska ut och äta. På färjan köpte jag en ny mascara på Dior (iconic) raporterar senare och lägger även upp lite bilder. Som jag berättade har jag hittat La Martina efter ett rejält letande. Men jag hittade massa fina kläder inklusive min skjorta som jag köpte i måndags. Det ha räven europas störta H&M och massa Zara butiker. Spara det tills i morgon för man kan gå i flera timmar där hehe. Men jag skriver antagligen lite mer i morgon har lite brottom nu :) Puss

Love

Nu åker jag

Och snart upp och packa efter denna korta dag i skolan som började med film i franskan.
 Färjan går halv 8 från Göteborg och känner lite panik, vet ju inte vad jag ska ha med mig?
Aja tror att det blir lite shopping där också:)
Vaknade 06:07 och snoozade vidare till 06:15 och första tanken var på
Linn som är på rivieran nu, schteekarn säger jag bara. Men jag ska själv götta mig på hotellets spa.

        




Äntligen har jag tagit tid till att fota en dagens och
idag har jag på mig min nya skjorta från La Martina och Jeans från DSQUARED.
Klocka från D&G, armband från Tiffany&Co och örhängen från Gina Tricot

Ursäkta mina Suddiga bilder. Gillar verkligen inte min kamera (även om den är rosa).
 Det är anledningen till att det inte blir så mycket bilder på dagarna.



Gjort: Varit i skolan

Humör: Mycket bra
Planer: Köpa smink på färjan
Ser på: Skärmen

Lyssnar på: Viva la vida med coldplay
Läser: Sofi´s mode
Dricker: TE

Äter: inget
Bästa: Att det bara är några timmar kvar
Sämsta: Bråka lite med mamma förut men det är bra igen :)
Väder: Fint

Love


Reunion



På lördag är det reunion med alla från Jersey men olyckligtvis är jag inte hemma..

   
   

Mörka tider

Sitter här med min kopp te och myser i höstmörkret. Kom hem för en lite stund sedan. Går till 4 på onsdagar och annars går vi till 2 så det är lite segt på onsdagar. Imorgon bär det av till Tyskland och hoppas att jag kan få lite uppdateringar där ifrån också:) Hoppas också på mycket shopping. Har ju inte shoppat så mycket det senaste, fast här om dagen blev det en jätte fin mörkblå skjorta från La Martina som jag har skrivit lite om innan. Är verkligen jätte nöjd med den. Kommer en liten bild förhoppningsvis! Det är ju i sådana här dagar man behöver komma från det vanliga för ett tag. Vill att det ska vara som alla andra år också. iallafall lika mysigt. Och självklart menar jag Tyskland. Hoppas också på en fet halloweenfest när jag kommer hem..

En liten uppdatering för dagen

Gjort:
Varit i skolan

Humör: Myshumör
Planer: Lite plugg och sitta framför datorn
Ser på: Hösten utomhus

Lyssnar på: i´ll be watching you med sting
Läser: Harry Potter på engelsk version
Dricker: TE

Äter: inget väntar på middag
Bästa: Att jag ska till Tyskland imorgon:)
Sämsta: Att jag fryser
Väder: Typskt höst



Love

Datorkunskap

Datorkunskap! Inte så kul men idag väntar en chilldag med lite plugg. Ganska go dag idag! har precis haft gympa, vi hade lekar, ganska kul om jag får säga det själv:) Nu kommer jag snart att få återgå till mitt arbete innan läraren ser att jag skriver något utanför hans lektion. Men det kommer roligare inlägg senare ikväll! Kanske lite kuliga bilder också.

Love


Klassisk med Ralph Lauren

  

Juicy Couture Timepieces Tinsley Watch


Baristan tipsar...

Japp då var vi här igen.. Jobbet haha! Är ju alltid här känns det som. Ingen uppdatering om gårdagen men den kommer här. Att åka till Sam var det bästa jag gjort på länge! Det var verkligen härligt att komma tillbaka. Har lämnat in min ansökan nu och hoppas på gott resultat. Älskar verkligen klassen den är verkligen bäst, hade jätte kul igår! Var riktigt skönt att komma ifrån Nösnäs ett tag. På kvällen var jag och Sofia på barista kurs. Det var faktist mycket roligare än vad jag trodde. Amanda som också skulle med glömde av det, smartass! Men nu får jag hoppas på attjag klarade det. Får veta det om ungefär tre veckor. Då kommer det ett litet intyg och diplom hem i brevlådan. More fun kommer later Puss

Love

Söndag

Känner mig lite stolt nu när jag städat och rensat så fint på mitt rum. Står en massa kassar framför dörren som ska slängas. Fattar inte hur mycket skit man samlar på sig genom åren. Ikväll ska jag åka till Sofia och sova där. Ska till Sam imorgon och hälsa på och lämna in min ansökan. Jag har fått veta en posetiv och en negativ nyhet! Den posetiva är att det kommer att bli en ledig plats i min förra klass:) Och den negativa är att den platsen lämnas av inte mindre fröken Dellborg. Kommer  ju att mindre kul, hon ska åka till Usa ett år i trean. Hon har sovit hos mig inatt, efter en chillkväll framför tv:n med Sofia, Sebastian och lite senare Daniel. Vi gick sedan över till Sofia och kollade The holiday, Jude Law är det vackraste jag någonsin sett! Och inte minst när han fäller några tårar i slutet av filmen.

Får väl snart gå ut på promenad med min kära vovve. Kan ju inte sitta inne hela dagen.


Love


Kalla tider




Ja då kan man inte gå runt i sina high-heels längre! Då kan det ju vara bra att ha något varmare på fossingarna. Här är några favoriter. Alla är från Topshop

Saturday fever

Slapp dag JA! har inte gjort någonting sedan jag vaknade hemma hos Sofia klockan 11. Har hämtat mina saker hemma hos Lotten och tittat på sjukhuset. Ska ut och power-walka en stund med ipoden i högsta hugg. Måste säga att det var väldigt trevligt igår kväll. Har tyvärr inga bilder men det kommer upp på Facebook snart. Ska fösöka läga upp några då. Kul med discobowling som var lite trixigt i början. Sanja och Johanna kom lite senare så vi fick köra lite för dom också. Sedan drog vi till bryggeriet och sedan till Keybar men där slutade det inte så bra med Sanja så dom drog till trädgår´n och jag gick till Sofia. Fast hon var hos en klasskamrat så vi var där en stund. Dom shottade tequila och snacka lite. Ganska chill ändå. Nog om gårdagen så kommer Josephine snart! hon ska vara med och chilla med godis och tv. Vi ska också planera sebbes 80´s night den 22 november. Kommer att bli häftigt. Kostymer och hela faderullan ska va på då! :) Undar lite vad man ska göra på halloween, har inga större planer ännu men vi får se vad som dyker upp. Puss på er

Love


Bad news

Fick sluta tidigare från tyskan så nu sitter jag i biblioteket och väntar på att bussen ska gå. Kul att den går om en timma! Har ringt Lena och fick ett mindre roligt svar, det var fullt. Okej jag visste typ det innerst inne men man blir så besviken när man får en inställning till någonting. Men chanserna är dock inte helt ute. Ska skicka in en ansökan om att jag vill komma in så om gud är med mig kanske någon reser utomlands eller något. Då kommer jag att komma in. Vilket jag tror att den chansen är rätt stor. Har alltid sagt att nej jag ångar mig inte men om jag hade fått chansen igen hade jag tagit den men nu börjar jag tvivla på att man inte ångrar sig. Men man vet aldrig, ni får hålla tummarna för mig och se vad som händer. Kommer ändå att åka till Sam på måndag och hälsa på klassen.
 
Efter detta lite tråkiga beskedet har man ju inte så mycket lust till något. Ikväll ska gänget in till stan och discobowla och antagligen gå till keybar. Hade verkligen sett fram emot detta men blev lite nere. Men ja ska försöka att inte deppa för mycket. Får hoppas på det bästa och se vad som händer. Men nu ska jag ta en titt i den nya skolkatalogen.. Wish me good luck friends!


Love


Minnen..

Nu är magen full av thaimat! Yummie. Satt och läste igenom bloggen lite och är alltid tillräckligt stressad för att aldrig hinna läsa igenom mina inlägg. Jag som då lite senare upptäcker att, oj här var det visst några stavfel eller någon konstig mening. Ni får alla ursäkta mig, men ja ska försöka läsa igenom mina inlägg lite bättre i framtiden. Laddar ner lite ny musik och tycker att Wait forever med Hani är riktigt skön. Sen lyssnar jag på låten jag INTE kan tröttna på, Bleeding love med Leona Lewis. Får så många minnen när jag lyssnar på sådana gamla godingar. Inte minst från förra hösten när jag gick på Sam och mycket nytt hände i mitt liv. Tycker att det är skönt att lyssna på sådana låtar när man längtar tillbaka till något, vilket jag gör nu. Vill inget annat än gå på Sam. Vet inte vad som flugit i mig men nu ska jag kämpa för detta. Ska till Sam på måndag och träffa Lena och min kära klass saknar den så..

But nothing's greater
Than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm going crazy
Maybe, maybe

Hard work work

Japp nu sitter jag här igen, och jobbar förstås. Har en liten te paus så jag passar på att skriva lite. Inte så händelse rik dag men med två prov blir man lite slö. Hade glömt nyckeln till skåpet idag så jag fick aldrig med mig mina tyska glosor hem. Aja baja säger jag bara får hoppas att det löser sig imorgon. Sitter spänt och förväntansfullt och kolla mailen hela tiden men inget mail ifrån Lena sepponen. (ni som vet fattar) Fick svaret av Göran att ta i kontakt med henne. Hoppas med full kaliber att det slinker in ett mail så snart som möjligt.

Love

?

Hittade dessa fina från Odd molly

 


Hade tänkt att inför skaffa mig ett par uggs men vilka? Först var jag helt söker på den klassiska sand men ju mer tiden går blir ja mer intresserad av chocolate! Hjälp mig vad tycker ni?







Nervöst

Ja det kan man säga men nu har jag skickat ett mail till Göran Schmidt på Samskolan. Får se vad jag får för svar. Men Anledningarna till detta är många och jag har fått frågor i tusen om , Aha men varöfr bytte du då? Haha säger jag så ja vet att jag är velig men det har mycket att göra med boende så men inget är absolut säkert ännu. Får se hur det blir i slutändan. Alla tror inte på horoskåp men ja gör det till viss del och där stod det att jag kommer att fatta ett stort och förändelserikt beslut. Låter det inte spännande? Tycker jag iallafall föresten så fick jag ett inlägg av Gabriella och SJÄLVKLART kommer jag att Vilja bo hos dig ibland fatta att vi kommer ha det bra isåfall! haha!

Idag har jag på mig något jag inte brukar har på mig vilket bestod av Grå kofta från Zara och en rutig blus från Lindex och byxor från Juicy Couture och det första jag fick höra när jag kom till skolan. Haha första gången jag sett dig i slappe brallor av typ 10 pers. Jo så sant så! men vi hade simning idag på gympan så jag orkade inte speciellt mycket idag även om jag inte använt det på 3 år typ haha. Och ni lär nog inte få se det mer heller..


Love

Tisdag

Hej å hå! idag har jag och Sanja varit och hälsat på vårat faddeföretag, tjörns sparbank. Ganska gött eftersom att det blir lite tid över i sängen då. På torsdag är det geografi prov så mycket utav dagen har gått åt till att plugga. Har även vart hos syon idag för att prata lite om min skolgång. För om det går så kommer jag kanske att byta till Samskolan igen.. Japp inte helt fel har ändå saknat den. Anledningen till detta är också att Caroline kommer antagligen skaffa lägenhet så då blir det bekvämare för mig för då kan jag bo där lite. Haha kommer nog få många förfrågningar efter detta inlägget hehe kommer mer info om detta någon dag. Har käkat pizza, det var gott. En familjepizza som var riktigt stor och god! Nu ska jag och pappa ta en liten promenad efter en lång pluggdag. <3


Love

Drömma går ju...

                  

Och dessa läckerbitarna kommer från Diane von Furstenberg, Fendi och Miu Miu

Kalla dagar...

Klockan är 4 och kom ganska nyss hem från skolan. Sitter och väntar på att morfar ska köra mig till stallet eftersom att mamma jobbar. Har i princip frusit ihjäl hela dagen. På morgonen är det kallt och ute är det kallt och i skolan har dom inte ens någon värme så det är i stort sätt det tiden har gått åt till idag. Att gå runt och frysa. Men självklart så gör jag mig en varm kopp te det första jag gör när jag kommer hem, så där löste sig de problemen.

Love

Sushi Night



    

Om ni se fler bilder så kolla Facebook

Love

Sushi

Sorry for bad upptade kära vänner men hade inte fullt upp igor. Sitter hos fröken Dellborg och ska snart ta bussen in mot stan. Tänkte kolla lite på stan och sedan åter igen begära mig hemmåt. Gårdagens kväll var riktigt mysig. Gjorde sushi och dansade lite och begärde oss sedan in mot avenyn men vi kunde inte bestämma vart vi skulle gå så efter att inte veta riktigt, så stannade vi utanför Keybar och snackade med en massa folk. Vi blev bara mer och mer otaggade för att gå in eftersom att klockan då redan var 02,15. Så vi åkte sedan hem igen och ta nya tag nästa helg. Nu måste jag gå och ta på mig och bege mig mot bussen så kommer det upp lite bilder senare under dagen..

Love

Smells Like Couture

Sitter och väntar på mat. Ska bli gott. Har inga större planer för dagen men ska till ica och köpa godis med Sebastian och kolla lite film. Alltid gött med chill. Har varit i stan idag och fikade på e-house med Josephine, Hanna, Caroline, Sebbe och en annan kille som hette Casper om jag inte minns rätt. Trevligt allt med lite skvaller och senaste uppdate. De ska ut och roa sig på parkan ikväll då det är Dirty.Sexy.House.Music. Kan avslöja att jag är fett avis men kände också att jag inte var tillräkligt taggad för det ikväll. Men nästa gång blir det andra bullar.

Kollade runt lite på stan men höll mig tillbaka eftersom att det snart bär av till Tyskland. Men kolla är alltid gratis:) Var inne på raglady och hittade den fina väskan från Juicy som jag lade upp en bild på igår. Åh ja! den var lika fin i verkligheten som på bild...




Love

Thank God It´s Friday

Jo det vill jag verkligen påstå. Vaknade precis och har bara två lektiober idag så jag tar en senare buss till skolan. Funderar på att ta en tripp till älskade Göteborg en sväng efter skolan och möta upp Josephine. Får se hur det blir med den saken. Annars så får jag väl se vad som händer ikväll. Det är tema på park lane men jag får se antagligen känner jag bara för att slappa lite framför tv:n med godis och några nära och kära, eftersom att det kommer antagligen bli en vild lördag imorgon. Nu ska jag fortsätta med min frulle puss på er

              


Love

Cocktail-Time...

 med och    

Hade jag defenitift inte sagt nej till om man fick ta på sig detta på en cocktailmiddag...
Klänningen är från Hervé Léger och skorna är från Jimmy Choo och väskan Chloé. Hittade även andra väskor som jag tyckte var riktigt fina från b.la Juicy Couture och Jimmy Choo

                        

Klicka för större bild


Love

Idag är det....

Deppigt! Ja allting känns verkligen så just nu. Allt är bara tråkigt och vad man än gör så är det fel fel fel! Nu kommer den vanliga frasen: Önskar att man var 5 år och inte hade några problem.jo den är nog känd men fan så sann. bara problem hela tiden. orkar fan inte.

Utöver depptalket så har jag jobbat och pluggat och ätit det har varit min dag i stort sett. Funderar på att ta en promenad senare för att få rört på benen lite, sitter ju bara framför en dator på jobbet. Kan jämföra mig med en gubbe som suttit fast på sin kontorstol i hela sitt liv typ. Dock var lite kul blev det att öppna posten idag, fick ett nytt kontokort så nu slipper jag hålla på att ta ut ena summan efter den andra och betala hela beloppet på mitt kort. Hade som maxbelopp 2000 innan nu är det 5 så det är gött. Men annars så har dagen varit ganska trist. Konflikter och skit!

Love

Klippta längder

Kom precis hem från frissan! Blev nöjd, med det brukar jag alltid bli. Jag går till studio kalufs och klipper mig, ställe att rekomendra. Annars har dagen varit bra hade handboll på gympan och det var skit kul, har inte spelat de på 1 år typ. Sedan hade vi våran redovisning och den gick också bra. Fastställt med sushi middag hos Josephine på lördag men ett frågetecken på utgång efteråt. Fredag blir det väl chillkväll så som det ser ut nu iallafall. När onsdagen har passerat är det i princip helg, dagarna går så himla fort efter onsdagen. Fast igentligen så går hela veckan fort nu för tiden. Man blir ju dock äldre! Ska upp och kolla oskyldigt dömd ! hej sålänge!

Love

Plugg

Sitter här och har precis lagt av med mitt arbete, borde komma igång igen men är så trött. Dock är jag snart klar eftersom att vi fick slutat tidigare idag. Kom ju hem tidigare och kunde sätta igång då. Känns skönt. Längtar så tills imorgon för då ska jag till frisören. Kan ju verkligen behövas med en utväxt på 3 decimeter. Skäms över att säga detta men har inte vart hos frisören sedan i maj. Topparna har ju tagit en del stryk under sommaren. Funderade på Tyskland nu igen och då ska jag kolla på La Martina som för så fina kläder. Förra året kollade jag på en jätte snygg quiltad väst i ridstuk. Den var lite liten men hade ändå gått, så nu ångrar man sig något fruktansvärt att man inte köpte den. Hoppas att jag kan hitta något lika fint iår. I Göteborg hade Peters Dandy Woman, men eftersom att de har lagt ner så får man kolla någon annan stans. Aja får kolla runt lite...



Love

Deppigt värre...

Okej.. vad ska man göra när det inte finns något att göra? Jo då gör man ingenting. Har tråkigt och känner att något radikalt behöver hända i mitt liv just nu! Typ bli kär eller något, känner mig fruktansvärt uttråkad. Tur att man har sådana älskvärda vänner då som tar hand om en i tider som dessa.

Dagen har inte varit så händelserik. Har varit i stallet där vi red upp Lätt C programmet. Gick hyfsat bra efter att inte ha någon aning före 2 minuter innan vi skulle rida. Jag vet det är precis måndag men man måste planera helgen tidigt. Fredag anragligen utgång i stan efter två lördagar i rad i skärhamn. Lördag var det planerat att Linn som fyller år idag skulle ha middag ute på Dyrön, men har kanske ändrade planer för att hon inte vet om denna lördagen passar så bra. Får se.. Kullvik hade planerat sushi kväll och det är ju aldrig fel. Får se hur det blir med det. På onsdag är det redovisning i administration som ja berättade om i tidigare inlägg. Är lite smått nervös över det eftersom att det känns som jag hakar upp mig på allt när jag övar för mig själv. Aja får hoppas att det går bra. Ska upp och kolla lite tv innan ja går och lägger mig ha det


My Loves, Hanna, Lina och Gabriella

Love


Höstigt värre...

Nu har Sofia precis lämnat mig. Sitter här hemma och har precis skrivit berättelsen i svenskan som skrivs av alla i hela klassen, och denna gången var dte min tur. Tror allt att den blev bra:) Haddocks igår och det var väl helt ok denna gången med. Dock tycker jag att det var lite mycket folk. Kunde inte andas på dansgolvet så det var väl sådär men med jämna mellanrum fick man ta en liten paus. Tyckte också att det var sämre musik jämntemot förra veckan. Annan DJ?
Innan så lagade hade vi middag hemms hos Sofia med Linnéa och efter en stund kom Marie, Amanda och Julia. Vi kollade lite på stjärnor på is. Men Marie övertalade oss att gå till Janna sär det var en massa folks, så vi gick dit innan vi begav oss mot Haddocks. Förutom att det slutade ännu tidigare än vad det skulle göra p.g.a ett slagsmål så var vädret skit kasst, storm typ. Tyckte också att det var kul att Veronica kom senare. Blir inte så mycke umgänge längre så det var
riktigt kul.



Halloweentiderna börjar närma sig och läste på Gabbans blogg att de redan börjar pyntas och grejas. Tycker det är riktigt häftigt att dom tar det så seriöst. Allt blir ju så mycke roligare då. Fatta typ alla roliga partys dom har där och fräcka kostymer och sånt.. Goosch ska nog flytta dit :) hehe

Love

Lördag

Klockan är halv 2 och känner mig ganska uttråkad för tillfället. Ska ut på power-walk med Sofia och Sebastian klockan 3. Känns skönt. Ikväll är det haddocks som gäller men innan ska vi ska lite förskröks-middag hos Sofia med god mat och dricka. Sitter dock och funderar vad det skulle kunna va? Thaimat? aldrig fel. Får väl ta en funderare när vi tar våran dagswalk. Tror även att det blir lite krök hos Janna innan också. Inatt sov jag hos Sofia och planerade lite inför hennes US and A resa.. Mycke inköp åt mig hehe!  Nej men åt henne också, själv ska jag ju till Tyskland under den tiden så de blir nog en del shopping för mig också.

Med tanke på Tyskland berättade Josefine för mig igår att dom kanske skulle ha platser över till Berlin me tyskagruppen i Maj. Jag hoppade av lycka så nu hoppas jag verkligen att jag får följa med. Läser både franska steg 4 och tyska steg 1. Franskan är dock fruktansvärd, hatar den över allt värsta lekitionerna på hela veckan. Enda andledningen til att jag fortsätter är meritpoängen man får. Men som tur får man meritpoäng av tyska steg 2 om man läst steg 4 i något annat språk så lucky me! Tycker det där med meritpoängen är krångligt. Men fatta, Berlin med Sanja isåfall. Säger bara en sak PARTY PARTY!

 


Love

DSQUARED

Behöver nya jeans. Är sugen på ett till par DSQUARED. Av den aledningen till att jag älskar dom. Har redan ett par men dom passar perfekt till min kroppsform och är super sköna. ABCD kommer snart att få in höstens kollektion av DSQUARED och vem kommer att vara där då? jo jag. Va inne och kolla internet lite och hittade dessa skönheterna.Peters Dandy som ligger bredvid den chockerande CHOCK hade också även DSQUARED men lade ner och säljer bara till herr nu. Väldigt synd. Vad dom än gör så är det sjuukt snyggt och vill verkligen ha allt! men tyvärr så ligger priset väldigt högt på allt så man får allt spara.

                                 




Grattis Charlotta

Hej sitter här och myser med en kopp te! Ska snart åka till ica och systemet och inhandla drickat för kvällen. Som ja skrev igår så vankas det födelsedagskalas hos Charlotta idag, ska bli kul. Har vart och köpt present idag men kan inte skirva vad det är om hon läser innan hon öppnar det hehe. Ja kan däremot säga att jag har en sådan själv. Tyckte att den var fin så ja köpte en likadan till henne, vi går ändå inte på samma skola hehe. Dock ska jag till min morbor Björn som fyllde år igår också på middag. Passar bra eftersom att det bara är tårta hos Charlotta, får man lite mat i magen samtidigt.

Ska försöka fixa min design här på bloggen också. Jag vet så boring men fattar typ nada, Sanja får hjälpa mig den datasnillen..

Love


The fragrance of me...

Hej å hå! idag är det en härlig dag, vet inte varför men det bara är det. Sitter och jobbar. Känns som att jag alltid gör det nu för tiden hehe. Imorgon är det fredag och då fyller Charlotta Nordevik år. Ska på kalas till henne imorgon, och det ska bli kul. På lördag är det haddan igen, fast denna gången är det bartömning. Fuderar på att dra dit igen.

Mina favorit dofter,  Miss Dior Chérie och Chanel Chance. Jag kan verkligen itne få nog av dem. Kommer aldrig hitta någon som kan stå upp mot dessa två bästisarna



På höstlovet (sjukt snabbt var ju precis sommarlov) ska jag till Hamburg som vanligt. brukar åka dit varje höst. Då brukar vi gå på stan, koppla av, fika och äta gott. Bara ha de allmänt bra Har längtat ända sedan i somras. Det är verkligen något speciellt med Hamburg! mysigt, bra shopping och traditionellt precis som jag vill att det ska va. De har dessutom Europas största H&M där med ett antal våningar.

      Alsterhause, ungefär som vårat NK



Auf wiedersehen

Love


GRATTIS GABRIELLA

Nu sitter jag i skolan och har administration! Booring, håller på med ett arbete om reklam. Har ni tips så får ni gärna komma med några. Imorse hade vi första matte B provet och jag tror att det gick bra. Fast alltid när man tror att det gick bra så visar det sig alltid att det inte gick så bra, men får hoppas på de bästa.

Idag fyller allas kära Gabriella 17 år! Som nuvarande är i USA.Stort Grattis till dig.
Saknar dig varje dag!<3

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera men som sagt, mycke i skolan hela tiden och det blir som de blir.. Nu ska jag forstätta en liten stund med mitt arbete om reklam!

Love

RSS 2.0