Fredag

Sitter i biblioteket i skolan och väntar på bussen. Den går om en kvart och det känns som en evighet tills dess. Klockan 4 (Stört konstig tid) börjar Män som hatar kvinnor på bio. Ska bli jätte kul att se om den är lika bra som boken, men enligt blondinbella så var det den bästa svenskgjorda film hittils, så oddsen är ju bra iallafall. Annars kommer dagen vara ganska chill. Räkor som jag aldrig äter kommer att finnas på bordet när jag kommer hem ! Jag älskar allt som har med skaldjur att göra. Lite roligt att jag då kanske kommer att jobba i fiskaffären till sommaren haha. Olaglig som jag också är så har jag bränt ut Austrailia som ska ses på ikväll, älskar när man har hela fredag inplanerad. På lunchen förut så åkte jag med Lotten i hennes lilla söta cab till Ica kvantum och köpte godis medan hon hämtade lite saker hemma. Tiden blir tajt innan bion så man får ju passa på medans man kan:) Pussiss

Summer 2009



WE LOVE JUICY COUTURE

Day N Night




* Kova & T
* L´wren Scott
* Juicy Couture

Fredag, eller jag menar torsdag!

Har precis beställt ett plagg på Nelly och vad det är får ni se när den väl kommer levererad hem till mig:) Gå in och kolla förresten! www.nelly.com som har massa fina nyheter! Jag kan ju avslöja så mycket som att det är en t-shirt, inte så speciellt men grymt cool! :) På jobbet idag har jag gjort massa beställningar och ringt runt det var jätte roligt. Man kände sig väldigt vuxen hehe! Hela dagen har känts som om det var fredag. Sanja tyckte också att det var precis som fredag, skönt att det är det imorgon:) Och idag ska jag ha lite lugn och ro:) Ingen stress eller något bara va!

Tosdag

God morgon! Det regnar ute och vi älskar det! Snön försvinner :) Fast jag anar att det finns risk för att det kommer att komma mer ändå men det måste ju börja någon gång.. Nu låter jag som någon metrolog eller nått men bara för att jag hatar kvarliggande slask snö i väggrenarna och inte orkar vänta på solen. Efter skolan ska jag jobba och sådär så antagligen kommer det ännu en gång bli lite sen update.. Vill bara varna er. Det har ju inte varit så bra update det senaste men det beror mestadels på skolan. Nu är mitt ägg klart så nu blir det frukost! Pussokraam

Lasses

Dagen blev inte så lugn som jag trodde. Under dagen kollade jag lite i almernackan vilket jag INTE är dålig på i vanliga fall. Jag insåg genast att dagen inte skulle bli som jag trodde med Matte läxa Franska inlämning och Protokoll skrivande tills imorgon så ja! Jag har haft fullt upp hela dagen. Har även varit och lämnat mitt cv på fiskaffären whehoo. De blev så glada så, så jag hoppas att jag får jobb där i sommar! Men mitt i allt tog jag ett break och gick på spinning med Caroline och Patrik. Skönt och få lite annat att tänka på. Nu är nästan allt klart så jag kan snart gå upp och slänga mig på soffan och titta på tv och bara njuta av att helgen närmar sig. Fick just ett samtal av fröken Dellborg, och vi snackade massa göttigheter;) bland annt om lördag då det ännu en helg blir destination kullavik! Åh vet ni vad? JAG ÄLSKAR DET! På fredag efter bion ska vi kolla på Austraila och äta räkor och kanske om Sebastian vill kolla på Benjamin button också:) Imorgon blir det ytterligare jobb så det känns gött eftersom att februari inte består av särskilt många dagar.


Onsdag

Har just varit ute i garaget och hämtat skridskorna. Det var kallt som sjutton att bara gå ut i morgonrocken!   Idag ska jag bara ta det lungt. Ingen pluggstress (bara  läxorna då) ingen träning, och inga större planer som tar massa tid utan bara vara! Ska bli så skönt. På fredag ska jag och Sebastian gå på bio :) Män som hatar kvinnor, vi hade igentligen velat gå i Göteborg men alla platser var slut så det får bli fredag klockan 4 i skärhamn hehe konstig tid va! men det är ju premiär så det går väl an ändå, då har man ju massa tid på kvällen sedan. Det är ju faktist ganska smart ändå, fast svårare för de som jobbar då. På lördag ska jag till Josephine till hennes såkallade ff- hus hehe har fått lite inside information ifrån henne så det ska nog allt bli trevligt ;) Nu ska jag ta mig ikragen och fått gjort de sista glosorna som det kommer att bli förhör på första lektionen....


De dära små detaljerna!





*Balmain
*Marc by marc jacobs
* Marc by marc jacobs
* Miu Miu

Tisdag

Åh sitter och väntar på sen kvällsmat, och vet ni vad? Det inte vilken mat som helst utan min älskade thai..Kyckling med currysås hehe. Finns ingen bättre mat på denna jord! Provet idag gick ju sådär asså, kändes inge vidare men jag får se vad resultatet blir. En av MVG-uppgifterna var helt obegriplig, fattade nada. Men den andra gick bra så får hoppas att den kan kompletera! Annars så har jag idag bara jobbat och kommer även att göra det på torsdag.. Älskar jobbet typ! och imorgon kommer lönen och då är det extra kul hihi! Imorgon blir det även ishalllen med klassen och ytterligare plugg. När jag kommer hem ska jag gå och lämna mitt CV som jag gjorde i helgen. Jag hade tänkt att söka till Lasses fisk i Skärhamn:) Har ju egentligen jobb hos pappa men det är alltid bra med fler. Åh nu kom maten och jag är såå huuungrig MUMS!


Prov

Idag är det prov i företagsekonomi. Det är också anledningen till att updaten varit lite snål det senaste, men det tror jag att  ni förstår. Man blir så trött av att sitta och plugga hela tiden men ändå känner man typ fan att man inte började plugga för 1 månad sedan typ. hehe nä inte riktigt men ni förstår principen. Att man skulle börja ännu tidigare för att det är för att få in alla svåra ord. Får hålla tummarna att det går bra :) Efter så ska jag jobba och efter det denna veckan är det bara småsaker i skolan så jag hoppas på att få en liten lugn stund utan att känna pluggstress. Snart ska jag iallafall sätta mig och äta frukost och dricka te framför tv med tända ljus, finns ingen bättre start på morgonen!


Måndag

Ny vecka! Ska man vara glad eller känner man att orken bara försvinner? Jag tror  ändå att man ska vara glad? Eller vad säger ni? Ny vecka betyder många saker, närmare ljuset, närmare sommaren och närmare värmen:) Jag hoppas hoppas hoppas att snön kan försvinna så fort som möjligt och låta värmen komma snabbt! Känner bara hur alla värkläder i garderoben blir dammigare och dammigare. Förresten så glömde jag min kamera hos Sofia i fredags så jag vet inte riktigt hur det ska bli denna veckan med outfits och så vidare.. :/ Men de kommer :) Här är iallafall några av Sofias bilder från fredags.


Odd molly



Det går ju inte annat än att älska dessa sötisarna!






Ljusa ting!

Nyheter hos Asos, några favoriter

 


United Fashion

Igår så var jag på den "nyöppnade" butiken på kronhusgatan som jag beskrev för några dagar sedan. Det roliga var att den "nyöppnade" butiken hade funnits där i 19 år :) Haha så fel av mig, men expiditen förklarade att de hade ändrat sitt koncept och utbud så att det ändå var lite nytt på det sättet. Men iallafall så var det väldigt bra och lungt, vilken kanske inte heller är så konstigt eftersom att det ligger ganska öde hehe. Men helt klart värt att gå dit. Föresten så tror jag att jag glömde skriva vad den hette förra gången så jag gör det nu istället och namnet var inte mindre än rubriken (United Fashion) Det var lite knivigt att ta sig dit men om man tänker sig att man går ut från nordstan ut mot kronhusbordarna vid tyska kyrkan så ligger det i dom kvarteren. Nu ska jag återgå till företagsekonomiplugget!


Beyond

Retro... Har nu öppnat i arkaden på Topshop i Göteborg. Häftigare ställe får man ju leta efter, men et luktade lite sådär gammalt precis som det gör på second hand butiker. Om man fick beskriva det med 1 ord så är det CIRCUS, men jäklar va massa kläder, det är helt sinnes. Ni måste ju bara gå dit. Jag själv ska snart in till stan igen innan jag måste hem och Ångest av hägsta gra ikväll när jag måste vara hemma och Sebastian Martinsson ska ha 18 års fest på Aveny no1. Jag blir så deppig av skolan som håller på att fucka totalt, jag orkar inte med den. Och västtrafik kan ju dra någonstans. Fy fan för kvällar som denna. Alla kommer att ha rå ball på Aveny och jag inte kan komma för att jag bor på cp tjörn, jag ska aldrig bo i skärhamn .. åååh jag hatar skolan och skärhamn just nu. cpcpcpcp.


Haute




 *

*Gina Tricot
* Bottea Veneta
*Issa
*Bottega Veneta
*Gina Tricot


Barbie

Jag har alltid varit en riktig Barbietjej! När jag var liten kunde jag sitta uppe på nätterna och leka med dem och deras perfekta utseenden och kläder i evigheter. Jag tror att antalet av dem stoppade på mellan 40-50 st. Fast nu ser ju min vardag lite annorlunda ut och under New Yorks fashion weekfyllde Barbie 50 år i och de firades genom en modevisning med barbieinsperation. Att ha sett och upplevt detta måste enligt min åsikt ha varit mycket underhållande eller vad tror ni? Skorna de har på sig är ett specialsamarbete med Cristian Louboutin.. Kan någon vara snäll att ge mig ett par? För vem hade bangat ett par barbie pjucks från Louboutin? Inte jag iallafall!




Sommar och sol!

 








 


*Topshop
*Emilio Pucci
*Mellissa Odabasch
*Missoni
*Zimmerman
*Sway Todd


Tyst

Kom hem senare idag än beräknat och känner att humöret inte riktigt är på topp. Just nu är det massa olika saker som snurrar runt i huvudet på mig och det är sånt som man bara vill skrika ut och berätta för alla hur man känner men man får inte! Ni vet nog hur der känns, jag tror alla någon gång har varit med om detta! Det är så sjukt jobbigt och saken är att det inte handlar om mig utan några väldigt nära och varje gång jag ser dem och ser deras blick, hur den plötsligt är annorlunda men försöker att dölja det?! känner att det är svårt att hålla känslorna inne för att jag själv insätter mig i deras situation! Och fråga nu inte men vad är det eller sånt för som jag sa så är det någon som jag inte kan berätta! För några år sedan kunde jag vakna mitt i natten utav att ha drömt mardrömmar om det, det gör jag även fortfarande, men för dem är det ingen dröm utan verklighet.  Det som aldrig skulle kunna hända har hänt och jag känner mig fullkomligt maktlös vem kommer det att drabba här näst?

Nässpray någon?

Vaknade och trodde var klockan var halv 4 men insåg snabbt att klockan var kvart över 6 när klockan ringde. Sånt är lite deppigt när man tror att man ska kunna gå och lägga sig igen. Vaknade också med en rejäl nästäppa så jag tror inte att det blir någon simning med gympan idag.. Inte för att jag är skärskillt besviken över att slippa behöva gå ner i den kalla poolen när det är så kallt ute :) Inte för att jag inte gillar gympa, men det känns skönt att slippa frysa ännu mer än vad man gör i våran kalla cpskola! Igår fick jag veta att Sanja och Anna hade varit hos våran "trevliga" rektor. Antagligen blir det vi som blir nästa års festkommité. Så nu slipper man tänka på vad man ska ha som projekt arbete:) En stor lättnad om jag får säga det själv. Efter skolan ska jag jobba, och det ska bli skönt efter en veckas uppehåll:) Pussis!


Tight!

  






•Juicy Couture
•Marni
•Lipsy
•Pauric sweeny
•Rebecca Taylor
•Vila
•True Religion
•Cheap Monday
•Converse i alla dess färger
•Robin´s Jeans
•H&M
•PrimeBoots

Tisdag

Väskan är tung som bly med alla mina böcker i. Matte, företagsekonomi och svenska. Ser bara denna dag framför mig med massa läsning och skrivande, kul eller hur! Men jag får väl se fram emot fredag som kommer att spenderas hos Sofia i kullavik. Det är alltid lika roligt i kullavik, där ska jag nog bo när jag bli stor. Om jag inte då ska bo i en ljus takvåning i Vasa med högt till tak och massa stukatur:) Min dröm bostad är nämligen enligt den modellen hehe. Fast drömmarna om att bo på strandvägen i Stockholm är ju inte heller långt borta...

 

Ibland får jag fnatt och går in och kolla på massa fina lägenheter som man bara VILL bo i.. men jag är ju som jag är hehe.



Dagens:
  • Kavaj H&M
  • Tunika Rabens Saloner
  • Byxor Zara
  • Skor Converse
  • Klocka Locman
  • Smycken oxxo Tiffanys & co Gina Tricot


Högt!

Idag var ögonlocken tunga! Hoppas att dom blir lite lättare snart. Vaknade med värk i knäet och jag vet inte vad det är jag kan ha gjort? Sovit fel kanske? Idag börjar allvaret med pluggandet för det är nu allt kommer att komma igång, företagsekonomiprov, geografiprov och matteprov plus diverse andra småsaker men men ändå! Det är inga småsaker precis så nu gäller det att komma tillbaka på HÖGA fötter igen ;)



 Kors by Michael Kors

H&M


Kan vi alltid lita på!

Bakis

Klockan är snart halv 11 och vet ni vad!? Jag håller på att baka haha! Imorgon till företagsekonomin har vi infört fika paus, eftersom att det är en sådan lång lektion. Det blir någon slags chokladkaka med MASSA chokladbitar i.. Hoppas att kakan blir lika god som smeten iallafall. Annars så har dagen varit ganska meningslös typ. Inte gjort någonting speciellt förutom stallet då. Imorgon blir det pluggdag! ast jag har ändå fått gjort lite matte men ändå. Hoppas att det blir en mer händelserik dag imorgon:) Pussiss



Mdbal

  • Mulberry
  • Dries van noten
  • Balmain
  • Acne Lanvin

Ta ett steg bak för att komma två steg fram!


Hur cool är inte denna klänningen som liknar de klänningar man hade i garderoben för en si sådär 10 årsedan? Självklart är det Acne som varit framme ännu en gång och för att göra den ännu snyggare kan man matcha mina favvo skor från Marni och en väska från miu miu.


Dagens



Enkel outfit idag

  • Guldglittrig kofta Zara
  • Topp H&M
  • Jeans Filippa K
  • Armband Tiffanys & co och oxxo


Love


  • Skjorta från Acne
  • High-heels från Marni
  • Tunika från Glitzy
  • Loafers från Tod´s
  • Jeans från True Religion
  • Biker väst från Topshop
  • Solglasögon från Ray-Ban


Nytt!

På kronhusgatan 7 i Göteborg har det öppnat en butik med mina favoritmärken som:

Dam
2707 Refrigiwear RM Williams
Ann Fontaine Replay Tomary
Belstaff Robins Jeans Tosca Blue
Cambio Rock & Republic True Religion
Essentials Sand TwinSet
Jo Lou Seven WeAreReplay
Lacoste Smooph Woolrich
Nolita Tiger Hunky Dory
Ra-Re Nanni

Herr
Aeronautica Pal Zileri Thomas Burberry
Belstaff Ra-Re Tomary
Calvin Klein Refrigiwear True Religion
Superga Replay Valentino
Eton Sand WeAreReplay
Ganesh Seven Woolrich
Rossi Stenströms Polo Ralph Lauren
Lab Tiger La Martina
Lacoste RM Williams


Liknar Fioruccis sortiment och alla älskar vi Fiorucci! :)
 




Gå även in och kolla på massa olika Fashionweeks på http://www.bonmagazine.com/

Hemma

Hemma igen efter en lång resa. Tiden går så snabbt så man inte ens hinner blinka! Nu sitter jag hemma och har gjort äggröra till frukost. Älskar allt med ägg typ haha. Dessutom ska det vara riktigt kryddigt! Kylen var ganska tom så jag fick ta det som fanns. Annars så ser jag bara denna dag med massa uppackning och städning. Men antagligen ska jag på bio med mamma ikväll på Australia för det är sista gången den går idag i skärhamn och jag har inte sett den, så ett trevligt slut på sportlovet kan ju inte bli bättre med en förhoppningsvis bra film:) Under veckan har det inte varit skärskilt bra update men jag tror att ni förstår medtanke på de fullspäckade schemat och en allmänt orklös Victoria hehe..

<3


Snön suger

Ja det är precis vad den gör när det är off pist åkning. Inte bokstavligt men ni vet när man säger sjön suger. Det har varit helt fantastisk skidåkning idag! Dessutom har solen kommit fram så idag så vi har även fått lite färg på kinderna. Idag fyller Hugo och Stefan år så vi har druckit champange till lunch och det kommer även att bli mer ikväll.. Jag och Sofia var på afterski och drack vin chaud (glü wine) Idag har vi verkligen haft en riktig härlig dag men nu måste jag gå och göra iordning mig inför kvällen;)

Snöstorm!

Nu har vi fixat ett modem så nu kan vi vara uppkopplade dynget runt :) Man ser inte ens två meter framför sig..  Inatt har det blåst som aldrig förr och jag trodde det skulle komma en lavin ner och döda oss typ för hela hotellet skakade. Vaknade även att fönstret hade gått upp inatt av all blåst. Har kollat på internet och det verkar vara snökaos i hela Europa typ. Hela alperna har drappats av detta vilket är lite tråkigt när vi alla andra år har haft strålande sol så någon googlebränna lär det inte bli. Liftarna har inte ens öppet för risken. Men vi får hoppas att dom öppnar lite senare så vi kan få gjort någon aktivitet, annars så har de gym som vi ska kompletera kiddagen med. Vi har varit på några olika klubbar under dagarna här men det är mer danskar än fransmän här så det är helt galet.. Vart man än går, till och med i backen hör man bara danskar.. och jag som trodde att det var frankrike jag hade kommit till:P

Framme

Hej allesammans! Nu sitter jag i våran lägenhet och surfar lite. Kom fram vid 12 tiden efter en ganska sömnrik natt! Då menar jag bokstavligt.. Nätterna brukar vara ganska sömnlösa annars men jag har lite sömn att ta igen sedan några helger tillbaka. I torsdags så var jag inne i Göteborg så bunkrade jag upp med tre olika teer från NK. Just nu dricker jag cocomilk som är ett rött. Jätte gott så om ni är förbi NK:s nedervåning så kolla gärna in för det luktar jätte gott och det är kul att kolla på alla olika sorter. Idag har vi fixat liftkort så det är bara att sätta på sig skidorna och ge sig ut i backen. Just nu har jag tänt massa ljus som vi hade med oss och det är MASSA snö och det snöar även ute. Imorgon ser det ut som att det sak bli fint väder så det kan ju inte bli bättre. Jag och Sofia ska ut senare och ge oss ut på jakt efter ortens bästa nattkulbbar och after ski barer. Det kommer då inte att bli en lugn vecka;)

  
   

Bilder från förra året

Just nu...

Är jag helt såld på Chanels nya N°5



Så med mig hem från resan kommer jag defenitivt att ha med mig en!

Tors

Vilken pers! Snabbt in till stan och hem igen efter 2 timmar. Kollade lite där och träffade Sofia. Vi planerade lite vad som skulle med i klädväg osv. Nu har jag precis färgat håret på mamma och sitter och tuggar på ett äpple iväntan på mat, Caroline har gjort egen sushi idag så hela köket luktar sushi. Just nu är hela vardagsrummet fullt av skidkläder så jag börjar vekligen få känslan av alptopparna och den starka solen som skiner:) Ska verkligen bli såå skönt och rolig att komma iväg. Klockan 2 bär det av..


Torsdag

Changeling var verkligen hur bra som helst! Se den! Jag måste ju säga att dom verkligen har lyckats att ge tittarna känslor! Jag kände verkligen hur paniken växte i filmen och ni som sett den förstår nog vad jag menar. Den var verkligen en av de bästa Angelina Jolie har gjort. Dessutom vill jag också påstå att den verkligen ligger på toppen av mina film erfarenheter. Så om ni inte redan har sett den SE DEN! Nu sk jag äta frukost och som vanligt kolla lite på vakna:) Efter skolan ska jag in till Göteborg och träffa Sofia. Ska bli trevligt


Skor i all ära!

 

Här får ni lite tips av mig! På Nelly finns det massor av fina och BILLIGA skor! Här är några av mina favoriter

Onsdag

Ska snart börja attestera fakturorna men innan så ger jag er ett inlägg. Sitter och lyssnar på Nrj och jobbar. Just nu spelas Infinity (så uttjötad) och börjar snart få huvudverk känner jag. Ikväll ska jag och mammsen gå på bio :) Changeling ska vi kolla på och jag har hört av många att den ska vara väldigt bra så det ska blir kul att se. Caroline hämtar mig här runt 5 så jag hinner hem och chilla lite också. Hade mattelektion idag och fick gjort massor och det känns som att några bitar börjar falla på plats! Super skönt verkligen för är det något man får ångest över så är det fan matten om man ligger efter. Jag tror nog att ni känner igen er.. Men skönt iaf att det inte blir mer matte på någon vecka. Det är ju verkligen sjukt vad det går fort nu, känns ju inte precis längesedan man satt och beklagade sig över att jullovet var slut..

Saknar solen



Tom Ford

Tisdag

Åh vad trött jag blir på matten! Den är helt fucked up. Vad jag än gör så är det alltid något minus tecken eller en decimal som inte stämmer. Man blir ju inte precis motiverad när det går trögt och matteläraren bara hastar igenom talen. Men jag ligger iallafall inte efter och det är ju skönt. Idag har jag Caroline och Hugo varit och tränat på gymet. Det var roligt och vi börjar tagga upp os nu inför nästa vecka. Annars så ska jag nog bara ta det lugnt, kolla tv och läsa bloggar:) Ganska lugn dag altså. I skolan har det varit fotbollscup så det var harit den stora händelsen under dagen, men det är inte försedan i morgon finalerna spelas. Får hoppas att det går bra för Nösnäs..


Gjort: Tränat och kollat på fotboll
Humör: Trött
Planer: Ta det lungt
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Snacket om dunet
Läser: Hollywood fruar den nya generationen
Bästa: Känner att denna dagen varit ganska tråkig..
Sämsta: Fortfarande trött
Väder: Mörkt
Outfit: Stickad kofta från Rabens Saloner, blus från Odd molly kjol och strumpbyxor från H&M, Uggs, armband från Tiffany & co Thomas Sabo



Skor från Diesel! Svindyra 5,695 kr får du punga ut men snygga. Asos

Längtan efter...




Louboutin Leaves of Grass och Mabrc by Marc Jabobs i en smäll

Måndag

På bussen hem från skolan höll jag på att somna. Jag brukar inte somna så lätt men idag var och är jag riktigt trött. Ska åtminstonde försöka att gå och lägga mig tidigt. Kom just nu precis hem från stallet och det var sjukt kallt både händerna och fötterna var stelfrusna. Man blir ju mer fokuserad på de istället för hästen så det är ganska tråkigt att rida när det är så kallt. Efter maten ska jag bara lägga mig framför tv:n och vila kommer inte att orka träna volleyboll, är sjukt trött och behöver vila om jag ska orka med denna och nästa vecka...

Gjort: Varit i skolan träffat Åsa och varit i stallet
Humör: Bra
Planer: Äta kolla tv och sova
Ser på: Nyheterna
Lyssnar på: Snacket om dunet
Läser: Hollywood fruar den nya generationen
Dricker:  Limesaft
Äter: Kalv...
Bästa: ?
Sämsta: Bussjäveln körde förbi mig och allmänt cp kallt ute!
Väder: Mörkt
Outfit: Stickad tröja från Gant, Jeans från Dsquared skor Bally och armband från Tiffany & co hårklämma från H&M

Måndag

Ny vecka! Har funderat över att jag alltid gnäller över måndagar och nya veckor etc.. Men samtidigt så har jag kommit på att det leder ju faktist till att det blir ljusare och varmare så varför klaga? Nu har man ju ändå bara en vecka kvar i skolan innan sportlovet. Dessutom kommer det ju bara vara några veckor till efter och sedan är det påsklov. Tror även att denna veckan kommer att gå väldigt fort. Precis som alla andra veckor har gjort. Men det ju inte alltid lika roligt att vakna när det är måndag eller hur ?! 
Juicy Couture


Helg

Det har varit men mycket rolig helg med prinsessor och partypinglor.. .Jag orkar inte skriva så mycket men ni får lite bildupdate från igår och odag iaf, inte för att min kamera var i högsta hugg men några bilder fick jag allt.

   






 


Lördag

Idag blev det många påsar hem från Göteborg men det bästa var ju ändå dessa :)




RSS 2.0