Höstigt värre...

Nu har Sofia precis lämnat mig. Sitter här hemma och har precis skrivit berättelsen i svenskan som skrivs av alla i hela klassen, och denna gången var dte min tur. Tror allt att den blev bra:) Haddocks igår och det var väl helt ok denna gången med. Dock tycker jag att det var lite mycket folk. Kunde inte andas på dansgolvet så det var väl sådär men med jämna mellanrum fick man ta en liten paus. Tyckte också att det var sämre musik jämntemot förra veckan. Annan DJ?
Innan så lagade hade vi middag hemms hos Sofia med Linnéa och efter en stund kom Marie, Amanda och Julia. Vi kollade lite på stjärnor på is. Men Marie övertalade oss att gå till Janna sär det var en massa folks, så vi gick dit innan vi begav oss mot Haddocks. Förutom att det slutade ännu tidigare än vad det skulle göra p.g.a ett slagsmål så var vädret skit kasst, storm typ. Tyckte också att det var kul att Veronica kom senare. Blir inte så mycke umgänge längre så det var
riktigt kul.



Halloweentiderna börjar närma sig och läste på Gabbans blogg att de redan börjar pyntas och grejas. Tycker det är riktigt häftigt att dom tar det så seriöst. Allt blir ju så mycke roligare då. Fatta typ alla roliga partys dom har där och fräcka kostymer och sånt.. Goosch ska nog flytta dit :) hehe

Love

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Haha ahh det är galet här! och det är än så länge typ 28 dagar kvar eller något ! Köppte min dräkt idag, eller beställde snarare! =)

Tycker verkligen att vi ska göra mer av halloween nästa år. Så därför tycker jag vi bokar NU!

Vickans&Gabbans Amerikanska-Halloween-party 2009! Kostymer och allt ! gå in på /N-3iZjZ1z141ph/results1.aspx" rel="nofollow">http://www.buycostumes.com/browse/Adult-Costumes/Female/New-For-2008//N-3iZjZ1z141ph/results1.aspx och kolla ut något till dig ! haha ;)

Eller vad tycker du ?

Puss!

2008-10-05 @ 18:16:00
URL: http://gabriellaskriver.blogg.se/
Postat av: Vick

Haha självklart Baby! i´m on:)

2008-10-05 @ 22:04:17
Postat av: Lina

Men du, om du ska flytta så flytta nu ! Så flyttar du hem med oss sen igen :D Vill verkligen inte att vi ska flytta omlott liksom.. Eller så bangar du att flytta och så kan jag få joina din och Gabbans plan :)

Puss !

2008-10-06 @ 05:47:27
URL: http://annabodillina.blogg.se/
Postat av: Vick

Klart Vickan&Gabbans&Linas the halloweenpart of 2009:) here we come

2008-10-06 @ 21:17:49
Postat av: Josephine

Vad gör Tintins förare där? :)

2008-10-15 @ 21:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0