Panik!

Nu sitter hos Malin på Särö och Elisabth vid hennes frukostbord och äter frukost.  Snart ska jag ta bussen in till Göteborg igen och träffa Sofia för en liten tur på stan. Olyckligtvis glömde jag min mobil igår innan jag åkte till skolan så jag var totalt tappad hela gårdagen. Ingen mobil inga nummer ingenting, jag var nog inne i varenda butik ovh fråga om jag kunde få låna telefonen och många av dem var snälla men självklart fick jag då inget svar. Tills sist gick jag in till Telia butiken och frågade om jag kunde få låna telefonen. Men då brast det och jag fick panik av att jag inte visste vad jag skulle ta mig till så då blev jag blev helt gråtfärdig men fick ändå samlat mig tillslut och fick tag på Hanna i sista sekund. haha jag hade kanske fått åka hem igen om jag inte hade fått tag på någon.. aja ångest. Nu måste jag hjälpa till att plocka undan och berättar mer senare om gårdagens prinsesskväll :) Puss på er!  

Fredag

Igentligen spelar det ingen roll på vilket humör man vaknar på igentligen, eller inte på fredagar iallafall. Fredag är ju alltid fredag. Ikväll som sagt bär det av mot Särö för att fira Malin och i morgon blir det Lotten. En fullbokad helg altså. Dessutom sak jag in till Göteborg och kolla se om jag har sugit klart på mina karameller från Primeboots;) Kanske kommer jag hem med en stor kartong imorgon :) Spännande det låter va? Ne nu blir det frukost och vakna med the voice, hoppas det är någon rolig känis som gästar..


Asos


Torsdag

Hemma sittandes framför datorn med kvällsmat. Ganska lungt idag på jobbet så det var skönt, känner att jag fortfarande har en del sömn att ta igen. Ska bli så skönt med helg. Frågan är om det verkligen kommer att bli så mycket sömn :S ? Vill ju också påminna er om att det bara är en vecka kvar tills det bär av mot alperna så idag har jag varit med pappa och köpt mig ett par nya skidbyxor från Peak. Mina förra från peak var kamouflagefärgade, jätte häftigt för några år sedan haha. Nu kommer jag ju att kunna ha dom länge så det är skönt. Men man lär ju sig ändå att klassiskt är alltid bäst vid många tillfällen.

Thursday

Torsdag har många betydelser, jobb, teater och bara en dag kvar tills helgen. Torsdagar är ändå ganska härliga eller vad säger ni? Dessutom bär det av mot Särö för att ta fram sina prinsessliga sidor. Har dock ännu svårt med klädsel hehe. Något rosa får det väl antagligen bli men det känns ändå som att det i slutändan kommer att bli något ganska random ändå hehe. Idag fylle även min pingla Lotten år! Tänk att jag precis fyllde 17 och alla omkring mig hej vilt fyller 18 och får gå ut lagligt (rätt segt) inte för att det varit några problem innan så men det är ju ändå en frihet att känna sig tillfreds med sitt egna leg utan att heöva oroa sig för att något ska gå fel, ja ni vet ju själva. Lotten ska firas på Lördag med middag och utgång, får se vart det bär av men just nu har vi några olika förslag.


Party-snygg

En korsett med avtagbara band står högt uppe på önskelistan, grymt snyggt till ett par enkla byxor och snygga high heels eller varför inte en snygg kavaj till?


Här är ett alternativ från asos

PrimeBoots


Jag älskar alla primeboots vilket har resulterat till att jag har dom låga i både svart och brunt men just nu suger jag på dessa karamellerna fast i brunt. På fredag ska jag in till Göteborg :) 

Onsdag

När jag går till frisören blir jag aldrig riktigt nöjd, inte liksom sådär riktigt missnöjd men det känns alltid som om något kunde varit annorlunda. Känner ni igen er? Iallafall är det så för mig, fast det tar ju samtidigt ett tag att vänja sig men det blir aldrig riktigt precis som man vill. Just nu i mitt fall känns det som om det är en smula för ljust på vissa ställen, men men man vänjer sig väl. Förra gången jag var hos frisören tyckte jag att det inte blev tillräckligt ljust. Är det någon av er som alltid blir nöjd?  Iallafall har det varit en lång dag. Missade bussen, eller igentligen gjorde jag inte det men jag gjorde det ändå! Förstår ni? haha nä men det var så att skolbussen som för ovanligheternas skull var en ny buss (den brukar vara gammal) åkte precis när jag gick ner för backen så jag vände mig sedan om för att gå hem igen. När jag är högst i backen upp hör jag någonting stort köra förbi och självklart var det 350, så fruktansvärt irreterande eller hur!  Fast det var ändå lite bra för då kunde jag plugga klart på de svåra glosorna som inte ville sätta sig riktigt. Så något ljust finns det ju alltid när det är svårt hehe. Avslutande också denna dag med favorit rätten från thaien, kyckling med bambuskott och currysås mums! Nu ska jag fortsätta med fanska :/


Onsdag

Somnade väldigt gott igår efter att ha läst nya Sofi´s mode. Massa godsaker inför våren! Jag tycker redan att det känns lite varmare, men det kommer väl att ändra sig snart. Fast varmare i skolan lär det ju aldrig bli. Efter skolan ska jag till frisören och äntligen få klippt och färgat håret, det är ju änna på tiden nu hehe. Ska bli riktigt skönt, känner att topparna inte är lika fräscha som dom en gång var. Som ni vet så är det ju kanal 5 som gäller nu på morgonen och lite tända ljus för det blir så mycket bättre om man unnar sig en längre och lugn frukost. Prova själva, hela dagen blir mycket bättre! Idag är det gympa också och vi ska ha handboll weeii, ska bli roligt så jag ser verkligen fram emot denna dag! Puss och hoppas att ni kommer att få en lika trevligt som mig ;)


Stockholm by day

Hej allesammans! Nu har jag precis vaknat efter en lite tupplur, det tar ju på krafterna att shoppa ;)  Vi kom framigår med tåget kvart i 9 och började dagen med en helt fantastisk frukost på Grand Hôtel med jordgubbar och champange.
 

Mitt emot oss satt Alexander Bard och blev intervjuad. Efteråt gick vi till Natalie Schuterman men där var det bara rörigt och hittade inget speciellt, fast YSL klackarna hade ju inte gjort sig fel till skosamlingen. Men det gjorde inte så mycket för vi gick sedan vidare till Gucci där jag köpte mig ett par nya ballerina från vårens fina kollektion. Sedan kollade vi även i alla andra fina butiker i närheten och hittade ett fint Mulberry skärp på 70% men det var lite för stort. Nästa insköpsställe blev ju självklart på Urban outfitters där jag äntligen fick köpt mig de omtalade Levi´s shortsen :) Grymt snygga och med de bästa slitningarna kvar till mig, kunde inte bli bättre. Men annars så är inte Urban riktigt min stil men det är ju alltid roligt att kolla. Efter att vi varit på mrsH och tittat på Hervé Léger klänningar mötte vi Filip och Fredrik som var spridde mycket energi omrking sig. Vi gick även och kollade på Zara där jag hittade ett par byxor, jacka och en klänning. Både Zara och H&M Topshop har grymt mycket bättre utbud och är mycket mera strukturerade än vad det är i Göteborg. NK i Stocholm är ju rena drömmen! De har verkligen allt. Både jag mamma åt  deras smarriga räksallad som är lika känd som god.

Jag kollade på en skjorta och kofta från Dsquared som jag var väldigt sugen på men skjortan var lite stor och koftan finns i Göteborg så det blev ingen affär. Jag som hela tiden säger att jag inte ska på på Tjörn utan i Göteborg, det är passé för nu är det Stockholms innerstad som gäller!


*



Tänk när man kan gå i Somriga klänningar från Juicy Couture

Stockholm

Efter en lång dag med shopping, plugg och städning ska jag snart gå upp pch sätta mig med te och aprikoser framför tv:n. Igår var det horror night hos Julia med Josephine, Amanda och Linda. Vi gjorde Rocky Road och kollade på två olika filmer som inte var så bra, men rysare brukar som sagt inte var skärskilt bra. Som jag skrev förut så ska jag till Sveriges älskade huvudstad Stockholm imorgon. Och det första besöket kommer att vara på Natalie Schuterman, men jag kommer även att besöka Urban outfitters och de vanliga butikerna Topshop, H&M och Zara. Topshop har ju alltid lite extra att bjuda på till skillnad från vårat i Göteborg. Klockan fem åker vi för att at tåget som avgår klockan sex. Det ska verkligen bli roligt :) hoppas att jag inte kommer att komma hem tomhänt bara, men det är nog ingen risk. KRAMPUSS


Söndag

Nu är jag i Askim och ska snart åka in till stan igen för en liten titt med Julia. Hann inte med alla butiker igår efter att vi kom in klockan tre. Men annars så ska jag ta en buss hem igen 13:40 så det blir även en snabb titt idag också:) När jag kommer hem kommer det att bli plugg eftersom att jag ska till STOCKHOLM imorgon med mamma! Vi kommer ta x2000 tidigt på morgonen och tillbaka sent på kvällen igen och det ska bli så roligt! Men som sagt det betyder ju att det blir en del jobb hemma.. Men nu har jag lite brottom för bussen går snart så vi måste antagligen springa!  Uppdaterar mer ikväll när jag kommer hem Puss på er!


Fredag

Gjort: Jobbat. Partat hos Amanda :)
Humör: Bra
Planer: Sova!
Ser på: Sofia med min vackra klänning haha
Lyssnar på: Sofia
Läser: Hollywood fruar den nya generationen
Dricker:  Druckit Hrm! Vin
Äter: Räkor :)
Bästa: Amanda blev glad för sin present, vilken jag är avundsjuk på!
Sämsta: Klockan är mycket och jag ska upp tidigt!
Väder: Svart
Outfit: Kavaj och tröja från H&M, chinos från Whyred, svarta Primeboots, Klocka Guess ros H&M. Hlasband från pilgrim


Kiss my Couture





Juicy Couture


Vendredi

Idag fick man ett litet trevligt Godmorgon sms av Linn, då man ju inte annat än att bli lite extra pigg och glad. Även om det är snöblask ute. Men annars så känner jag mig ganska trött, känner att sömnen inte har varit den bästa hittils sedan skolan började. Ska försöka sova lite imorgon. Fick aldrig gjort glosorna för de gick aldrig att få upp dom? Frågade Oscar också om han hade det, men det hade inte gått så bra för han heller.  Efter skolan ska jag jobba igen för det är ganska mycket just nu och det är snart bokslut så lite extra hjälp behövdes (Jag bockar och bugar) Alltid roligt med jobb:) Dessutom så kommer det att bli festligheter hos Amanda ikväll, wheeha Pussis på er

Elegant



Den lilla svarta någon?
Famous Fashion har 50% på allt!

Torsdag

Hej! Kom nyss hem från skolan och håller på att laga mat. Klockan sju ska jag och Caroline gå på spinning. Jag hade nog hellre gått på core puls men Caroline tyckte spinning, och självklart är jag en liten toffel. Måste också hinna med min läxa tills imorgon så det gäller att inte bara sitta framför datorn, vilket är svårt hehe. Men annars så har dagen varit ganska bra tycker jag. Vi fick igenom våran vilja idag när vi från och med nästa vecka kommer att flytta torsdags-lektionen till fredagens håltimma som då betyder att vi slutar ett på torsdagar. Men självklart var det ju så att alla inte ville det för andra kunde sluta en timma tidigare på fredagar men jag tycker ändå att 12:35 inte är så dåligt heller för dom som inte fick sin vilja igenom! Måste säga att det är en härlig känsla att få som man vill haha!



Gjort: Varit i skolan
Humör: Bra
Planer: Läxa spinna kolla tv
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Farmor i telefonen
Läser: Hollywood fruar den nya generationen
Dricker:  Bubbelvatten
Äter: Lövbiff rotfrukter i ugnen majskolv och tzatsiki! :)
Bästa: Fredag morgon:)
Sämsta: Stressad över franskan
Väder: Grått
Outfit: Kofta från Odd molly, Linne från American Vintage och Nolita. Strumpbyxor H&M. Knästrumpor Lindex. Hunterstövlar. Halsband från Pilgrim och Juicy Couture. Klocka från Guess och Thomas Sabo


Jagare




Succé stövlarna från Hunter har även mer att bjuda på! Trenchcoats i classiska färger. Jag tycker att alla tre är lika fina men varför inte den röda inför våren?

Mulberry



Härlig kombination från Mulberry

4-ever twenty one




För alltid tjugoett





Dagens

Hej alla mina kära vänner! Har fått flera söta kommentarer om saknaden av mina outfits bilder. Här får ni dagens för att ni är så snälla :)





Gjort: Jobbat
Humör: ?
Planer: Gå på promenad
Ser på: skärmen
Lyssnar på: Touch you right now
Läser: Hollywood fruar den nya generationen
Dricker:  NK:s röda jul te!
Äter: Lax
Bästa: Fredag närmar sig
Sämsta: irreterad på vissa saker
Väder: Grått
Outfit: Kofta från Rabens saloner, skjorta från Ralph Lauren, Jeans från Acne, Stövlar från Ask, klocka/armband från Guess och Thomas sabo, Diadem och hårspänne från Gina Tricot och Raglady.


Jobbar

Poker face, ja det kommer ut ut mina högtalare nu och jag börjar bli lite trött på den.  Imorse blev det inget inlägg för min dator krånglade. Nu sitter jag och öppnar dagens post på kontoret och är snart klar för nya utmaningar. Tog en tidigare buss för vi skulle ändå bara planera på gympan så jag får lite mer tid här. På vägen hit var det motvind och trårarna rann och det var jätte kallt, även om jag idag har en tjock kofta på mig.. Januari asså...



Elin har gjort det igen..

Grymt snygg outfit Kling



You know you love me!

Usch vilken tröttsam dag, bara regn och rusk. Bättre blir det inte heller av mörket. Har ofta ont i huvudet, jätte konstig huvudvärk på olika punkter i huvudet typ. Ibland sitter det i bakhuvudet, ibland tinningen och pannan? Men jag antar att det beror på de mörka tiderna. Dessutom slutar vi halv 4 och kommer inte hem försen halv 5 typ för bussen inte stämmer riktigt :/ Aja nog med klagande. Man får se framåt! Jag börjar bli otålig när man börjar tänka på att i april maj någon gång, så kommer man att kunna sitta och njuta av solen på alla raster. Nu är det bara kallt och trist. Men som tur är så är ju vårmodet färgglatt och kommer förhoppningsvis att ljusa upp de mörka dagarna lite gran. Idag hade jag tänkt att gå på core kvart över 6 men jag känner att mörkret har fångat mig och jag kan inte hitta motivationen. Det får bli på torsdag istället hehe så kommer jag säkert att säga då också. Men jag tar dagarna som de kommer och idag mina kära vänner! Det tisdag, det betyder att det är nytt Gossip Girl avsnitt så denna dagen lyser ju ändå upp rejält ändå :)
 


  

XOXO

Starka färger, smala byxben och hög midja

Ja precis! Det är ju så våren kommer att se ut. Starka härliga färger, gärna på överdelen. Några färger som dominerar är RÖTT, grönt, turkost och lila. Vill man vara lite mer modest funkar de pastelliga jordnära färgerna, men det gör det ju alltid på våren. Själv ska jag satsa på röda jackor som lyser upp. Dsquareds röda vårjacka är to die for!



 

 

Ändringar

Snart är det dags för volleybollträning men först ska jag ta mig en titt i veckans nya Sofis mode! :) Alltid lika excited när den pryder tidningshyllorna. Annars så har jag ridit och ätit. Det var jag som stod för maten och det blev spagetti och köttfärssås. Min köttfärssås är den bästa! Fast alla tycker ju att sin egen är bäst. Känns skönt att måndagen snart är över. Nu har period 3 börjat och det betyder schema ändring. Nu slutar jag 15:35 istället för 14:00 på tisdagar, så det är lite segt, men å andra sidan så slutar jag 13:05 på onsdagar istället för 16:00 så det jämnar ut sig i slutändan.



Balmain

Balmains nya vårkollektion har jag svårt att slita ögonen ifrån!



The Strangers

Igår så satt jag och kollade på United 93 när Caroline och Patrik kom hem och sa att dom hade hyrt en film, jag blev lite sur för jag hade planerat att kolla på den tills de sa att det hade hyrt den nya skräckfilmen The Strangers som jag har hört en massa raklam på NRJ. Jag ändrade mig genast och spelade in United 93 istället. Jag vill inte avslöja något men fy vad läskig den var. Riktig psykfilm typ. Den var inte så jätte bra, ganska meningslös. Ni som har sett den förstår nog vad jag menar. Men iallafall så har jag ju sett den. Phuu, lite svårt att sova var det dock.




Se framåt..

Den deppigaste dagen är lätt söndag! Då menar psykiskt. Man bara väntar på att den nya veckan ska börja. För min del är det hyfsat lugnt i skolan så det är inte så farligt ännu. Det redan vecka 4 och det betyder att det bara är 3 veckor svar tills vecka 7 och jag tror att ni vet vad det betyder ;) Annars så är det bara att kämpa på tills det närmar sig. 

Nu är jag på kalas hos min moster som fyller år. Tycker alltid att det är lika trevligt med kalas. Med mig hem från Göteborg fick jag en något kavajliknande som jag köpte på H&M. Är på jakt efter en vanlig kavaj men det är alltid något fel på alla. Köpte en innan jul som jag lämnade tillbaka. Det har jag fått ångra eftersom att den är slut nu och går inte att få tag i.. :/ men jag kommer att hålla utkik nu under våren



Söndag

Sitter och slappar i Sofias säng.. Vaknade ganska nyss och kan inte somna om, typiskt. Igår var en riktig härlig kväll med riktikt god mat  (som jag lagade) :) och mycket gossip. Det var Sofia, Karin, Malin, Sebastian och jag som. Efter maten kollade vi på hundtricket och Dirty Dancing. Men runt halv tre började ögonen slockna och vi gick sedan och la oss. Snart ska Sofia gå och träna. Men jag och Sebbe ska ta oss en sväng på stan innan bussen går hemåt. 

 


  
Bilder från i somras..

Lördag

Well! Hemma hos Sofia nu och planerar kvällen. Vi hade tänkt att ha lite middag med några styckna och gossipa! Finns det något bättre? Idag har jag och mamma varit i stan och kollat runt. Köpte en klocka från Locman och ett halsband som jag ska ha till min nya berlock från pilgrim, kommer att lägga up en bild på det senare. Annars så var det inte så mycket som föll mig i smaken. Zara känns ju bara som en enda stor röra med all rea, man orkar ju inte ens titta utan att få huvudvärk. Nu ska vi bege oss till ica focus för att handla våran föda! Pussis!


MIU MIU

Åh jag är kär i MIU MIUs alla väskor!



Watch it!

Den här klockan hade inte suttit fel på min handled. Marc By Marc Jacobs.


E-house och Kalas

Kom hem från Farmor och Farfar för en liten stund sedan. Det var trevligt vi åt, kollade på Lets Dance och pratade. Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Malin, Josephine, Caroline och Hanna på E house NK. Det var mysigt och drack som vanligt Grön passion. Kan inte motstå! Sedan tog jag spårvagnen till Backaplan där pappa hämtade upp mig.

Kändes också väldigt skönt efter att ha varit på Tjörns sparbank imorse och fått reda på massa information till vårat kommande projekt i företagsekonomin. Tydligen så var sista lektionen att jobba med det i skolan idag, så det känns ju lite segt att göra allt hemma bara. Annars är det ändå skönt att göra något annorlunda för en gångs skull. Men annars så funderar på att gå och lägga mig nu. Ska in till stan med mammsen i morgon så då är det ju bra att vara lite pigg :) Puss på er!



Insper...


Här är lite härliga nyheter från Gina Tricot. Tyckte att klänningen var väldigt läcker i ryggen. Dessutom kan jag ju konstatera efter att ha varit inne på hemsidan så kan man ju se var Gina har hämtat insperation ifrån... Inte mindre än från Chanel, kolla bara in legginsen som är till hälften genomskinliga! Chanel har gjort ett par liknande. Självklart kan vi då med lite mindre plånbok också få känna oss lyxiga!

          






Fredag

Sovmorgon, så skönt. Kände att det behövde jag efter dessa dagar då jag har lagt mig väldigt sent. Men anledningen är att jag och Sanja ska hälsa på vårat faddeföretag Tjörns sparbank, vilket betyder att jag slipper franskan. Ikväll skulle jag egentligen till min systers nya lya i Borås, men det verkar som att hon kommer hem och farmor fyller år så det blir nog kalas istället. Lite segt men vad gör man inte för lilla farmor :) Får se hur kvällen slutar. Men det verkar inte bli några större planer. Samskolans vårkickoff bär ju av på Vallgatan ikväll och jag hade tänkt mig att gå dit men jag får se hur det blir med den saken, dessutom är det tydligen gratis inträde för att det gått något rykte om att dom bara ville tjäna pengar.. Ah jag vet faktiskt inte. Men men, nu ska jag sätta mig framför vakna med The voice och äta frukost. Puss på er


Lovley

Kolla in läckerbitarna!





 

Byxorna kommer från Versace 2599kr

Klänningarna kommer från StyleByStars 449 resp 279kr


Budget-favoriter

Fick ett litet tips om ellos här är några favoriter.
Gå gärna in och kolla :)



Trött och Frusen

Åh torsdag! Som jag sa så dröjer det nog inte länge innan jag sitter och skriver att ja! nu är det fredag hehe. Men just nu så är jag iallafall ganska trött, jag tror ni förstår men det var väldigt trevligt igår iallafall. När jag skulle hem så var det inte lika trevligt. Något hände med bussen så jag fick ta en taxi hem. Det var ju ganska skönt, men mycket irreterande när man står på stenungusnds station mitt i natten och fryser.

Här får ni outfiten också! Idag är jag extra snäll! :)




♥Skinnjacka från Mission
♥Klänning från Filippa K
♥Svarta Primeboots
♥Strumpbyxor från H&M
♥Klocka från Guess
♥Armband från Marc By Marc Jacobs
♥Örhängen från Friis&Co

Nu bär det av mot..

Hej alla! idag blir det som det blit med inläggen men jag har varit i skolan länge, och nu ska jag ge mig iväg till Göteborg för att fira Malin.. Men jag lovar att det kommer roligare imorgon! :) Puss på er!

Onsdag

God Morgon!

Onsdag, veckan går fort vill jagverkligen säga. Undra hur långt det dröjer innan veckan är framme på fredag? Idag fyller Malin 18 år och självklart ska det firas. Dock får jag se hur jag gör med skolan imorgon. Men jag får nog lösa det på något bra sett. Klockan 8 ska vi träffas i stan för att äta och antagligen sedan gå till Deep. Men det är födelsedgsbarnet som får bestämma :) Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu, det återstår att se. Men nu ska jag iaf äta frulle!

GRATTIS HONEY!




Ny väska?




Nu kan du vinna värskor från Mulberry, Bottega Veneta, Botikier etc.. Gå in på Stylebykling och kolla!


Trött på dig och dina kommentarer!

Linnea, Mimmi, Lina eller kanske ska jag kalla dig Anonym? Frågan är vem det är som har högst iq? Du eller jag?  Linnea eller anonym eller a du väljer själv vad du vill kallas, skriver från samma ip adress 90.230.103.17 ? Klocklslagen direkt efter varandra HAHA säger jag bara .. ? Vad vill du med dina kommentarer?  Precis som jag sa så säger detta ganska mer om dig en om mig ditt jävla Stolpskott! Jag tror inte att detta handlar så mycket om iq utan om ditt sviktande självförtoende som inte verkar ligga på topp! Hoppas du tar dig en funderare innan du börjar skriva något här igen!

Shoe....


Ännu en snygging från asos

Måndag, regn och rusk!

Åh nu sitter jag i skolan och väntar på att tiden ska bli halv tre! Kommer då att ha väntat i en timma på bussen. Segt, det finns ju inte heller något att göra på denna skolan. Men när jag kommer hem ska jag göra svenska läxan och rida. Sedan är det faktiskt också första gången på några månader vi har volleyboll träning. Weei! Kommer att bli kul att träffa alla igen. 

Hoppas att det blir vår snabbt nu så vi slupper detta elände till väder mer regn och rusk. För just nu består min utsikt av regn och blåst, det är knappt ens att man ser ut för regnet. Deppigt! Det är i sådana här situationer man kommer att tänka på sommaren och alla ljusa stunder. Åh sommar...





Net-a-Porter



Här är några favorit-outfits från Net-a-porter

1, Marc Jacobs
2, By Marlene Birger
3, Vanessa Bruno

Dock kommer inte skorna och väskorna ifrån dem, men kolla gärna in och få lite härlig insperation! :)
Just nu är iallafall jag helt såld på Marnis skor!


Bad



Jag tror nog att baddräkten håller i sig ett tag till!

En annorlunda och häpnadsväckande baddräkt från Melissa Odabash


Grattis...

Grattis pappa!

Idag fyller min kära pappa 48 år och det blir kalas senare. Mamma väckte mig kvart över nio och jag är fortfarande trött. Jag ska nog gå upp och lägga mig igen tror jag. Men jag kommer nog inte att kunna somna om :( Senare blir det nog en promenad i Skärhamn. Annars så är jag just nu väldigt mätt av frukosten,  jag behöver nog upp och få någon timmas sömn igen..


kaos!

Nu var man hemma efter en lång dag i Göteborg. Jag ska nog inte åka in mer till Göteborg på ett bra tag! Eftersom att det är så mycket rea så hittar man för mycket, vilket betyder att man får ångest när man hittar sånt som man inte behöver men verkligen bara VILL HA! Gud ångest på mig. Hittade två favoriter på fiorucci och kommer nog att ha svårt att sova. Har svårt att få tankarna på något annat. Men men, annars känner jag just nu att det behövs lite lugn och ro i min tillvaro. Vill inte tänka, vill inte se. Dock är det svårt när man åker förbi Gabriellas hus och får en massa tankar som bildar fullständigt kaos i huvudet...

  

Lördag

Bloggtorka idag men jag har varit i Göteborg hela dagen och nu är jag hemma hos Sofia. Berättar lite mer senare..
grabben med bilen idAG går till anton karlsson som har fått körkort och han har kört oss med bilen jätte snabbt idag..
på coop forum konsum köpte jag massa gott godis idag
hej då god kväll


hej idag körde anton körde så in i jävlarns helvette med bilen, vi körde mot enkelriktat och svängde där man inte fick svänga
ikväll ska vi kolla på movie film som vi hyrt.. hemma hos sofia..

igår var vi också hemma hos sofia och kollade på movie film,

//Sebastian, Daniel och Anton :)

?




Det lustiga med dumma kommentarer:

-är att de alltid säger mer om avsändaren än om mottagaren!

Ståltråd och Räkor

Då var det fredag igen! Men det känns som att det är tisdag, eftersom att skolan började igår.. Ikväll är det Lets Dance på tv och jag är inget superfan precis, men nu är det ju så att Isabella Löwengrip ska vara med och det går ju inte att missa. Sofia kommer även ut. Jag, Sofia och Sebastian hade tänkt att göra något kuligt denna fredag. Iallafall blir det räkor ikväll (muuummms) Vi kommer också ta en sväng till ica för inhandlande av godis. Eftersom att det inte verkar finnas så mycket annat att göra så får det bli kvällar som denna. Jag vill också påstå att det är jävligt skönt! Inte göra någonting. Nu har jag druckit en kopp te som är det godaste som finns. Nk:s röda julte, jag är så gott som beroende!

Idag har jag även varit hos tandläkaren för att min ståltråd som sitter i underkäken lossnade när jag åt för några dagar sedan. Så jag åkte hem innan 12 och missade tyskan. Sedan cyklade jag till gymmet, och det var skönt. Har inte tränat på ett tag så nu är man slut i hela kroppen och vad är då bättre än att bara slappa? Hade dock inte bangat att åka in till mitt andra hem, Kullavik men det får bli någon annan gång för alla verkade vara upptagna med olika saker.. Föresten så måste jag påstå att det är roligt att läsa Sanjas inlägg, eller vad säger ni? hahaha!


Rabens Saloner

 


Sanja gästar again ♥

Hej allihopa :)

Det är 2009 vilket betyder nytt år och nya möjligheter.
Jag ser fram emot massa roliga resor och nya minnen!

Nu jobbar jag och Vicks om vårt fadderföretag vilket går ganska segt.
Idag är det fredag och äntligen helg. Så uppskattat.
Jag känner för utgång vilket ingen annan gör så det blir antagligen uteslutet.

Ja men nu är det så att Vicks needs a man.
Och snälla killar där ute, hon hatar att "ragga" om jag nu ska använda ett sådant ord!
Men hon vill verkligen ha någon och hon behöver verkligen någon som tar hand om henne!
Och det kan vara tufft, men det är det värt ! :)
Så, är du snäll, rolig och i vickans smak det vill säga kan ta på dig något propert så ta kontakt !
För hon är verkligen en tjej med ett stort hjärta.

Nåja, nog om det jag tror ni fattar.
Vi ses och hörs!

PUSS


Vi gillar!



Marc Jacobs och Anna Sui

Torsdag

Lyssnar på NRJ och känner att vissa låtar bara är fööör mycket, eller aa man börjar ju ändå tröttna efter att ha lyssnat på samma låt ett antal gånger. Skolan började idag och vi hade redan två nya lärare, i franska och geografi. Hoppas åtminstånde att Josephine (franska läraren) kan liva upp stämningen på lektionerna, vilket hon faktiskt gjorde idag. Hoppas att det inte blir en alltför jobbig sista-termin av franska. Annars var det väl som vanligt. Äcklig korvstroganoff till mat och svinkallt. Ja då menar jag inte ute, utan inne. Nu har jag precis avslutat jobbet och ska väl snart åka hem. Pappa och jag tar nog en sväng till affären och handlar lite. Mamma, Caroline och mormor har varit i Borås och fixat i Carolines lägenhet så dom blir sena, vilket betyder att jag får göra mat. Jag ska faktist göra kebabkyckling med kebabsås. Väldigt smarrigt!



Victoria´s Secret

Hittade denna fina blusen på Victoria´s Secret, kändes som att det var väldigt mycket Victoria över den. Sedan fastnade jag för denna snygga bikinin! Väldigt härliga färger!

 



Skolstart 2009

Åh nej! Nu börjar all igen, och jag kan säga att jag har ångest! Men den går nog över när man väl börjat. För jag tror att det är det psykiska innan man känner av. För när man väl börjar så är ju allt som vanligt igen. Dock kom jag på precis att det är torsdag, då är det franska på morgonen och då fick jag ännu mera ångest! Jag hatar franska :S Ussch, tror nog inte att det kan vara en sämre start iallafall.. Såg också att vakna med the voice, mitt dagliga frukostprogram inte har kommit igång än. Vad ska jag då kolla på? Vaknade precis också, och det första jag såg var att det var helt vitt ute! Lite häftigt ändå. När jag gick och la mig var det ingen snö alls. Får väl antagligen bli Uggsen på fötterna idag då..


Blondinbella

Var inne på Blondinbellas blogg och läste lite idag och fastnade för detta! Jag tycker att detta är fantastiskt bra skrivet!






Ja vet, jag älskar läppglans, skor, väskor, söta klänningar, vackra armband,  få manikyr, gå på ansiktsbehandlingar, shoppa, titta mig själv i spelgen och se hur snygg jag är och jag älskar att pilla med mitt hår, stå och fixa med ögonfransarna i en halvtimma, omsorgsfullt välja ut underkläder eller diadem. Jag är ytlig helt enkelt! Idag blev jag benämd  som ytligheten personifierad. Skulle det vara något negativt?

Varför i hela friden klassas ytlighet som något negativt? Varför skulle man vara en sämre person för att man lägger den där extra minuten framför spegeln eller spenderar pengar på sitt utseende? Försvinner hjärnceller eller att kunna känna empati för andra människor bara för att man lägger ner mer tid på sig själv?  I Sverige idag klassas det som fult att säga inför andra att man tycker att man är snygg, det är fult att spendera mycket pengar på kläder och det är fult att tycka att skönhetsoperationer är okej. Detta gör mig så vansinnigt arg för vem ska någonsin säga att man är vacker om man inte själv kan göra det? Det är viktigt att vara ytlig, egoistisk och bry sig om sig själv, för älskar man inte sig själv hur ska man då kunna älska en annan människa?

Men bara för att man är ytlig, eller lever ett ytligt liv betyder inte de att hela ens liv går ut på att älska skor eller titta sig själv i spegeln. Jag har råd att vara ytlig och med det menar jag inte ekonomiskt utan att jag gör så mycket annat i mitt liv att skönhet har blivit ett intresse, inte mitt liv. I mitt liv går jag i sista året på gymnasiet, jag driver två framgångsrika företag, kommer snart med en egen klädkollektion och har en tv-serie. Jag sitter mer framför datorn och nördar mig, pluggar och springer på möten för att säkra min framtid än att lägga tid på mitt yttre. Ett liv med bara shopping och smink skulle vara ett fattigt liv och jag skulle tröttna direkt. Ytlighet är bara roligt om man har det som intresse. I mitt fall har jag min karriär, jag har mina framtidsmål vad spelar det då för roll om jag väljer att spendera pengar på mitt utseende? Det är ändå mina pengar som jag har jobbat ihop, så jag ser det som en belöning. En anledning till att folk klagar på min ytlighet är att de vet att jag tjänar pengar på den. Men hallå det är 2009 är det så himla konstigt att man väljer en branch där det finns gott om pengar? I skönhet finns det massor! Men såklart, är det en ung tjej som tjänar pengar på det, då är det såklart fel. Om däremot en kille skulle tjäna pengar på att äga ett gym/solarie då är han bara en duktig entreprenör, skulle jag istället driva en salong där man blir spray-tannad och göra manikyr, ja då är jag ytlig. Tjejer får inte lyckas utan mothugg!

Jag är återigen så trött på detta jantelags-Sverige. Mellanmjölkslandet där man hellre ska nedvärdera sig själv och tycka att man är dålig än att vara stolt över sig själv, bry sig om sig själv. Och när man då uppskattar sig själv, då kan man berömma andra! Jag kommer alltid älska känslan av att köpa ett par nya skor eller ett läppglans, jag kommer alltid spendera tid framför spegeln och jag kommer alltid att säga högt att jag är vacker. Jag är ingen sämre människa för de, inte mer korkad för den delen heller. Låt mig få ha mitt roliga intresse som jag älskar, jag tjänar så gott om pengar så jag lovar, jag hinner ändå spara mer pengar till vettiga saker än vad jag gör av med på ytlighet..


Håller ni inte med henne?


Onsdag

Då var det onsdag och det betyder att det återstår bara en dag kvar av det gågna jullovet. Jag tänkte ta vara på tiden och göra något trevligt! Vad är så bättre än att bege sig upp på cykeln och ta med sig skridskorna upp till Bö (ännu en gång) för att åka med Sebastian och Marie?! :)


Nytt från...



Fendi! Åh jag är kär!

Realisationk

Vileken pers! Nu ska jag summera denna dag. Bad pappa väcka mig tidigt för att äta frukost och sedan ta mig en liten lur efteråt. Men jag fastnade framför tv:n på tv4 fakta där det gick ett program om några överlevare i världen typ. Sedan åkte vi runt 10 till Göteborg för att gå på NK rea som började klockan 11. Skulle kolla om Acne stövlarna möjligtvis var på rea, men självklart var dem inte det. Gick sedan vidare upp till designers men där var det fullstädigt kaos och ändå var det fortfarande tidigt och jag kände att huvudvärken av allt folk började tränga sig på. När klockan började närma sig 1 var jag helt slut. Kände inte att jag orkade kolla med allt folk och när de öppnade klockan 1 tog det priset. Folk var som galna och sprang nästan in och då gick jag därifrån sur och grinig för att jag inte hittat något. Hade provat några fräcka byxor från Marc by Marc jacobs men det var aningen förstora. Dock köpte sig Sofia en jätte fin ny väska från Mulberry (barnaby)


men det var ju självklart heller ingen rea på den men det var hon värd efter stependiumet hon gick utav samskolan. Pappa hittade också en del saker..  Sedan skulle vi gå och äta china mat på Avenyn. Då trodde jag att jag skulle bli på lite bättre humör (eftersom att jag älskar chines och thaimat) men icke! Det smakade äckligt och de va otrevliga, vilket ledde till att jag började klaga och min familj började bli smått irreterad på mig. Sedan gick jag därifrån arg som ett bi och begav mig mot H&M. Hittade inget där heller men jag kollade lite på Gina Tricot och hittade detta fina armbandet med små speglar på


Sedan gick mamma, pappa och jag till Sense och fikade. Drack ett jätte gott te som hette: Den första snön. Det smakade som cheesecakeglass med lite citron i, helt underbart! Efter det började vi bli trötta men då gick jag och mamma till raglady och kollade lite. Mamma köpte sig ett par nya tofflor. Sedan gick vi tillbaka till NK. Klockan var då runt 4 så då var det en aning lugnare, då kunde man faktist titta lite närmare utan att få huvudvärk.. Nu är jag hemma och ska kolla på The mist av Stephen King med Sebbe.. Undrar hur det ska gå att sova inatt bara? det sägs nämligen att den är väldigt läskig :S



Baby...

Idag kom det finaste brevet jag någonsin fått! Ett helt fantastiskt halsband från Juicy Couture.
Detta kom från den helt underbara flickan
Lina. Tack så jätte mycket! Älskar det!





Åh! ni ska veta att det var helt fantastiskt att åka! Det är ju inte precis varje dag det är så kallt att hela sjön fryser..





Jobb och skridskor!

Igår ringde Daniel och frågade om jag ville hänga med och åka skridskor på Bö tjärn idag med ett litet gäng. Självklart svarade jag eftersom att jag tycker det är riktigt kul med skridskor! Han sa även att isen var riktigt fin. Eftersom att det varit -15 inatt så borde den hålla! :) Hehe jag är såå excited över det. Eftersom att det inte är varje dag man kan åka skridskor på en jäätte stor sjö.. Men just nu sitter jag och jobbar så efter lunch kommer mamma och hämtar mig för att sedan köra upp mig.. Hihi det ska bli såå kul.. Daniel sa även att vi skulle grilla korv! Mysigt!



2008

Sammanfattning av år 2008

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja men det är väl klart!
 Höll du några av dina nyårslöften?
Bröt det i Mars..
 Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Haha tror inte det..
Dog någon som stod dig nära?
Nej..
Vilka länder besökte du?
Norge, Frankrike, England, Holland, Tyskland, Danmark 
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Jag skulle ljuga om jag sa nej!
Vilka tilffällen från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Val Thorens, Seglarveckan, Jersey
Vad var din största framgång 2008?
Bra resultat i skolan..
 Största misstaget?
Slutade på Samskolan
  Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja..
 Bästa köpet?
Mina bruna PrimeBoots och min Moncler jacka..
 Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla taggade kvällar tillsammans med mina vänner!
 Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
No Stress, Your Love, Let me think about it, Blinded by the light.
 Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och..
 Vad önskar du att du gjort mer?
Kommer inte på något speciellt..
Vad önskar du att du gjort mindre?
Ne varför då? Man lär sig av misstagen!
Hur tillbringarde du julen?
Med min kära familj, Farmor,Farfar, Kusinerna, Mormor och Morfar :)
 Blev du kär i år?
Nej tyvärr...
 Favorit tv program?
GOSSIP GIRL! Top Model
 Bästa boken du läste i år?
Ta livet av mig mamma
 Största musikaliska upptäckten?
Leona Lewis
 Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Solglasögon och skidställ, pengar
 Något du önskade dig men inte fick?
Thomas Sabo armband. (köpte ett själv istället :)
 Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Blev bjuden på amerikansk frukost av Patrik och Caroline. Var i St-sund och hade kalas
 Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
B-friend!!!
Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Perfekt!
 Vad fick dig att må bra 2008?
Vännerna och familjen!
 Vilken kändis var du mest sugen på?
Jude Law och killen i Twilight 
Vilka saknade du?
Gabriella och Lina under hösten 2008


Fick insperationen av Gabriella. Tyckte det var rolig läsning!

Grattis

Vill också säga grattis till Anton Karlsson som faktist fyller 18 idag, vilket gjorde att vi firade honom även vid tolvslaget! Hoppas du har haft en toppen dag!






Söndag

Puuuh! Det är -7 grader ute och jag ville ta mig en promenad, men skam va kallt. Kanske tar mig en sväng till gymmet efter maten sedan. Har suttit framför datorn hela dagen. Har fixat med bilder och haft mig! Tog jätte lång tid och bättre gjorde det inte när datorn började sega som gjorde att det tog ännu mer tid från dagen. Men igår var det cocktail hemma hos mig och jag måste tacka alla för kvällen ännu en gång! Jätte roligt verkligen.




Fina vänner jag har va! Presentkort, Klocka från Triwa och en jätte fin rosa t-shirt från Juicy.. Kan det bli bättre?
Tack också för en jätte fin kväll tillsammans! Får ju även passa på att säga Grattis till 18-åringen Anton som firades efter tolvslaget! Grattis Till dig!




Tyckte det var extra roligt med alla snygga killa som klätt upp sig så stiligt. Tror inte att det bara är jag som tycker det är hett med kostym ;) Men tjejerna hade lyckats bra!

På mig hade jag Sofias klänning från H&M. Smycken och skärp från Hermés och Thomas Sabo.


Shoppat

Här kommer lite bilder från gårdagens shopping och presenter.. :)
Blev också väldigt nöjd med mina köp..
Tuika från Benetton och armband och jacka från Raglady. Thomas Sabo från Nk..

 







Här var alla fina presenter jag fick! Blev jätte glad för allt fint! (L)


Bilder från igår...

Här är lite bilder från gårdagen... Här är vi på Spice och sense...
Tack för en underbar kväll tjejer och Sebastian.. :)



   


På mig hade jag ett linne från Nolita och armband från Marc By Marc Jacobs..


Lördag

Sitter vid bordet med tomma äggskal bredvid mig. Nu ska jag och Sofia ge oss ut på stan igen och Byta Sofias nya Dundup jeans från Grace som gick sönder när hon provade dem. Inte riktigt likt Dundup... Ikväll är det cocktail hos mig och jag är sjukt taggad! Ska bli as kul. Dock kommer jag inte komma hem försen tre så jag måste snabba ryck med allt :) Ska också hinna med att lägga upp mina bilder från gårdagen och nyår när jag kommer hem.. Nu måste jag skynda mig för att vara på stan när det öppnar så vi får ut all tid som behövs ;) Puss och kraaam




SPICE

Hallou! sorry för att uppdateringen varit sämst! Men igår så var jag bara allmänt trött (tror ni fattar varför) Låg hemma och kollade på Harry Potter med Sebastian. Sedan när han gick så somnade jag framför TV:n. Idag åkte vi in till göteborg och shoppade loss. En jacka från Belstaff och ett Thomas Sabo armband och en armband från Marc By Marc Jacobs. Jätte fina och är jätte nöjd med dem. Sedan gick jag in på Benetton och hittade en jätte fin tunika. Kommer lite bilder senare.  Idag har vi även varit och ätit på Spice för att fira min 17 års dag tillsammans med alla goa göteborgs tjejer! Jätte god mat. Åt kyckling med wokade grönsaker i sötsursås. Råå gött! Efter det gick vi till sense och satte oss och gossipa med en go fika..  Försökte fixa bilderna nu men kameran cp-ar.. Fixar det imorgon! Plus att det kommer lite goa bilder från nyår! :) Nu ska vi sova jag och Sofia! Puss och Kram


Välkommen 2009

Japp då var det 2009! Ett helt nytt år. Nu kan man lämna allt gammalt bakom sig och bara försöka göra gamla saker bättre. Något som är väldigt bra är ju att man lär sig alltid en läxa efter vissa saker man gör. Jag kan nog ränka upp hur mycket som helst, men det är sådan man inte ska tänka på utan bara inte göra om samma sak! Detta året hoppas jag kommer att bli ett jätte bra år! Jag har inga nyårslöften. De går ändå inte att hålla, eller har jag fel? Nu sitter jag hemma i Sofias soffa och filosoferar över det nya året! Gott Nytt år på er!


RSS 2.0