PrimeBoots


Jag älskar alla primeboots vilket har resulterat till att jag har dom låga i både svart och brunt men just nu suger jag på dessa karamellerna fast i brunt. På fredag ska jag in till Göteborg :) 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Dom är helt underbara! vilken färg är din favorit? mvh Jenny

2009-01-29 @ 08:13:43
Postat av: Victoria Lindberg

Ja eller hur! Min favorit är helt klart bruna, men svart funkar ju alltid.. :D

2009-01-29 @ 14:53:21
URL: http://victorialinbdberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

aa okej! Blev precis bestulen på mina bruna. Men kan inte bestämma om det är värt att köpa dom igen nu nära vår och om ja ska köpa bruna eller svarta. Vad tycker du?:S

2009-01-29 @ 18:28:17
Postat av: Victoria Lindberg

Åh nej vad tråkigt! Hade du haft dem länge? För en sådan sak tycker jag spelar roll.. Asså att man liksom har känt ändå att man har fått "tillräckligt" det kommer ju nya skor och kläder hela tiden så du kanske ska satsa på de höga stövlarna? Det där med våren vet jag precis hur det är, jag tänkte precis likadant förra året exakt vid denna tiden och det ångrade jag mig hela tiden eftersom ju längre in på våren det gick ångrade man sig mer och mer. Men jag gillar bruna, men svarta funkar till allt och jag har väldigt mycket som jag har samlat på mig så jag har mycket att välja på men om du inte har så många skor kanske det är bra med ett par klassiska :)

2009-01-29 @ 19:16:25
URL: http://victorialindberg.blogg.se/
Postat av: Victoria Lindberg

Åh nej vad tråkigt! Hade du haft dem länge? För en sådan sak tycker jag spelar roll.. Asså att man liksom har känt ändå att man har fått "tillräckligt" det kommer ju nya skor och kläder hela tiden så du kanske ska satsa på de höga stövlarna? Det är ju mycket pengar att lägga på ett par lika dana.. Det där med våren vet jag precis hur det är, jag tänkte precis likadant förra året exakt vid denna tiden och det ångrade jag mig hela tiden eftersom ju längre in på våren det gick ångrade man sig mer och mer. Men jag gillar bruna, men svarta funkar till allt och jag har väldigt mycket som jag har samlat på mig så jag har mycket att välja på men om du inte har så många skor kanske det är bra med ett par klassiska :)

2009-01-29 @ 19:17:51
URL: http://victorialindberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tyvärr hade jag inte haft dom så länge. Så det var tråkigt. Men tror jag får slå till på ett par till innan det blir "för varmt". Är ändå ett par skor man kan ha ganska långt in på våren.

2009-01-29 @ 19:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0